Wednesday 25 January 2012

Bob hårklipp med smell

Bob hårklipp er en enkel måte å endre utseendet ditt. Hvis du er lei av å administrere lange lokker og ønsker en vedlikeholdsfri klippet håret, "bob" er tingen å gå for. De fleste kvinner gå for bob hårklipp, på grunn av unge og nymotens ser det formidler i ansiktet. Med låser som faller på ansiktet ditt, kan du ha et ansikt å definere bob klippe håret. Be frisør for en bob, og han / hun vil foreslå at du noen bob hårklipp med smell. Ja, smell og frynser finnes ganske populært ferdig med en bob frisyre. Disse blandes med den frisyren, og tilby flere alternativer for styling. Hva er alternativene som gjør en enda mer trendy bob og populære hårklipp? Her er svarene.
Valg i bob hårklipp med Bangs
Typer av Bobs; Hvis du ønsker å velge en av de korte bob frisyrer, lange vipper eller medium bob hårklipp med smell, her er de alternativene du kan kassa. En BOB kan være til noen lengden mellom slutten av ørene og rett under haken. En rett kutt Bob er tradisjonelle typen hårklipp populært sett i barn i dag. Dette kan være en godt alternativ for de som har ren låser. En omvendt bob er blant de populære bob hårklipp med smell for runde ansikter. Da legges det noen ansikt framing lag som er vendt mot haken og lengre enn håret lengden på baksiden. Denne stilen tar ekstremt trendy, likevel rette drakter en formell påkledning. En stump bob er også et godt alternativ å gå for, med riktig type smell lagt til disse. Dette er en av de vanligste bob frisyrer med smell for sort kvinner. En asymmetrisk bob med den ene siden har hår lenger lengde deretter annen side formidler et fasjonabelt titt og hovedsakelig trenger rett eller flatt strykes hår.
Typer av Bangs; Legge riktig type smell til Bob er nøkkelen til å gjøre hårklipp ser best ut. Rett og symmetrisk dunker er mest populært brukt i bob hårklipp. Fjærkledde smellene er det beste alternativet å gå for hvis du har krøllete eller bølgete låser. Husk at de som har kveilet eller stramt krøllet Håret må unngå smell, og i stedet legge en svært få tråder som vil falle på pannen med ansiktet innramming lagdelte bob frisyre. Side feide smell som flyter med asymmetrisk bob ser ekstremt classy. Du kan ha svingte smell selv med en stump eller omvendt bob frisyren. Hvis du elsker de svingte bangs vurdere, mulighet for symmetriske eller koniske smell noe som ser fasjonable spesielt med lett bølget sluser.
Legge Layers; Ja, hva med bob frisyrer med smell og lag? While lagene er blitt en varm mote trender du kan vurdere å legge disse til bob hårklipp. Uansett hva er lengden på bob haircut, lag er sikker på å legge fin dimensjon til det. Med riktig lag kan du ha det beste bob frisyren for 2010. Vurder å få noen pixie hårklipp stil lag hvis du er donning en kort bob. For en trendy utseende, kan du legge gjennomgripende lag og har en fantastisk jakt shag type eller hakkete bob frisyre. Legg noen myke lag til bølgete hår og du er sikker på å se søt og classy. Hakkete stil kan være eksperimenterte med en omvendt bob med smell, men sørg for at du den ikke overskygge den ultimate invertert bob.
Bob hårklipp med smell og rett lag er noe du må eksperimentere. Mens alle prøver de lagdelte bob hårklipp 2010, kan du legge en nymotens touch til det med smell. Bob hårklipp med smell for 2010 med hårfarge teknikker som chunking gi deg et virkelig dramatisk look. Hvis du ønsker et perfekt makeover, prøve en dristig bob frisyre med smell og ser fantastisk.

No comments:

Post a Comment