Thursday 19 January 2012

Pool Fence Forskrift

Hva er fellesnevneren mellom trafikk og pool gjerde regelverk? La oss finne et svar på dette spørsmålet. Svømming er en av de gleder som alle liker å nyte nå og da. Men for de som har ingen tilgang til strender, elver eller innsjøer, må avhenge av svømmebassengene for sin svømmetur. Bassengene uten sikkerhetstiltak installert kan bli årsak til ulykker dødsfall for en som barn som er nysgjerrig på alt. Du kan neppe finne et barn som ikke liker å spille med vann og av denne grunn en tilgjengelig vann kroppen viser seg å være en uimotståelig fristelse for et barn. Det vil være en forbrytelse å hindre at et barn fra å være nysgjerrig, men er det mulig å nekte ham en oppføring til et svømmebasseng, når han er på sitt eget, ved å implementere pool gjerde forskrifter. Å sikre sikkerheten til mennesker som er målet deles av alle de forskrifter, herunder både trafikk og pool gjerde regler også.
Swimming Pool Fence forskriften, men det er ingen føderal lov om pool gjerde regler som man må følge, flere av metropolen og byer har det i bygningsloven. Reglene sikkerheten ved ulike typer svømmebassenger er annerledes på grunn av forskjellen i hvordan disse kan nås. Disse pool barriere bestemmelser endres fra by til by og man må konsultere lokale myndigheter før du implementerer dem.
Utendørs svømmehaller; Ved utendørs svømmebasseng, antall svømmebassenget sikkerhetsregler man må brakk er ikke så få som for over bakken pool. Følgende er en liste over regler som kan være nyttige for deg. Gjev bassenget er installert hjemme, da, for å skille det for å begrense tilgangen til det må gjøres med hjelp av et gjerde, en mur som fullstendig omgir bassenget. ; Høyden på denne besøksforbud barrieren må minst 4-5 meter og noen dekorative arbeider på utsiden av det ikke må gi noen støtte for klatring barrieren. ; Barrieren skal bygges på en slik måte at det ikke er hull mer enn 1? inches bredt for å hindre barn og kjæledyr sklir gjennom dem. Gjev svømmebassenget gjerdet er av kjedeleddet gjerdet, så bassenget gjerdet regelverket fastsetter at sporvidden ikke skal være mindre enn 11. Det er ønskelig at det er i området på 14 eller 16 gauge. ; Det er viktig at det er en avstand på minst 20 inches mellom bassenget gjerdet og vannet. Dette tomrom muliggjør enkel å vandre langs omkretsen av bassenget. ; Porten som gir tilgang til bassenget skal være utstyrt med en selvlukkende og selvlåsende mekanisme, slik at en person forlate hastverk ikke skal la det være åpent. Hvis det er en lås som er brukt som en selvlåsende mekanisme, så det må installeres minst 4-5 meter over bakken. ; For å hindre uautorisert tilgang til svømmebassenget, installerer en alarm ved porten i gjerdet er en enkel løsning. ; Det er svært viktig at gapet mellom den nedre kanten av gjerdet og bakken bør ikke være mer enn 4 inches bred. Det er å hindre at barn og kjæledyr fra gjennomsøke under den. Men, uten å etterlate gjerde klaring er bedre løsning, da det vil forhindre selv små dyr fra å komme i bassenget. ; Over bakken svømmehaller, for over bakken bassenger eller bærbare svømmebassenger, sikre trygghet fra uhell er lett som sin veggen fungerer som en barriere. Men, må man sørge for å bruke en avtagbar stige, som man har å klatre å få innpass på denne type basseng, slik som å kontrollere hvem som får tilgang til den. Det over bakken pool gjerde regelverk sier at selv om toppen av dette bassenget er på et betydelig høyde over bakken, må den være utstyrt med en ekstra barriere.
Ved hjelp av et svømmebasseng som fritidsaktiviteter er hva alle er interessert i. I tillegg til de forholdsregler presentert ovenfor, kan man installere svømmebassenget sikkerhet dekker som siste forsvarslinje mot noen en drukning. Ved å gi for bassenget gjerdet regelverket, kan man gjøre det trygt sted også.

No comments:

Post a Comment