Tuesday 17 January 2012

Lab Opprettet Diamond Rings

Opprettet av geologiske prosesser over flere tusen år, har naturlige diamanter vært i høy etterspørsel. Men etterspørselen av diamant smykker, enten det ringer eller pendents, har økt i en slik grad at det har tvunget folk til å se etter alternativer til naturlige diamanter. Dette har ført forskere til å lage diamanter i laboratoriet, under samme atmosfæriske forhold som det av naturlige diamanter. Lab laget diamond ringene har blitt populært i den siste tiden, og er en kostnadseffektiv mulighet til å egentlig blir stilt. De har samme egenskaper som for naturlige seg.
Det var i 1954 lab skapte diamanter ble først laget av General Electric, ble der karbon utsatt til 400 tonn press for å opprette disse disse verdifulle steinene. The prosessen kostet to create laboratoriet created diamonds er utrolig høy, hovedsakelig the rekordhøye strømforbruket. De siste årene har sett en økende etterspørsel etter lab opprettet diamant smykker og følgende avsnitt vil gi deg en idé av årsakene bak det.
Lab Opprettet Diamond Smykker
Lab opprettet diamond engasjement ringene har blitt populære i det siste, ikke bare fordi de er priset lavere sammenlignet med naturlige diamanter, men de gir den samme gløden som de av naturlige diamanter. I tillegg til at kvaliteten på lab opprettet diamanter vs naturlige diamanter er lik om ikke bedre. I en lab opprettet diamant er det mulig å endre klarhet og hardhet disse steinene. Dessuten er det flere naturlige diamanter som er behandlet i laboratoriet for å endre sitt utseende. På grunn av deres lignende utseende, er det svært vanskelig å skille mellom lab opprettet diamanter og naturlige diamanter, selv for en erfaren gullsmed. Det er veldig usannsynlig at dine nære og kjære vil se forskjell hvis en erfaren person ikke kan gjøre det, så du kan trygt bruke disse diamanter uten noen klar over det. Hvis du er ute etter mer informasjon på simulerte diamanter vs ekte diamanter, så du kan finne noen verdifulle data klikke på linken.
Her er noen diamant smykker som er markedsført som beste lab opprettet diamant, men i virkeligheten er de ikke. Disse er i virkeligheten juksediamanter, de ser like ekte seg, men er faktisk diamant simulants også kalt syntetiske diamanter. Moissanite og cubic zirconia er noen av de vanligste diamant simulants som finnes oftest i markedet. Hvis du ønsker å skille mellom lab opprettet diamanter og diamant simulants, kan dere det ved å utføre en enkel test. Du kan ta diamant og la sollyset reflekterer gjennom det. En lab opprettet diamant ville reflektere mer lys enn en diamant simulant. Alternativt kan du velge å ta diamant til en gullsmed, hvem ville se gjennom lupe hans og fortelle deg forskjellen. Cubic zirkonia er faktisk laget av syntetiske stoffer som er synlig under en spesiell forstørrelsesglass tilgjengelig med en gullsmed. Du kan gjerne vite om simulert diamant bryllup ringer, slik at du vet hvilke fordeler og ulemper ved å bruke dem.
Det er flere årsaker til den økende etterspørselen etter lab opprettet diamantringer. I det siste når det var ingen måte å skape lab opprettet diamanter, dro mange folk for naturlige diamanter. Diamant gruveselskaper igjen skapt et kunstig behov ved å selge mindre enn minelagt, som igjen oppblåste priser. På grunn av det høye priser av naturlige diamanter, har folk vært på utkikk etter alternativer. Og når en alternativ i form av lab opprettet diamanter har ankommet, har sin etterspørselen økt manifold.
Sammenlignet naturlige diamanter, do lab skapte diamanter ikke skade miljøet. Natural diamanter, slik de er minelagt av under overflaten av jorden, forårsaker mye av miljøfarer. På den annen side for lab opprettet diamanter, er det ikke snakk om miljøfarer, ettersom de ikke er utvunnet fra under jorden.
Så det er flere fordeler med å bruke lab opprettet diamantringer. Disse diamantringer virker ekte, og det er ingen særtrekk som sådan som kan ses med det blotte øye, i motsetning diamond simulants.

No comments:

Post a Comment