Monday 16 January 2012

Grapeseed Olje for Skin

Når det gjelder å ta vare på sin helse eller skjønnhet, folk går tilbake til det grunnleggende. Mange er i ferd med vegetarianere, og så langt som hudpleie er bekymret, skal vrakes kjemisk laden kosmetikk for naturprodukter. En slik naturlig hudpleie produkt som har fanget den fancy av mang en kvinner er grapeseed oljen. Selv, har det vært tidligere mye brukt til koking og baking, er forskere nå forkynner at det har noen fantastiske fordeler for huden også. Gitt nedenfor er en oversikt over noen av bruk av grapeseed olje for hud.
Fordeler med grapeseed Olje for Skin
For de av dere som lurer, 'Er grapeseed olje bra for huden?', Er det først og fremst viktig å vite hvordan denne oljen er laget. Druekjerneolje foretas når frøene av Vitis vinifera drue er presset under ekstrem varme forhold. The Vitis Vinifera druen er svært ofte brukt for vin å gjøre. Druekjerneolje er blek grønn farge, lys i tekstur og er nesten luktfri. Alle disse kvaliteter gjør det til et utmerket olje til huden.
Fuktighetsgivende, Grape seed olje kan være svært lett absorberes av huden. Når den brukes på huden, det finnes knapt noen oljerester igjen. Også, hjelper dette olje i vev gjenfødelse. Dens evne til å låse i fuktighet og reparerer vev gjør grapeseed olje svært nyttig og effektiv som en hud fuktighetskrem.
Toner og Strammer; druekjerneolje er kjent for å ha snerpende egenskaper. Så, hvis brukt regelmessig på huden, hjelper det i huden stramme og toning. Mennesker med fet hud kan særlig ha nytte av sin faste programmet.
Hindrer under øynene Circles, en annen av de grapeseed oljen bruker er at hvis den anvendes på huden rundt øynene hver kveld før du sover, kan det hjelpe på å minimere mørke ringer i løpet av uker. I motsetning til andre øye kremer, er grapeseed olje helt kjemisk fri, gjør det et godt valg for bruk på sensitive områder som under øynene.
Cures Acne; Druekjerneolje er svært rik på linolsyre, en fettsyre som bidrar til å opprettholde cellemembranene og huden. Slik kan sitt ordinære programmet hjelpe i behandlingen av mange hudproblemer som akne. Mange kvinner bruker grapeseed olje for akne på grunn av dens anti inflammatorisk og anti oksiderende egenskaper. Den vanlige applikasjoner hjelper i å hindre porene tetter, og dermed redusere forekomsten av akne breakouts.
Reduserer synlige rynker; druekjerneolje er rik på antioksydanter som proantocyanidiner som hjelper i å reversere skader av aldring av huden. Det er derfor mange kvinner bruker grapeseed olje for rynker. Foruten å være rik på antioksydanter, har det huden fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Så, hvis den anvendes på tørr hud, holder den huden fuktig, og som alle vet, er hydrert hud mindre sannsynlig å få fine linjer og rynker enn en tørr en.
Annen bruk, noen av fettsyrene som gjør grapeseed olje for skjønnhet styrke ideelle are palmitoleic, stearin, alfa linolensyre, docosanoic, icosenoic and icosanoic. Disse fettsyrene har mange bruksområder for huden slik de hjelp til å beskytte den fra solen, bistand i sårheling, krympe åreknuter, og er også kjent for å redusere strekkmerker.
Som sett, det mange fordelene bruke druekjerneolje for hudpleie. Enkelte vitenskapelige studier har vist at antioksidantegenskaper er enda større enn de av vitamin C og E. For ikke å snakke om huden reparere, astringerende og antiseptiske egenskaper den har. Så, massasje grapeseed olje på huden hver dag etter å ha tatt en dusj og flaunt den resulterende henrivende glød hele dagen.

No comments:

Post a Comment