Monday 9 January 2012

Feng Shui Office Layout

For å oppnå et harmonisk yrkesliv, som er preget av positiv samhandling med kolleger og overordnede, og fremmer individuell vekst, produktivitet og rikdom, har mange mennesker tyr til å skape og etter en Feng Shui-kontor layout. Feng Shui er en vitenskap som utnytter kraften i naturlige energier, sammen med de av en individuell, å kombinere og skape et miljø som fremmer individuell trivsel, både faglig og personlig. Når prinsippene i Feng Shui brukes i et profesjonelt oppsett, tjener de å få til alle de nevnte endringer i livet. Her bringer vi deg noen grunnleggende tips om en god Feng Shui kontor layout, som vil hjelpe deg å oppnå alt det du har ønsket fra ditt yrkesaktive liv.
Kontor Feng Shui: Tips
Feng Shui på kontoret er like viktig som Feng Shui i hjemmet. Dessuten, siden kontoret er der du tilbringer en betydelig mengde tid, er det viktig at det er konstruert på en måte som vil gjøre deg til å oppnå det beste av dine omgivelser, og gjør det meste av hva livet har å tilby til deg. While Feng Shui er en veldig personlig vitenskap, i den hver retning har forskjellig symbolikk og mening for hver enkelt, det er visse generelle og grunnleggende kontor Feng Shui retningslinjer som må følges, for å tiltrekke stabilitet og positivitet i ditt yrkesliv. Disse tipsene har vært nevnt her.
Resepsjon Stilling; Den viktigste rettesnor når det gjelder å skape en god Feng Shui kontor layout, er skrivebord plassering. Følgende bør være oppmerksom på når de bestemmer en passende stilling for skrivebordet. ; Unngå å plassere pulten midt imot døren, da dette direkte tiltrekker strie chi, som kan være overveldende på en negativ måte. , På den andre siden, ha ditt skrivebord plassert på en måte som ryggen står overfor en dør eller et vindu er usunn. Det er en konsekvens av å være utsatt for forræderi og å være back-knivstukket. ; Ideell, bør skrivebordet be skrått overfor inngangsdøren, som lar deg holde en klokke på deltakerne gjennom døren, og den generelle happenings på kontoret. , Skrivebordet bør ideelt sett ha en solid vegg på baksiden, da et symbol på en sterk støtte og støtte, slik at du kan opprettholde en dominerende posisjon. , Hvis noen av disse innstillingene utgjør som et hinder for effektiv fungerer, er det best å snakke med en kvalifisert Feng Shui konsulent for some rettsmidler vedrørende den samme.
En rot-Free Space; Holde arbeidsplassen ren og ryddig er tommelfinger regel av kontor Feng Shui. Renslighet og et ryddig miljø gir stabilitet, og gir ut de Vibe av respekt for arbeidsmiljø. Det er trodde på Feng Shui at å opprettholde renslighet er et symbol av respekt for ditt arbeid, og pengene det gir i retur. Som sådan, respekt arbeidet ditt, og se deg selv lykkes økonomisk. Som regel Feng Shui for båser, organisere papirer til filer og mapper, og plassere det pent i skuffer. En rotete skuff er like ille som en rotete skrivebord. Ikke holde symboler dårlige hendelser knyttet til din profesjonelle eller personlige liv. Kast dem så fort som mulig. Også sørge for at alle ledninger og kabler ikke flises opp, men kjører glatt, og er fortrinnsvis skjulte.
Hvis du er plassert på et kontor hytte, sikre at det ikke er noen unødvendige hindringer i gangveien i kabinen. Porten bør kunne åpne helt, uten å bli hindret av et skap eller en sofa, eller skrivebordet. Lignende er tilfelle med plassere plantene i veien mot et bestemt område. Bevegelse skal være glatt, som symboliserer glatt veksten uten noen hindringer i veien.
Viktigheten av gode møbler og innredning; En annen av de grunnleggende kontoret Feng Shui tips er å huske på den type møbler du investerer i, og hva slags innredning du følge. Selv om det er Feng Shui for båser, skal pulten din ikke har noen pekt kanter, som de symboliserer muligheten for overfor hindringer i veien for vekst. Hvis det er noen, bare dekke dem med et stykke papir. Videre, fremmer en avrundet skrivebordet eller en jevnt buet desk kreativitet, og derfor, vekst. Lag en balanse når det gjelder å velge teksturer og overflater til gulv, vindu behandlinger og møbeltrekk for møbler.
Når det gjelder å velge kontoret Feng Shui farger, bør disse være innført basert på element av en bestemt retning. For eksempel, symboliserer Nord-West elementet metall, og derfor, farger som gull, sort, sølv og hvitt er egnet for den retningen. Imidlertid bør dette mønsteret ikke følges uten profesjonell konsultasjon, som å velge feil farge kan ha alvorlige konsekvenser i form av vekst og produktivitet. Du kan referere til denne Feng Shui fargekart skjønt, for det formål informasjonen.
Lett, ventilasjon og Nature, Natural elementer har alltid fått ekstrem betydning i Feng Shui, og denne regelen gjelder for Feng Shui kontoret layout også. Noe som åpner for inn-og utstrømming av luft og naturlig lys vil gjøre energi til å holde flyter jevnt og oppmuntre til faglig vekst. Hvis du må bruke kunstig lys, ty til bruk av gule lys i stedet for lysstoffrør.
Referansen til naturen innebærer her å holde planter i arbeidsområdet eller plass. Selv om du er stasjonert i en bås, holde et lite bambus plante helt til venstre hjørne av skrivebordet, å kvitte seg med negative energier og stimulere miljøet med positivitet.
The Power of Visualisering, Akkurat som alle andre naturlige kraft, er visualisering et effektivt verktøy for å utnytte Feng Shui for rikdom og alle målene du ønsker å oppnå. På din arbeidsplass, sette opp bilder som innebærer positivitet og velstand, slik som en lykkelig bilde av familien din, eller et bilde av de målene du ønsker å oppnå. Hvis det er et stort hus, sette opp et bilde av et stort hus, hvis det er velstand, sette opp et bilde som innebærer det. Ikke legg opp bilder av ensomme figurer. Alt som innebærer overflod, selv om det er en motiverende sitat, sette den opp slik at det tiltrekker positivitet og forbedrer din vekst.
Et siste tips når det gjelder å utnytte kraften til Feng Shui for kontoret er å reparere eller forkaste alt som ikke fungerer godt. Broken objekter, skarpe kanter, elektronikk eller apparater som er ikke-fungerende bør være kvitt så snart som mulig. Reparasjon lekker kraner i bad og anretning av kontoret for å hindre tap av formue.
Som tidligere nevnt, er Feng Shui en vitenskap, noe som betyr at hvis feil bruk, kan det forårsake så mye skade som det kan når det brukes på riktig måte. Mens disse var noen grunnleggende prinsippene for kontor Feng Shui, og en effektiv Feng Shui kontor layout, for detaljerte råd er det alltid bedre å konsultere en profesjonell, og gjør det meste av sine tjenester for å forbedre din vekst og produktivitet.

No comments:

Post a Comment