Sunday 22 January 2012

Modest Wedding kjoler

Alle har forskjellige ønsker om hvordan de vil at brudekjole å være. Personlig ville jeg foretrekke en fargerik full lengde Alexander McQueen bryllup kjole med fjær, ruffles, krystaller og paljetter. Men jeg kjenner mange jenter som foretrekker noe mer diskret og elegant. Beskjedne bryllup kjoler som ikke er frumpy og matronly er veldig vanskelig å finne. Hvis du går til en butikk for en brudekjole, vil du finne at de fleste av brude gowns er stroppløse, ryggløse eller har en stuper halsen. Uansett beskjedne bryllup kjoler som er det på baksiden av butikken er så datert at selv din bestemor ikke vil ha på seg dem.
Mange religioner som gresk ortodoks og russisk ortodoks vil ikke tillate et bryllup seremonien inne i kirken hvis ikke bruden er dekket fra topp til tå. Her vil vi diskutere noen beskjedne bryllup kjoler alternativer, stiler og design.
Enkelt Modest Wedding kjoler
Det er en pågående trend med montert og sexy dyre brudekjoler samt korsett brudekjoler, men hvis du er ute etter beskjedne bryllup kjoler, så det er mange stiler som du kan prøve. Bare fordi du planlegger å ha en beskjeden brudekjole, betyr det ikke at du ikke kan se glamorøs og vakker. Flott stil og beskjedenhet kan faktisk gå sammen.
Hvis du ser på Ivanka Trump's bryllup kjole designet av Vera Wang, vil du se at det er faktisk en beskjeden brudekjole som er moderne også. Det har blonder ermer som legger akkurat den rette litt stil og også dekker hennes nakne skuldre. Du kan også ta inspirasjon fra Ivanka's brudekjole og har en kjole med blonder ermer og en full kjole. Lace staver gamle sjarm og glamour, og vil se flott ut på deg. Butikk i løpet av vinteren for å få gode tegninger av beskjedne bryllup kjoler. Butikker og motehus har vanligvis brudekjole design med full ermer, høy krage og beskjedne necklines som er egnet for vinteren.
Vintage Modest Wedding kjoler
Hvis du har problemer med å finne beskjedne bryllup kjoler, så hvorfor ikke gå vintage? Vintage beskjedne brudekjole mønstre kan finnes i mange sparsommelighet butikker eller på nettet. Når du finner et mønster du liker, og deretter foreta kjøpet og få alle nødvendige stoffer, avskjær, bånd og knapper. Spør en god syerske til å opprette en beskjeden brudekjole, med mønster og materialet. Vintage brudekjole mønstre som en ruffled krage, strøm skuldre, full lengde ermer og enda Grecian gardiner ser alt flott for en moderne bryllup. Det er mange vintage bryllup kjoler med ermer og høy krage som fungerer samt beskjedne bryllup kjoler. Det beste med å ha vintage stil brudekjoler er at du kan gi det videre til datteren din også.
Billige Modest Wedding kjoler
Den beste måten å finne vakre beskjedne bryllup kjoler er å planlegge måneder i forkant av bryllupet og se gjennom så mange brudekjole kataloger og brude magasiner. Dette vil gi deg en idé om hva design av beskjedne bryllup kjoler er i stil. For plus sized bruder, iført pluss størrelse beskjedne bryllup kjoler er en veldig god idé, siden stroppeløs moderne brudekjoler ikke ser bra ut på dem. Plus sized bruder kan også velge en stroppeløs brudekjole og spør en syerske å lage en bolero jakke eller korte cap ermer som kan festes til brudekjole. Dette vil hjelpe deg å konvertere en stroppeløs brudekjole til en beskjeden en.
Dette var noen ideer på beskjedne bryllup kjoler design og stiler. Hvis du planlegger å ha et beskjedent luking kjole for den store dagen, bør du finne brudekjole så snart som mulig. Med riktig beskjedne brudekjole, vil du se ut som en fe prinsesse på bryllupsdagen.

No comments:

Post a Comment