Tuesday 3 January 2012

Utvendig House Color Ideer

Det tar mye argumenter, og kjemper for å bestemme at huset trenger et strøk av fersk maling. Når dette vedtaket er laget, kommer neste desto vanskeligere avgjørelse bli enige om et budsjett og en utvendig farge eller utendørs maling fargevalg. Disse argumentene skape spenning og forvirring overfor ideen om utvendig maling. Denne artikkelen er et forsøk på å lette spenningen ved å gi noen eksteriør huset fargen ideer til folk i ovennevnte situasjon.
Å velge riktig eksteriør huset farge avhenger av mange ting som plasseringen av huset ditt, fargene brukes av naboer og interiør fargevalg av huset. På bakgrunn av alle disse faktorene, vil du måtte komme opp med de beste maling fargevalget som ikke bare vil komplettere huset, men vil også gjøre det bland godt sammen med de andre og skulle enda opprette distinkt identitet for seg.
Utvendig House Color Ideer; Du kan ikke bare velger en farge og male den på veggene. Det er ikkje den rette tilnærmingen til huset maleriet. Det er svært viktig å velge farger som ikke bare markere funksjonene i huset ditt, men også lykkes skjule sine feil. Et annet viktig poeng å huske er at valg av riktig farge avhenger av en rekke andre faktorer som nabolaget, interiørmaling, alder og type hus, osv. Også, ikke glem det faktum at svært lyse farger forsvinner med tiden. Du må vurdere alt dette til å komme opp med riktig eksteriør huset maling idéer.
Din posisjon bor i og nabolaget skal vurderes når de bestemmer fra ulike eksteriør huset fargen ideer. Hvis huset er i en forstad lokalitet, kan du ikke bruke prangende farger. Derimot, hvis du eier en strand foran eiendom, kan du råd til å bruke prangende farger som turkis og korall lyse farger. I en vanlig nabolag, vil bruk av midnatt blått med rød eller hvit farge for detaljer som vinduet trimme, gir huset en diskré utseende mens fremheve fengende detaljene i huset samtidig. Pass å se at huset fargen ikke kolliderer med fargene i nabolaget husene.
Hvert hus har visse spesielle egenskaper som er spesifikke for dem alene. Huset ditt kan ha spesielle vinduene, en nydelig dekorert dør, kunstnerisk vindfang søyler og pilarer. Alle disse spesielle kjennetegn kan fremheves med farger som kontrast til bakgrunnsfargen. Men, ta vare å ikke velge en ekstrem kontrast. Den valgte kontrast må være relatert med bakgrunnsfargen på veggene. En annen måte å hente ut spesielle attributter i huset er med å male anslagene i en lys farge og bruke mørkere nyanser til aksent skygger.
Utvendig House Color Trender; Bruke ulike kombinasjoner av fargene i fargehjulet vil gi deg en rekke eksteriør huset farge ideer. Den primære og sekundære farger i fargehjulet er populære lakkfarger. Du kan opprette en leken se etter huset ditt ved å male det blått og maling på beslagene i hvitt og rødt. Bruk av gule farger med rødt eller området for skodder og trim, vil gjøre huset ditt ser munter og varm. Du kan velge fra det fantastiske nyanser av grønt utfylle fargen på huset ditt med fargerike hage.
Hvis du har flashy naboer, male huset ditt i noen nyanser av rosa, maleriet ditt trimmer i rødt eller laks. Bruke støvete grønnsaker eller blek gul for trims med alle nyanser av rosa til veggene, vil gi huset et helt annet utseende. Du kan male veggene rosa og maling på vinduer og dører i en nyanse av blått. Dette vil gjøre vinduer og dører fremtredende. Turkis med mørkere nyanser av blått for trims, vinduer og skodder vil gi en tropisk utseende til huset ditt. Maleri huset blå med hvitt interiør og røde taket, gir huset en patriotisk utseende.
Du kan lage din egen farge trender. Stedet for å endre fargen for trims, kan du gå for en mørkere eller lysere nyanse av fargen på veggen. Kan du gjøre det ved å legge svart eller hvit farge på den opprinnelige veggen farge. Du kan bruke teksturerte maling for å skjule ujevnheter i veggen.
Utvendig House Color Ideer med Brick, Murstein, da malt i gode farger, gir et hus til et fantastisk utseende. Murstein også hjelpe i accentuating forskjellige egenskapene til huset ditt. Du kan gjøre huset ditt ser strålende ved å velge riktige farger for disse murstein. For en rad stil hjemme, kan du gå for kontrast eller en kombinasjon som brukes av naboer slik at huset ikke ser malplassert. Bli inspirert av de klassiske fargene liker mørke rød og jord toner for et townhouse. Du kan også tenke på sjokolade farge med lyse farger på interiør og vinduer. En annen måte å gjøre huset til å se det beste er ved å smøre farge mørtel inn på dine utvendig hjem farge. Dette mørtel kan smøres i ulike tykkelser for å gi huset en stucco utseende.
Husk at du trenger noen farger til et enkelt hus. På den annen side, hvis du eier et viktoriansk hus, trenger du minst fire til seks farger for å få frem sine vakre sider. Det er så mange farger å velge mellom og så mange nyanser å bestemme. Husk at den utvendige maleriet kostnadene er høye og gjøre riktige valg fra så mange eksteriør huset farge ideer som vil måtte leve med valgte fargen i mange år fremover!

No comments:

Post a Comment