Saturday 14 January 2012

Basement avtrekksvifte

For å opprettholde tilstrekkelig ventilasjon og sikre frisk luft i kjelleren er ikke i det hele tatt en vanskelig eller utfordrende oppgave. Visse ting bør vurderes for en kjeller, som kjeller gulv, kjeller ventilasjon og kjelleren vanntett. Selv om en kjeller har få og små vinduer for luft å passere gjennom, men likevel det kan gjøres luktfri ved å sikre god kjeller ventilasjon. For dette kan du tenke på å installere avtrekksvifter for kjellere som er vellykket i sirkulerende luft og for å holde kjelleren fri for muggen lukt og kjemiske gasser. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan du installerer en kjeller avtrekksvifte fordi her er noen enkle trinn som vil gjøre jobben din enklere. Først samle de nødvendige materialer for installasjon.
Materiale nødvendig for å installere Basement avtrekksvifte, avtrekksvifte og luft, Vernebriller, Blyant, Drill, Saw, fuge pistol, Carpenter torg og nivå; Latex caulk, Fiberglass isolasjon, skrutrekker og skru; Etter å samle de nødvendige materialer, følg step- for-steg instruksjonene nedenfor for å installere avtrekksvifter for kjellere.
Slik installerer en Basement avtrekksvifte
Før du starter noe, kjøpe en avtrekksvifte og vent system fra en jernvarehandel. Å kjenne passende størrelse på eksos fans for kjellere følger denne ligningen, fan size = kvadratmeter * 1,1 og sørge for at CFM, som er kubikkmeter per minutt rating er enten høyere eller samme nummer. CFM måler mengden luft som viften skal produsere. Volumet på gjennomgående luft vil være større hvis CFM er høyere. Nå la oss starte installasjonen av kjelleren avtrekksvifte som er en svært viktig del av kjeller konstruksjon.
Identifiser Beliggenhet; Når du har avtrekksvifte, se etter et egnet sted for viften å passe i. Det beste stedet for viften er i nærheten av ovnen. Den skal plasseres på en rimelig høyde fra bakken. Med hjelp av en snekker torg, nivå og blyant, tegner en firkant der du vil passe i vent på veggen. Før du går ut for å sjekke plassering og å identifisere retningen på luftstrømmen fra kjelleren, bore et hull for referanse.
Installer Basement avtrekksvifte, Når du har funnet et egnet sted for viften, starte boring hull langs med linjene av plassen trukket på veggen. Pass på at du bærer vernebriller for å beskytte øynene fra støvet under boreprosessen. Med hjelp av en sag, kutt langs hullene for å få en stor plass der du kan passe i din avtrekksvifte. Nå justerer viften i rommet og montere vifte på veggen ved hjelp av skrutrekker og skruen som ble gitt sammen med viften.
Installer Eksos Vent, For installasjon av åpningen du trenger å gå ut og se etter referansen hull på ytterveggen av avtrekksvifte. Følg instruksjonene du får sammen med ventilen og installere det tilsvarende. Seal ventilen fra utsiden ved hjelp drivning pistol og latex caulk. For å stoppe insekter, skadedyr og kald vind fra å komme inn i kjelleren, er det alltid anbefalt å forsegle den med glassfiber isolasjon.
Koble til Strøm, Sist, men ikke minst, etter installere avtrekksvifter for kjelleren koble den til den elektriske kilden. For dette, slå den viktigste kilden til makt som er, kretsen boksen og ta ledningene fra viften til sentralbord. Ved hjelp av isolasjon tape, sikre alle ledningene. Nå slår på den viktigste strømkilde og sjekke viften. Pass på at kjelleren avtrekksvifte fungerer på en forsvarlig måte.
Basement avtrekksvifte er et must for de stedene som har gass varmtvannsberedere eller gass ovner som krever sirkulasjon av luft for friskhet så vel som sikkerhet. Ved bare å installere en avtrekksvifte for kjeller kan holde området fritt for luft-båret faktorer. Som det har å være koblet til den elektriske kilden, har så spesiell omsorg for å bli tatt mens du installerer den. Du kan også bruke kjelleren avfuktere å bli kvitt fuktigheten og dårlig lukt.

No comments:

Post a Comment