Friday 20 January 2012

Dynamo Problem Diagnose

Elektrisitet spiller en viktig rolle i arbeidet for de fleste maskiner i dag, inkludert biler. Faktisk, de fleste moderne biler har en mini-datamaskin montert i, som kontrollerer de fleste av sine grunnleggende funksjoner. Med AC-systemer montert i og til og med TV, mediespillere og stereoanlegg der inne, moderne biler som limousiner er intet mindre enn å flytte luksuriøse hotellsuiter. Man undres hvordan disse bilene behandle elektrisk kraft selvforsyning å kjøre alle disse enhetene. Det er all mulig grunn av bilen dynamoen. Biler er utstyrt med generatorer som gir dem den nødvendige kraften til å gå videre. Disse dynamoer kalles dynamoer (vekselstrøm generatorer), bruker du mekanisk moment som genereres av bilmotorer å generere elektrisitet. Denne artikkelen er rettet mot å forklare dynamo problem diagnose prosedyre. Dette vil hjelpe deg å forstå dynamo problem tegn og ta de nødvendige skritt for å gjenopprette det på full stand.
Din bilbatteriet er som et reservoar av elektrisitet som etterfylles konstant av dynamoen når bilen er i bevegelse. Alle elektriske systemer trekke energi fra batteriet fra reservoarstyring og hvis dynamoen ikke gjør jobben sin, kan reservoaret tørke opp, slik at du strandet et sted mens du kjører. Derfor er det viktig at du vet hvordan du skal utføre dynamo problem diagnose. Sammen med den, kan kunnskap om hvordan å fikse dynamoen problemene komme til nytte. Når du diagnostisere problemet nøyaktig, dynamo feilsøking blir enklere.
Bad Dynamo Symptomer
Her er de viktigste dårlige dynamoen symptomer å se opp for. Hvis du merker noen av disse skiltene, så du trenger for å få generatoren sjekket så snart som mulig.
Dashboard Ladelampe, Det er en advarsel mekanisme for bil dynamo problemer i form av en indikator på dashbordet, som du lett kan legge merke til. Når lyset lyser, betyr det at dynamoen forventede spenning har falt under normale nivåer, og derfor må kontrolleres.
Lavt batteri Output; En annen indirekte indikator på dynamo problemer er en lav batteri-utgang. Hvis du merker at batteriet utgangsspenningen har falt under normale nivåer, betyr det at du har en dårlig dynamo situasjon. Dette vil bli ledsaget av redusert ytelse av elektrisk tilbehør, inkludert frontlyktene.
Dynamo Problem Diagnose - Steps
Nå som jeg har direkte identifisert noen symptomer som indikerer en dårlig bil dynamo, la meg forklare framgangsmåten i dynamoen problem diagnose. Du må arm selv med et digitalt multimeter brukes for spenningsmåling. Før du sjekke opp dynamoen, sørg for at bilens batteri gir gode resultater. Ofte er det batteriet som er den skyldige, snarere enn dynamoen.
Sjekk Battery Utgangsspenning; Her er en enkel vekselstrømsgenerator testprosedyre. Start opp bilen og holde den tomgang. Bevæpnet med ditt digitale multimeter, tilgang bilen batteriet og koble den testprober med positive og negative av bilbatteriet. Sett på hjulet for å måle spenning innstillinger og observere målingene. Når bilens tomgang, bør spenningsutgang være over 14 V. Hvis det er under 13 volt når motorens tomgang, med de fleste elektriske tilbehør slås av, så kan du være sikker på om et problem med dynamo. Det kan skyldes et problem med dynamoen beltet eller rotor.
Observer Dynamo Belt forfatning, Sjekk ut tilstanden på dynamoen beltet. Hvis det er utslitt, nær bristepunktet eller løs, betyr det at dynamoen ikke mottar dreiemoment fra motoren i totalitet. Stram den eller erstatte dynamo beltet hvis den ikke kan repareres.
Rotor Sjekk Up; Sjekk om rotoren, som er drevet av beltet fungerer. Sjekk også ledningene med henvisning til dynamoen koblingsskjema følger med i bilen manualen. Hvis det er et problem med rotoren, er det best å gå for dynamo utskifting. Du ønsker kanskje å henvise til en guide for å erstatte en bil dynamo.
Håper dette dynamoen problemet diagnosen fremgangsmåten hjelper deg med å identifisere forestående bilen problemer før de forårsaker en stor sammenbrudd. Når du konsekvent følger en bil vedlikeholdsplan, vil eventuelle problemer venter på å oppstå bli stoppet akkurat der i deres spor og en større sammenbrudd, vil bli forhindret. Hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre, la en utdannet bilmekaniker klare den jobben for deg.

No comments:

Post a Comment