Wednesday 18 January 2012

Gravert Promise Rings for Couples

Gravert løfte ringer for par er de hvor det er ord kjærlighetens og companionship inngravert på bryllupet band. Når disse flotte ringene er byttet i bryllupet, betyr de mye mer enn å bytte bare gull eller platina ringer. Ord har en mystisk kraft til å få ut det dypeste følelsene i vårt hjerte og uttrykke dem uten å si. Når disse herlige ordene er gravert i noe så verdifullt som en giftering, får de en dypere mening. Gravert løfte ringer ser vakre som de sier mye uten egentlig å snakke og dermed, på når dato, år, navn eller en melding er inngravert i dem, er det husket for livet. Er det ikke veldig vanskelig å få disse ordene gravert på metall, så når du vil gjøre bryllupet band, må du få disse elegante ringer for dere begge. Finn noen meldinger og design satt sammen for deg i de kommende opp avsnitt, ta en titt!
Ringer med Graverte Promises
Det finnes mange typer graverte løfte ringer for par, som er tilgjengelig til enhver smykker butikker, som de er en voksende etterspørsel i dag. Grunnen til de er så godt kjent er, fordi de har en unik følelse av sikkerhet, så vel som vedlegg, som par dag synes å bli tiltrukket til. Det er alltid mye å sier til din kjære, men mange ganger, en tusen ord ikke å si hva en enkelt setning kan. Når disse få ordene er gravert på gifteringer, som er det mest spesielle gaven dere begge kunne gi hverandre hele ekteskapet ditt. Selv i disse gravert ringene, det er mange typer og mønstre som følges eller valgt av par etter sine egne valg. Noen få av disse ideene er nevnt nedenfor, finn din favoritt.
Materialer for Promise Rings, de fleste bryllup band er laget av gull, da dette har vært praktisert tradisjonelt over hele verden, i århundrer nå. Men det er noen folk som også velger platina egendefinerte bryllup band som er et svært moderne metall som brukes. Noen ganger sølv er også brukt som en av de materialer for gifteringer, men det er vanligvis sterling sølv og rustfritt stål ringer med perle steiner. Diamantringer med enten gull, sølv eller platina kan også ha gravert ord, navn og meldinger som ser veldig stilig og vakkert. Titan er også et av de delikate materialer brukt til å lage graverte ringer for bryllup og engasjementer.
Matchende Promise Rings; Disse ringene er et mønster for å gjøre graverte løfte ringer for par. I disse design, det er ord eller løftene som er tilpasset hverandre, men er plassert på de to individuelle ringer i settet. De har forskjellige betydninger for de to menneskene iført dem og er vanligvis ikke slitt som bryllup band. De brukes som forlovelsesringer eller for par som er datert, men ønsker å knytte til hverandre. Matchende løfte ringer er vanligvis laget av sterling sølv, fant en av de billigste smykker materialer, men de ser veldig ekte og delikat.
Stone Graverte Promise Rings, Det er mange ringer som har birthstones av begge partnerne i dem samt noen ord inngravert. Når det er en kombinasjon av graverte meldinger, steiner og farger på en ring, har ringen for å se fantastisk. Perle steiner er livlige farger, og mange ganger de går med alle materialer som brukes til å gjøre disse ringene. Derfor, en rekke par liker å ha enten begge sine birthstones på begge ringene eller motsatt steiner på hverandres ringer. Dette gir en veldig romantisk idé for løfte ringer for menn og kvinner.
Jeg håper med disse ideer om gravert løfte ringer for par, må du ha funnet din favoritt. Så, gå videre og gjøre en til forsegle løfter og engasjement for din bedre halvdel.

No comments:

Post a Comment