Saturday 14 January 2012

Facial Hair Vekst

Under the puberteten perioden, guttene går gjennom ulike hormonelle og kroppslige forandringer. Men ikke alle guttene gå gjennom det samtidig. I noen gutter endringene oppstår tidlig og på andre, skjer det litt sent. Men disse sene bloomers lider mindreverdighetskomplekset og bli tema for spøken hos gjengen av gutter. Det skjer med gutter som ansikts hår veksten er meget langsom eller lav i tetthet. Hvis du også lider av dette problemet, kan du lese artikkelen videre, ettersom den forteller deg om menn ansikts hår vekst produkter og tips.
Facial Hair Vekst tips
Godt du vil bli ganske skuffet over å vite at det ikke er standard ansikts hår vekst produkter som garanterer økt hårvekst. Det er noen produkter, men fremme de hårvekst på hodet og andre kroppsdeler, og ikke ansiktet. Men det betyr ikke at det ikke er noen løsninger. Den gode nyheten er at du kan stimulere ansikts hår vekst eller fremskynde prosessen ved hjelp av følgende tips.
Sunt kosthold, Etter ett sunt kosthold sammen med sunn livsstil hjelper deg å stimulere ansiktshår vekst. Vitaminer som A, B1, B3, C og B12, etc. er kjent for å stimulere ansikts hår vekst hos menn. Proteiner og mineraler for hjelp i hårvekst. Du kan også konsultere legen din og ta litt hår vitamin kosttilskudd som er kjent for å stimulere hårvekst. Unngå å drikke, røyke og sent på kvelden partier, som det tar en toll på helsen din. Et kroppen trenger en god natts søvn for å reparere skade av muskler og vev, som spiller en stor rolle i å stimulere hårvekst.
Trene; øvelser også known to stimulere hårvekst. Det har ikke direkte forbindelse med hårvekst, men hormoner som stimulerer hårveksten få aktivert etter trening. Trene også fremmer jevn blodsirkulasjonen i ansikts muskler som kan hjelpe i å kontrollere håravfall og stimulerer hårvekst. Trening er også en stor belastning Buster og stress fri livsstil kan fremme sunn hårvekst. Trene hjelper deg også holde fysisk og psykisk skikket.
Cleanups og ansiktsbehandling; Du vil det hvis du er en såkalt metro seksuell fyr som elsker pelsstell og betaler besøk til skjønnhet spa. Godt det lønner seg definitivt tilbake, som sin en av de beste måtene å ansiktshuden bekymringer. Noen ganger rusk i huden porene forby hårvekst. Under cleanups, er svarte hoder og hvit hoder fjernet slik at ansikts huden kan puste lett som kan fremme ansikts hår vekst. Ansikts massasje hjelper deg også, fordi det øker blodsirkulasjonen i ansikts-regionen som i sin tur bidrar til å stimulere hårvekst. Du kan også massere ansikt med eucalyptus olje, som er kjent for å fremskynde prosessen med hårvekst. Det er bra for menn som lurer på om hvordan å vokse et skjegg raskt. Alt du må gjøre er å massere haken og kjeven med eukalyptus olje hver dag.
Bortsett fra dette, er barbering også sies å fremme hårvekst. Men hvis du er for ung og har ingen ansiktshår så ikke gå for det. Men gutter med liten vekst, kan forsøke barbering, kan det stimulere hårvekst. Although vitenskapelig, er det ingen forbindelse mellom barbering og hårvekst.
Disse var noen av ansikts hår vekst tips Menn kan prøve. Men du må huske på at ansikts hår vekst er avhengig av genetikk og testosteron nivåer. Så, ikke prøv hardt å forstyrre den naturlige prosessen. Jeg vil råde dere til å være fornøyd med det du har. Før eller senere vil du ha ansiktshår. Forresten, er den rene barbere ser fortsatt i! Så slutt å bekymre deg og ikke faller be til noe ansikts hår vekst kremer som kan skilte med å stimulere hårvekst. Konsultere legen din før du bruker noen ansikts hår vekst produkter.

No comments:

Post a Comment