Saturday 21 January 2012

Ear måle Tips

Ear måling er en populær mote trend, der piercing gjort er større enn de vanlige piercinger. Øreflippen piercing er strukket ut over den vanlige grensen ved hjelp av ulike verktøy og hjelp av smykker. Mens vanlige body piercing er gjort, hullene er knapt synlige etter fjerning av piercing smykker, men etter øret måle, hullet som større er lett synlig. Ear måle er blant trendene som har vært fulgt siden århundrer, særlig fra asiatiske, afrikanske og søramerikanske stammer. Får noen del av kroppen gjennomboret er kjent for å være den kuleste mote i dag. Planlegger å få noen andre piercing er ikke et vanskelig valg i forhold til å få øret gauged. Ja, vet prosedyren og grunnleggende øret måle før du velger det er mye viktig. Mens du velger for øret måling, må du først være komfortabel å ha på som svært fremtredende strukket øret. Videre kan dette ikke være akseptabelt i noen arbeidsplasser som er en viktig ting å vurdere. Enten du har bestemt seg for å få gauged ører, eller fortsatt forvirret, øret beregne tips nedenfor er en må lese. Gå gjennom disse å vite mer om øret måle.
Tips om Ear måling
Grunnleggende; Hvis du lurer på, hvordan kan man få et så stort hull på en gang, la meg fortelle deg at øret gauging er en gradvis prosess. Dette øre piercing er langsomt strukket slik plass til større og enda større smykker stykker. Mens den endelige størrelsen avhenger av ditt valg, kreves tid til å få hullet strukket til denne størrelsen vil avhenge av huden din. En av øret beregne tips er å forstå måle størrelser. I utgangspunktet Jo flere, mindre størrelsen på hullet det vil skape. Tilsvarende, mindre måleren nummeret, større størrelsen på hullet at det kan danne. 20 er utgangspunktet størrelsen på øret gauge, som brukes for vanlige øreflippen piercing. Så diameter øker, antall øre gauge avtar (20, 18, 16, ... 14 ... så videre). Øreflippen vev er mye elastisk og piercing gjøres under en tomme kan gå tilbake til normal størrelse over tid, som smykker er fjernet og hullet holdes tom.
Framgangsmåten; Lurer du på hvordan å måle dine ører? Vel, svaret er ganske enkelt, gå inn i en piercing Cockpiten en erfaren piercing profesjonell til å få det gjort. Vel, det er to alternativer og velge en av disse avhenger av dine behov. Du kan gå for øret å måle, og starter med en større størrelse på øret måleinstrumenter. Dette vil fjerne en større bit av huden din. Dette betyr å hoppe de første par størrelser. I tilfelle du ønsker å få en større størrelse øret gauge mye raskere, kan dette være alternativet. Husk at dette kan være mye smertefullt enn neste alternativ.
Neste alternativet er å gå med den vanlige prosessen og gradvis øke størrelsen på hullet. Dette må du starte med mindre størrelse og langsomt får en større dimensjon. En av øret beregne tips er å starte med måle 16 i dette tilfellet, fordi det er ingen bruk av å starte med et mål, så lite som 20. En av de viktige øret beregne tips er å ikke hoppe over måle størrelser som du når størrelse 10.
Piercing Smykker, velge riktig gauged øredobber er helt essensiell del av denne prosessen. Vanligvis piercing profesjonelle vil anbefale deg glass og organiske. Organics laget av naturlige materialer er kjent for å ha helbredende egenskaper, og dermed perfekt plukke for gauged ører. Taper ringene er også et godt alternativ å gå for. Små piercing kan være prydet av fangenskap ringer, øre gauge plugger og taper ringene er perfekte plukker for medium hull. Som hullet blir større, kan tunneler være det ideelle valget. Du kan konsultere piercing yrket for å vite om de beste metall eller materiale med smykker for øret måleinstrumenter.
Etter øret beregne instruksjoner for ettervern som nevnt av piercing profesjonelle må i hovedsak følges. Etter øret beregne tips om ettervern vil bidra til å unngå smitte og akselerere krenging prosess. Så er du får ørene dine gauged?

No comments:

Post a Comment