Monday 30 January 2012

Hvordan fjerne Ink fra Carpet

Som de fleste av oss har allerede opplevd, kan blekk flekker være svært vanskelig å bli kvitt. En like umulig oppgave er å unngå dem oppstår. Helt fra små barn til tenåringer til voksne, bruke penner og kan dermed utslipp av blekk på teppet en gang i blant. Når dette skjer, den første tanken som kommer til sinnet er, Må jeg bytte ut min kostbart teppe nå? Vel, egentlig ikke, spesielt hvis du kjenner noen virkelig effektive teppe flekkfjerning metoder. Vil du vite hvordan du fjerner blekk fra teppet? Bare bla nedover.
Tips om hvordan du fjerner blekk fra teppe
For de av dere som vil vite hvordan du fjerner blekkflekker fra teppet, er den første tingen å gjøre for å holde alle de tingene som du trenger i blekk flekkfjerning praktisk. Du må gni alkohol, en ren hvit klut, hvitt håndkle, tørkepapir, vann og en støvsuger. Når du har alle disse tingene på plass, du er klar til å starte med blekket flekkfjerning prosessen.
Trinn 1, Ta den rene hvite duken, og bruke litt rensevæske på den. Deretter, med hjelp av denne duken, bearbeid alkohol på flekken. Kontroller at når du gjør dette, gjør du ikke bruke rensevæske på de omkringliggende områdene av teppe eller flekken blir større og jord på teppet enda mer.
Trinn 2: Ta støvsugeren og suge ut all rubbing alkohol fra det du nettopp har brukt. Deretter tar den hvite håndkleet og utslette blekkflekker. Husk ikke å gni på flekken med håndkle eller blekket kunne gå inn i teppe dypere, noe som gjør den enda vanskeligere for deg å kvitte seg med det. Så, bare blot blekket flekken.
Trinn 3: Gjenta trinn 1 og trinn 2 som nevnt ovenfor. Holder på å gjenta dem til du ikke lenger er i stand til å utslette enhver blekk med håndkleet. For de av dere som vil vite hvordan du fjerner blekkflekker fra stoffet, kan den samme metoden med rubbing alkohol vise seg å være ganske effektiv. Den eneste forskjellen er at for tekstiler, behøver du ikke å støvsuge flekken, du bare må bruke et rent hvitt håndkle å utslette blekk. Vite mer om blekkflekker fjernes fra tekstiler, kan du gå til hvordan du fjerner blekket fra klær.
Trinn 4; Det siste trinnet i prosedyren for hvordan du fjerner tørke blekk fra teppe er å rengjøre farget området med vannet. Rengjøring med vann på slutten er veldig viktig slik at ingen spor av isopropanol er igjen i teppet. Etter rengjøring teppet med vann, utslette overflødig vann med tørkepapir. Dette vil hjelpe i tørking teppet raskt. En annen ting du kan gjøre er å blåse luft over fargede delen av teppet ved hjelp av en vifte.
De viktigste tips om hvordan du fjerner blekk fra teppe er å fjerne blekk flekker mens de er fortsatt ferske. Hvis blekket nettopp sølt på gulvteppet, så i stedet for å bruke rubbing alkohol, noe som er litt hardere, tørk blekkflekker med tørkepapir og deretter bruker melk på det. Skrubb inked området på teppet med en liten tannbørste og deretter tørk igjen med papirhåndklær. Gjenta denne prosessen til blekkflekker fjernes. Dersom blekket flekkene er sta og ikke får fjernet av melk, må du søke rubbing alkohol på den for blekk flekkfjerning som nevnt ovenfor.
Disse var noen nyttige tips om hvordan du fjerner blekk fra teppe. For blekk flekkene bli svært gamle og noe som nekte å gå av selv med rensevæske, er siste utvei dabbing dei med tre prosent hydrogenperoksid løsning, la det på i en time og deretter soaking opp blekket med et papirhåndkle. Metoden er svært effektiv i flekkfjerning, men bør ikke brukes på tepper som er laget av delikate stoffer. Til slutt, her håper at alle disse metodene være nyttige for deg når du setter i din forsøke å kvitte seg med blekket flekker på teppe din. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment