Monday 16 January 2012

Fet hud Hjem Rettsmidler

Å ha en fet huden er en fordel som en fet huden wrinkles tregere enn den tørr en. Imidlertid kan ekstremt fet hud være problematisk ettersom det hele tiden vises fet og blank. Du må være lei av å tørke av glasuren fra nesen og haken. Fet hud er også grovt i strukturen og har større synlige porer som bidrar i ansamling av skitt. Fet hud kan være et resultat av hormonelle forandringer eller kan skyldes genetikk. Folk som har fet hud er også mer utsatt for akne, som kan være en ytterligere plagsom tilstand. Det er derfor viktig å kvitte seg med overflødig olje fra huden og holde det tørt. Er du klar over at det er flere Fet hud hjem rettsmidler som er effektive? La oss ta en titt på det i detalj.
Hjem Rettsmidler for fet hud
Du kan få kvitt fet hud ved hjelp av masker produsert ved hjelp av produkter som er lett tilgjengelig hjemme. Før du går for ethvert hjem rettsmidler, er det viktig å rense huden med olje gratis rensemidler. Det er viktig å gå for naturlig eller urte rengjøringsmidler som de hjelper i akne kontrollen. Nå, her er noen fet huden rettsmidler som hjelper kurere fet hud effektivt:; Bruk av sandeltre lime er et år gammel fet hud hjem middel. As sandeltre inneholder også antiseptisk og anti bakterielle egenskaper, hjelper det i akne behandling. , A maske laget med ukokt havregryn, honning og sitronsaft er en av de best masker for fet huden. Du kan bruke denne masken, la den i 5-10 minutter og vask deretter den av for best resultat. : Bruk agurk lim er en av mest effektive fet rettsmidler hud. Du kan lage en pasta av knuste agurk og bruke den på ansiktet og vask av etter en tid. , Hvis du er ute etter naturlig og mildere fet ansikt rettsmidler, så kan du gå for ansikts maske ved hjelp av Fullers jord eller multani mitti. Du bør blande Vaskervollen jorden på vann og påfør et tynt lag på ansiktet, la det semi-tørt og vaske av med kaldt vannet. Dette kan også brukes regelmessig, for fet hud behandling. ; Melk er nok et produkt som er regnet som en av de beste fet hud hjem rettsmidler. Du kan ganske enkelt bruke melk i ansiktet, skrubbe og vaske av, eller legge til et par dråper lavendel olje til det å redusere oiliness. ; Tomatpuré er antatt til å hjelpe i bli kvitt oljen fra huden. Du kan søke tomatpuré og vaske det av å få en klar hud. , Ylang ylang essensielle oljer er også effektiv for behandling av oljeholdig samt tørt hud. Du kan også gå til ylang ylang rensemelk ettersom det er et effektivt rensemiddel for fet huden. , En annen best fet ansikt hjem rettsmidler er en ansiktsbehandling skrubb med 2 ss mandler måltidet, 1 ss bakken sitron skall, 4 ss melk. You kan skrubbe ansiktet med den for å bli kvitt den ekstra oljen. ; Bortsett fra disse fet huden hjem rettsmidler, må du også å følge noen tiltak for å hindre at huden blir stadig oljete og fettete. For det første, vask ansiktet og armene med kaldt vannet så mange ganger som mulig i løpet av dagen. Dere bør også vaske ansikt godt før leggetid hver kveld. Dette vil også bidra til å stramme porene på huden. Dernest kan du se etter de beste fuktighetskrem for fet hud. Ja, må fet hud også fuktighetskrem for å forbedre teksturen av huden. Honning er en av de beste kremer for huden, som kan brukes sammen med de ovennevnte virkemidlene.
Disse var noen av de mest effektive fet huden hjem rettsmidler. Husk at det er bedre å gå for hjemmet rettsmidler for naturlig hudpleie i stedet velger for dyre produkter. Til slutt, hvis ingen av virkemidlene fungerer, kan du konsultere lege for riktig behandling. Ta vare!

No comments:

Post a Comment