Thursday 19 January 2012

Nose Piercing Healing

Deltagelse i ulike former for piercing, som nesen piercing, er en kunst som har vært fulgt siden oldtiden over flere kulturer. I dag har det blitt en trendy måte å uttrykke deg selv, og blir valgt av medlemmer av den yngre generasjonen, både menn og kvinner. Som en fashion statement, gjør en nese piercing ikke involverer bare nesebor, men også nasal septum piercing og bro piercing. Men rengjøringsmetoder en nese piercingen, og foretak metoder for nesen piercing helbredelse er nesten like. Her bringer vi deg alt nesen piercing healing informasjonen du trenger, slik at du kan hjelpe det leges raskt, og uten noen problemer.
Nose Piercing Healing tips; Til å begynne med, ikke har nesen piercing gjøres ved hjelp av en piercing pistol. Det anses ikke egnet som et middel for piercing i nesa, og kan i faktisk forårsake alvorlige infeksjoner og keloider. Etter å ha piercing gjøres ved hjelp av en steril nål er definitivt et tryggere alternativ, men litt mer smertefullt enn en piercing pistol. Også velge et stykke nese smykker du vet vil passer din hud. For eksempel, hvis du er allergisk mot sølv, kan en sølv smykke i nesen forårsake en allergisk reaksjon som kan være smertefullt. Din nese piercing helbredende tid varer alt mellom tre måneder til tolv måneder, avhengig av hvor mye brusk som har vært hull.
Nose Piercing Prosedyre for rengjøring, skal rengjøre nesen piercing, begynner med å vaske hendene grundig med en antibakteriell såpe. Under rengjøringen, våt piercing med et par dråper vann, og deretter sette noen dråper antibakteriell såpe på det. Arbeid opp et skum med en bomullspinne, og prøve å fjerne klaka utslipp som kan ha samlet inn rundt smykke. Roter stykke av smykker mens piercingen er fortsatt lathered, slik at såpen kommer inn piercingen og fjerner eventuelle bakterier som kan ha samlet på den. Skyll såpen helt ut, la det tørke naturlig. Ikke bruk et håndkle som det kan bære bakterier som kan føre til utvikling av en infeksjon. Dette stykke nesen piercing informasjon er svært viktig at du ikke utvikler en infeksjon som kan være farlig.
Andre tips om Nose Piercing Rengjøring og Healing; løpet av denne tiden, må du følge visse nesen piercing omsorg instruksjonene for å hindre utvikling av infeksjoner. ; Å rengjøre din nese piercing du må følge en daglig omsorg rutine. Dette innebærer å bruke en antibakteriell såpe som inneholder ingredienser som chloroxylenol eller triklosan, for å rense piercing og unngå eventuelle nese piercing healing problemer. ; Aldri ta på piercingen med uvaskede hender, som de bærer bakterier som kan føre til en nese piercing infeksjon. Skyll alltid hendene med en antibakteriell såpe før du er klar til å rense piercingen. Også må du aldri ta piercing unødvendig. ; Piercing bør rengjøres kun en gang om dagen. Overflødig rengjøring kan også gjøre mer skade enn godt. , Ikke bruk en spritserviett, hydrogen peroxide eller tea tree olje for å rense nesen piercing. Bare bruke en antibakteriell såpe. , Å komme raskere i helbredelsesprosessen, spise mat rik på vitamin C, eller ta et vitamin supplement etter avtale legen din. ; I tilfelle opplever du smerter, eller merker rødhet eller en tykk utflod fra piercing, er det mulig at du har utviklet en nese piercing infeksjon, som må behandles umiddelbart. Kontakt lege eller piercer dersom du merker slike symptomer. , Noen ganger skyldes en infeksjon, kan du merke utviklingen av en nese piercing bump, healing av disse vil avhenge av hva din piercer beskriver det å være. Vanligvis er et tegn på utvikling av en infeksjon. Ikke prøv noen av din egen behandlingsmetoder, slik at du kan stå i fare for forverring problemet. ; Selv om du merker en infeksjon, skal du ikke prøve å fjerne smykke fra nesen deg selv. Har det fjernet kun etter avtale legen din eller piercer. : Prøv å unngå å svømme for å hjelpe nesen piercing healing, spesielt i hav eller mens det regner tungt. Du kan svømme i et basseng som har blitt grundig behandlet med klor, men bare for en kort tidsperiode. , Hvis du røyker jevnlig, kan det påvirke tiden det tar for nesen piercing helbredelse. Det vil forsinke hele prosessen, og hvis en infeksjon er forårsaket, healing det vil ta lengre tid. Dropp denne vanen hvis du ønsker å få en piercing ikke bare på nesen din, men noen annen kroppsdel. ; Lavendel olje kjent for å hjelpe healing prosessen med piercing. Det bør brukes fortynnes med enten kokos, oliven eller mandelolje og deretter brukt. Når den påføres på piercing, roterte smykke skal være kontinuerlig, slik at oljen trenger inn i piercing og quickens helbredelsesprosessen. ; Hvis du følger disse metoder for nese piercing healing, er du sikker på å hjelpe sine helbredende prosess i en rask og sunn måte, blottet for noen form for infeksjon eller ytterligere problemer.

No comments:

Post a Comment