Monday 23 January 2012

Party Games for Boys

Enhver form for partiet er ufullstendig uten festspill. Og det er ikke bare barna som liker party spill, voksne liker dem også. Alt om party spill er så spennende og morsomt. Den skrikende, konkurransen, og vant, og premier. Men det er veldig vanskelig noen ganger å finne gode og kreative party ideer som gutter alltid synes å ville noe nytt og spennende. Men når du får noen gode ideer partiet vil bare rock og alle vil nyte det. I denne artikkelen vil vi sjekke ut noen av de kuleste party spill for gutter.
Birthday Party Games for Boys
Listen under inkluderer utendørs og innendørs party spill for gutter. Du kan velge en av disse birthday party spill for gutter, basert på festen tema og alder av guttene kommer til festen.
Treasure Hunt, Dette er et klassisk bursdag party spill. Det er også likte mye av barn i alle aldre. Det eneste er at den trenger litt forberedelser før avreise. Men når du er klar med forberedelsene, kan spillet vare i de fleste av partiet. Dessuten kan det være lett spilles inne i huset så vel som utenfor. Forberedelsene omfatter lage spor som vil lede guttene mot skatten. Dette må gjøres forsiktig, fordi hvis de finner ut skatten for tidlig vil det ikke være morsomt. Sporene må være utfordrende, men løses med noen trodde. Neste ting er å plassere ledetråder skikkelig på steder der ingen finner dem før festen. Med litt brainstorming kan du få noen gode ideer for gatefeier jakter. Bare ikke gjør det for vanskelig.
Musikalsk Stoler; Dette er et annet spill som er svært vanlig i partiene likevel svært populær. Spillet er enkelt. Du har holde noen stoler på en linje med alternative stoler vender motsatt retninger. Hvis det er flere barn enn stoler deretter dele dem i to eller tre grupper. Hvis du har fem stoler stilte opp bare seks barna kan spille om gangen. Ungene skal gå rundt stolene uten å bryte køen, mens noen musikk spilles. Når musikken stopper alle bør prøve å sitte på stolen nærmest dem. Siden det er fem stoler og seks barn, en av dem ikke vil få en stol. Hold fjerne stoler, slik at det er en mindre stol enn antall gutter igjen i spillet. Spillet fortsetter til bare en fyr som er igjen som vinner spillet.
Pinata, Dette er den enkleste partiet spillet. Alt du trenger å gjøre er å fylle opp en Pinata og suspendere den fra taket. Nå alle barna kan ta den i svinger å treffe Pinata med et bind på øynene hans. Men det kan være noen uhell i dette spillet hvis du ikke er forsiktig. Først av alt flaggermus eller pinne som du skal bruke bør være lett og fortrinnsvis laget av plast. Sørg også for at alle de andre barna er på trygg avstand fra gutt som kommer til å treffe. Det er mange andre Pinata ideer som du kan prøve.
Pool Party Games for Boys
Hvis det kommer til å bli en pool party du har mange flere muligheter for spill. Les gjennom følgende liste over pool party spill for å få noen ideer.
Shark Attack, Det er et enkelt spill som kan spilles i bassenget. Her en gutt kan være haien og resten av dem må prøve å unnslippe haien ved å svømme unna. For å gjøre det mer moro du kan gjøre en shark fin fra plast eller papp og ungen spille haien kan bruke den før jage de andre barna.
Bat ballongmuseet; Her er en enkel ballong fylt med luft er kastet blant barna mens de er i bassenget. Nå må de bare flaggermus ballongen med sine hender og ikke la det falle på vannet. Dette kan være morsomt, men hvis det er flere barn enn bassenget kan holde så ville jeg foreslå at du ikke spiller spillet, som med så mange barn i bassenget det kan bli skader. En annen ballong spill som du kan spille er vann ballong krig.
Finn Coin, Dette er et enkelt spill hvor du kaster en mynt eller en liten gjenstand i bassenget, og barna kan gå i grupper for å finne objektet fra vannet. Men hvis barna er små ikke bruke en mynt eller en liten gjenstand. Bruk heller en tennisball eller noe i den størrelsen. Kontroller også at spillet er under oppsyn av en voksen hele tiden og at du følger svømmebassenget sikkerhetsregler.
Jeg håper du har funnet noe nyttig fra listen ovenfor over party spill for gutter. Hvis du er ute etter party spill for større gutter du kan sjekke ut disse kontoret party spill og ideer. Uansett hva spill du velger, sørg for at er under oppsyn av en voksen til enhver tid, for at det skal slåss eller skader å ødelegge festen.

No comments:

Post a Comment