Wednesday 18 January 2012

Infrarød Grill vs Gass Grill

Hvis det hadde vært en selvbiografi av alle kjøttypene, ville de ha sikkert forbannet griller og ovner og gryter for påføre tortur på dem! Da ville de ha også sagt hvordan disse griller plage dem i ikke bare en enkelt måte, men på forskjellige måter! Some bringer smerte gjennom gass og noen via infrarød metoder! Likevel, på en alvorlig notat, gassgriller og infrarød griller, som er en relativt nytt begrep i grilling men har ganske mange ting felles, de har noen aspekter som er helt annerledes. Her er mer kommer opp på infrarød grillen vs gassgrill.
Infrarød Griller og Gass Griller - En sammenligning
Modus operandi, Nå hva er infrarød grilling? Infrarød grilling er nytt konsept som har kommet opp, og den benytter stråling for matlaging. Varmen stråler gjennom et rutenett eller en brikke med mange hull i den for å koke maten. Denne metoden gir infrarøde griller omfanget å tilberede mat ved hjelp av flere metoder. Det fører også til bedre smak på maten, en av grunnene til at flammen ikke direkte nå maten. På den annen side, en vanlig grill, benytter en gass grill varmen, båret av luft til maten og grillen. Maten kommer i kontakt med flammen på en slik mekanisme.
Bensin på bålet; Begge disse typene griller bruke de samme stoffene som brensel. De fyre kildene er enten naturgass eller propan. Forskjellen ligger i måten denne varmen kommer, og brukes til å koke mat. Det fører til forskjellen i smak. Begge disse er mest brukt til steking mat og grill.
Er det Hot eller hva?, I tilfelle av infrarøde griller, er varmen som strålte vesentlig konsentrert og temperaturen der maten er kokt er høyere enn gassgriller. Årsaken er at den er rettet direkte til den mat som må være kokt. Plus, det er et minimum av varme som går tapt så flammen ikke er direkte eksponert for luft. Varmen er veldig nær til maten og det er derfor neppe påvirket av luften og dens kjølende effekt. Tvert imot, den vanlige gassgrillen kokker mat på forholdsvis lavere temperatur som flammen blir utsatt for luft, noe som har en avkjølende effekt på den. I vanlig gassgriller hvor mye varme bortkastet er høyere enn infrarød grilling teknologi.
The Top Grill, Effektivitet i alle aspekter er en stor stridens eple i debatten om infrarød grill vs gassgrill. En gass grill trenger mer drivstoff som ganske mye varme er bortkastet på grunn av matlagingen metoden. Så åpenbart det krever mer drivstoff. Dessuten er temperaturen ikke så høy som en infrarød grill, noe som øker tiden for hvor grillen trenger å koke mat. Denne informasjonen er svært viktig når du vurderer matlaging tips for gassgriller På den annen side, mindre hot spots og selv matlaging, med mindre tid til matlaging er en av de store positive til en infrarød grill. Brenning av mindre drivstoff under matlaging, fører til mindre bruk av drivstoff er noen flere fordeler av en infrarød grill.
Buddies av smaken Buds, Når det gjelder grilling, er smaken en svært subjektiv saken. Mens noen av kokkene ekspert på grillet delikatesser si at infrarød grilling letter å nøye omtrentlige en åpen tre eller gass indusert brann. Men enda et viktig punkt i infra rød krave vs gassgrill er som temperaturen er høy på infrarød griller, er kjøttet seared fort. Denne prosessen bidrar også forsegle den naturlige smaken og safter av kjøttet sammen med aroma. Mens de gikk om infrarød grilling, det er en god ide hvis du kjenner noen infrarød grilling tips.
I tillegg til alle disse faktorene, er sikkerheten også svært viktig. Det er her den infrarøde grilling stilen tjener en kake punkt over den konvensjonelle gassgrill. Gass grill er åpen ild, tar mer tid å lage mat, noe som øker tiden du tilbringer på grillen, øker sjansene for risiko. I tillegg til dette, fører mindre temperaturen drypper av flytende og oljer fra maten i et større beløp som fører til mer fakkel ups. I motsetning til dette selv om det infrarøde grill kokker ved høyere temperaturer, det er kontroll også over varmen. Fast matlaging hindrer drypp og dermed flammer opp og det er minimum sjansene for noen få brannsår.
Det er stort sett den crux av saken, med hensyn, infrarød grill vs gassgrill. Slutt, begge har sine fordeler og imot, er det infrarød grilling fordeler og imot samt gass grill ulemper og fordeler. Det er opp til våre individuelle valg og bruksområde, som man gjør vi valgte! Enten måter, vi liker det varmt, er det ikke?!

No comments:

Post a Comment