Friday 20 January 2012

Sea Salt Spray

Den mest nydelige kjolen og det perfekte tilbehør som ikke motstå, uten en frisyre som passer utseendet, er sjansene for dine stående ut i mengden minimert. Flotte håret er noe alle mål for. Selv om du kanskje ikke velsignet med flott hår, kan du alltid bruke de produktene som skjønnhetsindustrien har begavet oss med for å skape den perfekte drop dead gorgeous utseende. Et slikt produkt er havsalt spray som kan få selv den mest grove hår ser ut som det er Kronen på verket av en vann-nymfe. Havsalt spray som kan brukes på alle typer hår og siden det er laget av naturlige produkter, betyr det ikke har noen bivirkninger på håret. Det beste av alt, trenger du ikke å splurge hundrevis av dollar på å kjøpe dette hårpleie produktet, men faktisk gjøre det hjemme.
Sea Salt Spray Oppskrift
Hvis du har vært søker etter en havsalt spray for håret oppskriften for å gjøre spray hjemme, så her er en av de enkle hjemmelagde havsalt oppskrifter for hår som du kan bruke. De tingene du trenger for å forberede havsalt spray hjemme er listet nedenfor. ; Filtrert vann, 8 fl oz. , Sea salt, 1 ts; Scented balsam, 1 ts; Unscented hårgelé, en skvett, Spray flaske, 1; Essential olje, 2 dråper (for tørt hår), sitronsaft, 1 dråpe; Nå som du har listen over ingredienser for å lage havsalt spray, bare følg disse enkle instruksjonene. Det er ingen lang trukket metode til det. Alt du trenger å gjøre er å blande alle ingrediensene sammen og rist den godt og spritz håret med det. Hver gang du bruker sprayen, husk å riste den godt som den essensielle oljen du har tilføyd til blandingen kan ha slått seg ned. Hvis håret ditt gel eller conditioner ikke blander riktig, da varme blandingen litt før du bruker det. Stedet for å ta turen til stuen, hver gang du ønsker å se ut som du kom fra stranden, bruk denne spray. Denne metoden for å lage havsalt spray er enkelt og kostnadseffektivt, og også tidsbesparende.
Sea Salt Spray Styling tips
Styling håret ved hjelp av havsalt Sprayen er veldig lett. Bare følg de enkle tips og teknikker som har blitt beskrevet her for å få den frisyren du har vært coveting helt siden du så din favoritt kjendis sportslige det. Mens du bruker havsalt spray for rett hår kan det hende du må bruke den mer liberalt than mens du bruker havsalt spray for bølgete hår som med bølgete hår alt som må gjøres er bedre bølgene at håret allerede. Hvis du har langt hår, så du må kanskje vri håret for å skape bølger etter spritzing den med havsalt spray. Etter det, la håret tørke ut naturlig, mens du kjører fingrene gjennom det å lage en bølget struktur.
Hvis du har kort håret, spritz de det med spray og tousle det for å skape utseendet du sikter til. Mens du bruker havsalt spray, det er visse ting som må holdes i tankene. Prøv og bruk havsalt spray på uvasket hår. Løse floken med en børste eller kam med brede tenner. Spray håret med havsalt spray som du har gjort. If kronglete håret ditt til å lage bølger ikke fungerer, så kan du prøve pyntebånd håret i løs braids men gjøre mindre flettene da dette vil sikre at bølgene ser bedre ut. Etter fukt at håret har fra spray tørker av, ta ut flettene. Spray på litt mer havsalt spray og kjøre fingrene gjennom håret ditt. Du kan bruke samme metode for å skape bølger i vått hår også, men det er lurt å gjøre dette på uvasket hår som holder på bedre.
While havsalt spray brukes vanligvis til å style håret, det er mange mennesker som har varslet bruk av havsalt spray for piercing så en ettervern metode. Sea salt brukes mye på grunn av de mange havsalt fordeler. Bruk i kosmetikk er bare ett av mange programmer av havsalt. Nå som du vet hvordan du gjør forsegle salt spray og bruke den på deg håret for å få det litt vått, bølgete utseendet, nyte beundrende blikk av forbipasserende neste gang du sporten denne looken.

No comments:

Post a Comment