Monday 9 January 2012

Moro Fall Aktiviteter

Fall er en av de beste årstidene. Været er hyggelig som når du kikker ut av vinduet, føler deg glad, som er den magiske fall! Ikke bare mennesker, synes selv naturen for å nyte høsten sesongen. Det er derfor vi se vakre farger som rødt og gylne overalt. Og da den kjente poeten John Keats sa, er det sesongen rikelig! Så poenget er, burde man nyte denne vakre sesongen ved å ikke late rundt i huset, men ved å gå utenfor. Det er så mange ting å gjøre i høst, er listen faktisk aldri slutt. Fordi atmosfæren selv er så vakkert at man faktisk kan bruke timer bare å se på omgivelsene! Men dette er for voksen, barn trenger noen morsomme faller aktiviteter som kan holde dem opptatt og på samme tid, lære dem om høsten. Jeg sikker på at du må lure på hva disse voksne og førskole faller aktiviteter er, så uten å kaste bort mer tid, la oss ta en titt på dem.
Aktiviteter for Fall Season
Craft Making, Dette er en av de beste fall aktiviteter for barn, faktisk voksne kan også delta i den. Det er mange faller orientert håndverk som gjøres, er det ikke bare morsomt å lage dem, men de er også nyttige. En av de mest interessante og morsomme fall Crafts er treet gjør. Tross alt er trærne og løvverk skjønnhet fall! Lage et fall treet er enkelt, be barnet å først tegne et tre uten blader, så fortell ham til å ta en spasertur og samle ulike typer faller blader og stikke dem til treet, er treet falle klar! Du kan også lage blad rubbings, for å gjøre dem, plukke et friskt blad, legger et hvitt ark over det og rable over papiret med fargestifter. Når du fjerner papir vil du se en vakker blad inntrykk på papiret! Dette var bare noen eksempler, ta i bruk kreativiteten din for å komme opp med mange slike ideer. En av de morsomme fall aktiviteter for preschoolers er tegning og fargelegging, men bare ved hjelp fallet farger.
Nature Trails, du trenger ikke å tilbringe en penny for disse type av utendørs aktiviteter faller for barn. Bare stå opp tidlig om morgenen, før trafikken starter og går med familien din på en natursti. Du kan velge en plassering som en nærliggende bakke eller en plantasje. Føl den kjølige brisen og trykk på gresset under føttene, stol på meg, vil du nyte det! Ikke bær musikk med deg, i stedet, høre de kvitrende fugler og også notere forskjellige lyder som du hører hele stien. Du kan gjøre om denne stien til et fall piknik også, bare bære en tom kurv med deg. Du vil finne mange trær lastet med frukt gjennom hele løypa, velge den friske dem og nyt dem som frokosten. Er ikke dette en av de morsomme ting å gjøre i høst?
Apple plukking, Fall er den sesongene av epler, så hvordan kan falle morsomme aktiviteter være komplett uten å nevne deres! Plukk en lat dag og begynne denne utendørs høsten aktiviteten. Jeg sikker på at du må være lurer på hvor du kan finne eplehager. Vel, hvis du åpner avisen eller søk på nettet, vil du finne mange reklame av frukthagen eierne som inviterer folk til å komme til frukthagen deres for å plukke epler! Så gå til så mange frukthagar som du ønsker, og velge noen av de beste eplene rundt, kommer hjem og gjør eple cider eddik ut av dem, kan falle ikke være komplett uten eple cider eddik!
Feirer Halloween Mood, Halloween faller i denne sesongen, så gjør noe relatert til Halloween er også en av de morsomme fall aktiviteter. Nå det er mange ting du kan gjøre å feire Halloween feber liker å lage jack-o-lanterner, eller carving Pumpkins. Men det er altfor vanlig, denne høsten gjøre noe annerledes, besøke spookiest steder i og nær byen din! Denne utendørs aktivitet vil ikke bare være moro, men også spennende! Du trenger ikke å gå til reelle spooky steder, men til mannen skapt steder, ettersom de vil være mer skummel og mer trygg!
Disse var noen av de beste morsomme faller aktiviteter. Det beste av disse aktivitetene er at noen av disse kan nytes like morsomt faller aktiviteter med barn og familie så vel som med venner! Så hva venter du på, komme seg ut av huset og omfavne denne sesongen av tåke og bløt fruktbarhet til det varer!

No comments:

Post a Comment