Monday 30 January 2012

Ting å gjøre når du kjeder deg i Class

Tenk lytter til monoton duren av din lærer om noen kjedelige temaet på en lat sommer ettermiddag. Lærerens stemme lulls forsiktig deg i søvn. Men du kan ikke sove fordi du er i et klasserom full av andre kjeder studenter og hvis du blir tatt så vil det være et helvete å betale. Så hva du skal gjøre når du kjeder deg i klassen og sove er ikke et alternativ? Dette er en situasjon som mange studenter møter en gang eller den andre. Å finne en løsning på dette problemet, her har vi presentere deg noen ideer om hva du skal gjøre når du kjeder deg i klassen. Etter å ha lest disse ideene, vil du aldri stille spørsmålet kjeder seg på skolen: hva jeg skal gjøre?
Attraksjoner når Du er Bored i Klassifikasjon
Origami magi; Stedet du kunne sitte er på baksiden benker når du er rett og slett ikke interessert i emnet blir undervist av læreren. Et godt svar på det du skal gjøre når du kjeder deg i klassen er å gjøre ulike origami objektene. Du trenger ikke noe spesielt forsyninger, er en enkel side av notatblokken nok. Det er veldig enkelt å lage objekter som origami rose, kran, liljer og andre objekter fra et enkelt ark, og som du sitter på siste benken din lærer ikke vil bli klokere på påfunn. Origami gjør deg fokusere på hva gjør, og vil også forbedre din hånd og sinn koordinering. Etter klassen får over deg kan gave Origami objektet (r) til din venn eller de pene jenta du var eyeing.
Få Kunnskap gjennom Books; Et annet godt svar på hva du skal gjøre når du kjeder deg i klassen er å lese en roman (jenter kan lese romaner!) ved å skjule dem i mellom lærebok. Bare prop læreboka vertikalt på skrivebordet, og deretter plassere romanen inni det. Sørg for at størrelsen på romanen ikke er mer enn teksten bestille og betale litt oppmerksomhet til der læreren går rundt i klassen å unngå å bli fanget. Du kan tilbringe mange underholdende klasser som ellers ville fødte deg til tårer ved å slå av lærerne stemme og inn i verden av fiksjon gjennom bøker. Dette er en av de beste tingene å gjøre når du kjeder deg på skolen.
Høyder Imagination, nå for de uheldige sjeler som sitter fast på den første benken (hva tenkte du på?), Du bare ikke kan lage origami gjenstander eller lese romaner rett under lærerens nesen. Så hva du skal gjøre når du kjeder deg i klassen og er også sitter på første benk. Et veldig godt alternativ er stille ut lærerens stemme og slett tenke nye plukke opp linjer som er helt original. Du må ha sett nok episoder av How I Met Your Mother, å vite hvilken plukke opp linjer arbeid og som absolutt ikke til å fungere. Psykisk rate disse plukke opp linjene og tenke opp scenarier der du kan bruke dem til å chatte opp nye jenter (eller gutter for den saks skyld). Hvem vet, du kan tenke deg en pick up line så bra at selv de mest populære jenta kanskje falle for det!
Liste over ting å gjøre når man kjeder seg i klasse
Her er en liste med ting å gjøre når kjeder seg ut av skallen på skolen. ; Plot hevn mot fienden din. , Lag en chiffer at du kan bruke hos dine beste venner. ; Tenk deg måter å plage deres eldre søsken. ; Gi navn til alle venner og klassekamerater ved å gi dem navn etter dyr eller en fugl de ligner mest på. , Lag en liste over alle de morsomme tingene du kan gjøre etter-klassen når kjedelig forelesning blir over. : Hvis du vil irritere læreren din og gi lindring til andre kjeder studenter, så høylytt spørre læreren tilfeldige spørsmålene helt urelaterte til emnet. , Hvis du sitter på siste benk og fortsatt lurer på hva du skal gjøre når du kjeder deg i klassen, ti du kan underholde klassekameratene sitter med deg ved å imitere læreren. : Dette var noen måter du kan bli kvitt kjedsomhet i klassen, og som også svar på spørsmålet om hva du skal gjøre når du kjeder deg i klassen.

No comments:

Post a Comment