Thursday 19 January 2012

Wasp Nest fjerning Spray

Ikke bare veps utgjøre en fare for mennesker, dyr er også i fare. Forskning har vist at hundrevis av mennesker dør hvert år, på grunn av allergiske reaksjoner på veps gift. Vepsene blir mer farlig, samtidig uforutsigbare enn honning bier, har derfor lyst til å bli tatt, mens vepsebol fjerning misjon. Det er en spesiell metode som må følges, når du ønsker å bli kvitt disse insektene. I denne artikkelen vil vi leser om vepsebol fjerning spray, samt hvordan bli kvitt veps.
Wasp Nest fjerning tips
Før du starter oppdraget vepsebol fjernes, vil du ønsker å sikre, er du ikke er allergisk mot vepsestikk giften. Når du er sikker på at du ikke er allergisk mot det, starte med prosessen. Du må verifisere typen veps du har å gjøre med. Du kan enten velge en kjemisk vepsebol fjernes spray eller gå inn for det naturlige vepsebol fjernes spray. Når du bruker kommersielt tilgjengelig spray, vil du ønsker å lese instruksjonene nøye, så er det noen spray, som fungerer bedre om natten. Da vil du ønske å sikre at du har en rømningsvei klar, i tilfelle du blir angrepet av veps. Du vil også måtte beskytte hele kroppen fra vepsestikk, når du skal bruke spray. Derfor er iført lagvis klær anbefales. Du vil også ta vare på øynene dine, og bruker briller for det samme. Når du skal bruke spray, gjør at det er ingen inkludert dyr i nærheten. Sett deg godt og spray på vepsen reir. La vepsene reiret over natten, slik at giften er i stand til å gjøre sitt arbeid. Neste morgen du vil ønske å sikre at vepsene er enten borte eller døde. Du kan bruke en kost for det samme. Plasser reir i en plastpose, tie sin munn tett og kast den av.
Herbal Wasp Nest fjerning Spray
Du kan gjøre veps fjerning spray hjemme også. For å gjøre en rent organisk spray, må du bruke lavendelolje, eukalyptus spray og citronella olje. Bland dem og oppbevar i en sprayflaske. Det er en annen organisk spray, som du kan gjøre. For å gjøre spray mix 1 unse citronella olje, ¼ unse pennyroyal olje, ¼ unse av tea tree olje og ¼ unse av eucalyptus olje. Fortynne denne blandingen med 6 unse av vodka. Etter som du må lage en emulsjon med ½ unse av lavendelolje. En av de hjem rettsmidler for å fjerne veps reir er å lage en væske frastøtende ved å blande citronella olje, teak olje, menthol olje og eukalyptus i like mengder. Oppbevar den i en atomizer og spray det på vepsebol, når nødvendig.
Kjemisk Wasp Nest fjerning Spray
Den kjemiske sprøytemidler gjort for vepsebol fjerning har en sterk kjemisk sammensetning, på grunn som de har en statisk handling på vepsene. Kjemikaliene lamme insekter. Det sies ikke å være skadelig på mennesker, men den anbefales, tar du den nødvendige tiltak likevel. De kjemiske sprøytemidler er sagt å stoppe reir byggeaktivitet, som antall veps reduserer drastisk. Det er aerosol veps sprayer også tilgjengelig, som sies å være effektive i å bli kvitt veps reir. Når du spørre om kjemiske veps sprøyte, vil du kunne finne en rekke av dem. Avhengig av området du bor i, er det forskjellige merker, som vil vise seg å være nyttig for deg.
Ønsker du kanskje å bruke den naturlige vepsebol fjernes metode som de er tryggere i forhold til den kjemiske vepsebol fjerning sprøyte. På samme tid vepsebol fjerningen koste vil også endres avhengig av hvilken type spray du velger å bruke. Dersom du skal bruke kjemiske sprøytemidler, da er det nødvendig at du følger alle tiltak som nevnt og også ta nødvendige forholdsregler.

No comments:

Post a Comment