Monday 16 January 2012

Soverom Farger og Moods

Farging ditt hjem kan være gøy mens du velger ulike farger fra den store paletten. Skyggen kortene presenterer tusenvis av muligheter foran deg kan bli virkelig forvirrende. Men å plukke en for huset ditt, spesielt for soverom kan være en helt spennende oppgave. Rommene er alltid områder av særlig betydning for enkeltpersoner. Hver og en av oss ønsker å male soverommet i farger som vi elsker å se. Paint farger har en stor innvirkning på vår stemninger og skape stemningen. Vi bare vet at en lett tone kan bidra til å gi en romslig følelse til rommet og en mørk farge bidrar til den koselige effekten. Men vet du at fargene er de mest effektive verktøyene som du har, til å skape ønskede stemninger. Som valg forskjellig, er alles svar på spesiell farge ganske annerledes. Så mens soverommet dekorere og designe, må du vurdere individuelle valg og fargeinnstillinger. Mens velge et fargevalg, plukke farger som skaper en varm stemning styrke plass som sier "slappe av"! Forvirret om du skal finne ut soverommet farger og stemninger? Her er informasjon om populære nyanser som du kan bruke til å skape en bestemt stemning og atmosfære.
Velge Bedroom Farger til å sette stemningen
Energisk Red, The lyse farger som skaper en energigivende følelse er best de å gå for hvis du vil ha på veggene ser livlig. Red er et slikt fargetonen som er kjent for å øke blodsirkulasjonen og gi en energisk følelse i rom hvor det er brukt. Dette kan være en ideell plukke for soverom av unger. Bortsett fra soverom, rom hvor du har underholdningssystemer plassert i eller spillet rommene kan være farget i denne fargetone. Hva mer, rødt og hvitt skaper en klassisk combo, og er også en av de populære soverommet fargekombinasjon. Men, må bruk av rød vegg maling farge unngås for babyer rommets. De som ønsker å styrke soverommene kan ta tak i varme toner av rødt. Selvfølgelig, røde topper listen over romantiske soverommet farger!
Kjøling Green, Når du søker etter tips om soverommet farger og stemninger, ville de fleste av dere liker å vite om en nyanse som vil skape en kul og myk stemning. Du må sjekke ut toner av grønt i denne saken. Greens lage en kul atmosfære og tilbyr de beste til å få soverommet forvandlet til en beroligende og avslappende plass. Sage er en av de mest populære tone greener brukes i indre maleri. En av de beste interiør maleriet farge ideer for kjølige soverommet farger og stemninger er å få en kombinasjon av salvie og elfenben. Du kan også ha toner av oliven som er svært beroligende soverom farger og ideelle plukker for voksne soverom. Soverom for eldre kan også bli malt i nyanser av rolige olivengrønn.
Creative Purple, Lilla er en farge som stimulerer kreativiteten delen av hjernen din. Det er en intens farge som inspirerer, foreslår royalty og femininitet. Tonene av lilla og fiolett i tillegg kan gjøre det beste soverommet farger for jenter rom. Dette farger er også populært brukt til hobby rom og former ultimate fargetone for det sentrale veggene av kunst kjærlige mennesker. Dette er en av de mest dekorative farge som kan konvertere en kjedelig plass til en glamorøs område. Lilla soverom farger og stemninger skaper de er mest egnet for jenter soverom. En av de klassiske soverommet fargevalg kan være en kontrast på lilla og grått.
Munter Gul, Gul er en prangende skygge. Uansett hvilken tone av gul du bruke det umiddelbart fanger oppmerksomheten. Hvis du ønsker lyse soverom farger og stemninger, sammen med munter stemning og illusjon av rom, så gult høyre hakke. Letteste gule kan også være en av de beste soverommet fargene for menn. Denne fargen er slett ikke kjedelig skygge og holder opp stemningen. Dessuten kan en riktig kombinasjon med varme farger som oransje lage en ultimate jakt plass for menn. De som søker etter farger for å skape prangende vegger kan velge lysere nyanser av gult. En kombinasjon av grå og gul oker er sikker på å skape en oppmerksomhet som søker plass.
Nøytral grått og beige, Hvis du er virkelig ikke sikker på om nyanser å bruke i soverommet farger for rommet ditt, nøytrale farger er best fanger. Nyanser av grått og beige er de som har en nøytral effekt på stemningen på rommet ditt. Disse er friske og classy. Ikke for lyst, ikke for prangende, og ikke i det hele varmt, disse nyanser er tryggest plukker for de som ikke er sikker på sine egne liker, ikke liker og valg om farger. Med rett kontraster og kombinasjoner, kan du spille opp interiøret med disse nyanser fra fargepaletten.
Rom farger og stemninger skaper de er et kjent faktum i dag. Mens du kanskje nettopp har hørt av fargeterapi og feng shui soverommet farger, la meg fortelle deg at det å vite eller uvitende du definitivt oppleve effekten av en farge på humøret ditt. Som en rolig himmel blå og en lys turkis ha ulik effekt på humøret ditt. Måten du føler når du ser på ulike farger er definitivt ikke det samme. Derfor soverom farger og stemninger skaper de regnes i dag før du starter interiøret maleriet prosjektene. Mens soverommet farger er de første som du legger merke til etter at du våkner opp om morgenen og starter dagen, må nyanser og toner brukt her være de riktige. Så hvilke humør du vil stille?

No comments:

Post a Comment