Saturday 7 January 2012

Bli kvitt lopper

Lopper tendens til å hjemsøke huset vårt spesielt i et varmt og fuktig klima. Disse små brune, vingeløse insekter komme inn i huset ved å ri på den tykke pelsen til din kosete kjæledyr. De er parasitter i naturen og leve på kroppen av kjæledyret ditt å skaffe seg mat. I utgangspunktet, overlever de på blodet sugd ut fra kjæledyr og mennesker i huset. Når de går inn i huset, får kvitt loppene bli veldig vanskelig. Dette er hovedsakelig fordi deres antall vokser på et svært raskt tempo. Hver eneste kvinnelige loppe kan lå rundt 50 egg daglig.
Bli kvitt lopper Naturally
De fleste velger for å bli kvitt loppene naturlig som det ikke involverer bruk av slike kjemikalier som kan forårsake skade på husdyr og barn i huset. For total lopper kontroll i huset, er det viktig å bli kvitt loppene fra kjæledyr og mennesker også.
Bli kvitt lopper i Home, Ettersom loppene ofte angrepet myke tekstiler som tepper, madrass, setetrekk, gardiner, puter, etc., grundig vakuum rengjøring av disse elementene kan plukke opp både puppe og voksne loppene fra disse. Også støvsug alle andre områder av huset der sjansene for tilstedeværelsen av lopper er høyere. Etter rengjøringen jobben er over, kast av støvsugeren posen inn i en papirkurv kan utenfor huset så snart som mulig. På denne måten kan utrydde det meste av lopper i huset, men det er fortsatt sjanser for at noen av dem er fortsatt igjen i noen krok av huset. En effektiv måte å loppe utryddelse er å bruke bordsalt og rengjøring pulver. Lag en blanding av å legge opp en del av bordsalt og 8 deler av glass pulver og spre den over hele huset. La blandingen arbeidet med lopper for neste en uke og støvsug huset igjen og huset vil være fri for lopper.
Bli kvitt Lopper på Dyr; Dette innebærer ikke bare rydde opp av kjæledyr, men også alle de elementene som blir brukt av dem. Vask grundig alle de tingene som kjæledyrene bruker regelmessig fra sengetøy deres for å spre tepper å kaste puter. Deretter plasserer dem under direkte solen for tørking. Dette gjøres fordi når de utsettes for varmen fra solen, hunden lopper eller katt lopper ikke klarer å tolerere det, og de dør. Nå, fokusere på å bli kvitt loppene fra kjæledyret kroppen. For dette må du forberede en sitron ekstrakt løsning hjemme av soaking et par skiver av sitron i kokende vann over natten. Dette vil frigjøre sitrus oljer i vannet som kan drepe loppene effektivt. Neste morgen, bruker denne løsningen på forskjellige deler av kroppen med spesiell oppmerksomhet til de områder som baksiden av hodet, bak ørene og armhulene. Gi dem et godt bad med spesiell loppe shampoo består av en kopp med mild oppvask såpe der to ts av eukalyptus olje har blitt lagt til. Til slutt, børste pelsen med en kam loppe.
Bli kvitt Lopper på mennesker; Lopper på mennesker kan forårsake kløe, irritasjon og ulike typer hudinfeksjoner. Dessuten, kan de overføre mange andre sykdommer fra en person til den andre. Lopper kan angripe alle deler av kroppen, men bli kvitt dem fra hårrøttene er den vanskeligste delen. Derfor er grundig rengjøring av kroppen og håret et must for å bli kvitt de irriterende lopper. Bruk varmt vann til å ta et bad. Holde vannet i badekaret så varmt som dere kan tolerere og legge en kopp mildt oppvask vaskemiddel og en kopp sitron pakke inn i den. Begge disse ingrediensene er effektive i å drepe loppene av kroppen din. Fordyp kroppen i badekaret med vann for annen gang og deretter starte skrubbing fra topp til tå med en svamp eller myk klut. Gi ekstra omsorg til de områdene som nakken, områdene nær ørene, i mellom tærne, og leddene. Shampoo håret med noen sjampo som du bruker regelmessig, men holde den på håret i en halv time eller så. Like etter bading, gre håret når det fortsatt er i våt tilstand. Dette vil bidra til å bringe ut loppene ut av håret ditt. Ta et bad etter dette metoden to ganger i uken for å fjerne alle lopper fra kroppen.
Etter å ha fått kvitt loppene fra huset, må man ta egnede tiltak slik at de ikke kommer tilbake og plage deg og dine kjæledyr igjen. Mens vaske de områdene der kjæledyrene tilbringe maks tid, legg til litt hvit eddik i vannet. Hvis du holder eucalyptus i ulike områder av huset, bor de friske i flere måneder. Videre vil du og din familie medlemmer som den friske lukten, men loppene ikke liker det og de ville holde seg unna huset ditt.

No comments:

Post a Comment