Tuesday 10 January 2012

Bygge en Deck Benk

Når du har en grillfest eller bare invitere noen venner over for drikkevarer, er dekket det ideelle stedet for deg å være vert for disse sammenkomster. Men hva om du har ringt mange mennesker over for en fest, og du plutselig innser at det ikke er nok plass på dekk til å holde disse menneskene? Du også innser at ved å legge til noen stoler, er ditt problem ikke kommer til å være løst så det vil neppe være noe sted for alle til å flytte. Det vil også være begrenset plass til å servere maten. Dessuten, skal stolene i huset ditt ikke stemmer overens med dine dekk design. Hva nå? Enten du kjøper patio møbler eller tror du bygge deg selv en kortstokk benken. Av ovennevnte to alternativene, kan bygge en kortstokk benk være et godt alternativ som det er ikke bare enkelt å gjøre det selv, men også det vil spare deg plass, tid og penger. Hvordan? La oss finne ut.
Før bygge møbler for dekk din, er det noen ting som må vurderes. Du kan ha en ryggløse dekk benk eller du kan ha en kortstokk benk med rygg, slik at den fungerer som et rekkverk til dekk din, en god dekk rekkverk idé, forresten. Hvis du allerede har en rail, vil du ønsker benker. Videre, basert på dine interiør designer, bestemme om du vil at benker til å bygges fra mursteiner eller tre. Kontakt med en interiørarkitekt dersom du er også forvirret. Etter å lage alle disse beslutningene, ha på arbeidet bukser og får bygge en benk dekk.
Benk Planene for Decks
Når du har gjort ovenfor beslutninger, det er visse andre ting å gjøre før vi bygger en kortstokk benken. , Lag en liste av ting og verktøy som du trenger å gjøre benkene som målebånd, sirkelsag, trelast, hammer, bormaskin, galvanisert dekk skruer, spiker, bolter og benk parentes. ; Deretter går du til jernvarehandelen og få alle verktøy og fra en trelast butikk, kjøpe tre som teak for teak møbler eller flettet for kurvmøbler, etter smak. Valgte tre for å matche dine dekk. ; Bestem målene på benker basert på plass på dekk din. , Avgjør hvor vil du dekket benker å være og trekke opp benken på dekk bebyggelsesplaner, tilsvarende. Enten slå opp på internett for en benk plan eller gjøre et av dine egne. Deck benk planene vil bistå med å bygge en kortstokk benk.
Hvordan bygge Deck Seating?
Når du nå har alle de nødvendige materialer med deg og din benken planen er klar, la oss se på hvordan man bygger dekk sitteplasser.
Ramme og sete, Klipp rammen og plasser i henhold til målinger, fra trelast som du har kjøpt. På grunnlag av hjemmet dekorere tema, kan man lage ditt eget deck benken design. Samtidig som setet, er det ideelt for å få det med mer enn to planker. Holde en viss avstand mellom plankene. Denne avstanden vil ikke tillate akkumulering av vannet på setet og vil også bidra til å holde setet kjølig.
Ramme Assembly; Bestem hvor du vil at dekket benker basert på dine dekk rekkverk design. Først bore i noen hull i bakken til å feste bena eller støtte til benker. Skru setet på bena. Tett med hjelp av trelim. Neste montere tilbake på setet. Holde litt tilbake på skrå hvis du har tenkt på å slappe av på benken. Så kommer monteringen av hendene på benken. Benken din er klar. Gjenta denne prosessen med alle de andre benker på dekk din. Husk å forsegle med trelim og bruke bolter og skruer av god kvalitet.
Kryssfiner; Få kryssfiner ark med ditt valg. Klipp ut ark i former og dimensjoner som kreves og lime dem på benkene. Sand setet og baksiden for å kvitte seg med alle de skarpe kantene. Den neste prosedyre er å male det etter trammen innredningen. Du kan bli flekker å matche tregulv fargen. Din enkle dekk benken er klar til bruk.
Så, ikke bygge benker for dekk enkelt, morsomt og økonomisk? Du kan gjøre dette til en familie prosjekt eller kunne invitere noen venner over for å hjelpe deg med å gjøre dekk en kul stokken med bygge en kortstokk benken. Nyte festen og alle komplimenter av dine gjester!

No comments:

Post a Comment