Sunday 29 January 2012

Meksikansk Fan Palm Care

Den meksikanske fan palmen vitenskapelig kalt Washingtonia robusta vokser svært høy, og er kjent for å vokse over 80 fot. Disse trærne prikken California landskapet og synes å vokse nesten alle der, de trenger svært lite vedlikehold, akkurat som vindmølla palmen. Den har en slank lodden trunk som ser ut som om treet har vokst skalaer, på toppen av bagasjerommet, har det grønne håndformet blader. Treet har også kremaktig blomster som kan sjelden sees fra bakken, som treet vokser veldig høy. Det har også svarte bær som ikke søppel bakken eller tiltrekke gnagere og skadedyr. Den meksikanske fan palm omsorg er ikke mye, fordi treet kan overleve tørke og det er ikke mange skadedyr som hjemsøke dette treet. Den meksikanske fan Palm er også kjent som Washington håndflate og kan blitt sett langs gatene i California.
Meksikansk Fan Palm Tree Care Instruksjoner
Hvis du har en meksikansk fan palmetre vokser i bakgrunnen, må du ikke gjøre mye for å ta vare på det, vil treet ta vare på seg selv. Dette raskt voksende treet ser det er inkludering i mange landskapsarbeid prosjekter fordi den meksikanske fan palm omsorg er minimum. Som andre trær, gjør palm ikke har mange blader å strø og heller ikke har frukter som vil forårsake et problem. Det er veksten er ensom, og det truer ikke invasjonen som de fleste robotene. Noen av de faktorene du må se på er:
Jord: Det blomstrer på godt drenert jordsmonn og under solen, er den viktigste årsaken bak det tøylesløse veksten i Sør-California, Arizona, Baja og Mexico. Anlegget er meget sterk og salt resistent og har også tørke motstand kvaliteter. Når planting en meksikansk fan palm sikre at du ofte vann området, men pass på at du ikke forlater jorden for våt, da dette kan vise seg å være counter produktiv. Når du grave hullet å plante treet, gjøre det stort nok slik at roten ballen av håndflaten passer elegant i bakken med transplantatet unionen like over bakken.
Gjødsel i Palm trær som jordsmonn rikt på mangan, jern og kalium, så når du treffer din lokale kunstgjødsel butikken sørg for at du får kunstgjødsel som har disse mineralene. En palme trenger kunstgjødsel for å støtte det er vekst i vekstsesongen, og du kan få spesielt utviklet kunstgjødsel på markedet som løser dette behovet. Her er noen kunstgjødsel i markedet som hjelper å opprettholde en voksen håndflate, og du bør legge disse til varevognen for palm plante omsorg.
Beskjæring: meksikanske fan palm beskjæring bør gjøres nøye, fordi de har store hekta shaped torn som projeksjon, som kan gi deg stykker. Bruk en par gode clippers og bruke hansker når du bruker dem. Hvis du tenker på en voksen meksikanske fan palme utsnittet er en god ide å ta kontakt med din lokale arborist som vil ha rett treet trimming utstyr for jobben. Les også palmetre trimming.
Fjerning: Hvis du planlegger meksikanske fan palm fjerning, første kutt håndflaten ned til bakken og bruke en løsning som heter total vegetasjon på stubben. Kjøp en flaske av denne løsningen, som koster rundt USD 8 og bland den med vann, som per instruksjonene og spray det over stubben. For mer informasjon les gjennom palmetre fjerning. Du får også et produkt på markedet som heter bakken klar, som er like effektivt som total vegetasjon, og hvis du ikke kan håndtere det bare ringe din lokale arborist og de vil gjøre det for deg. Den meksikanske fan palme root systemet ikke er veldig komplekst, så det er lettere å trekke den ut av bakken når den er ung. Bla gjennom fan palmetre omsorg.
Den meksikanske fan palm omsorg ikke er en krevende oppgave, og de ser virkelig flott kneisende over bakken, og punktere himmelen linjen. Så plante dem i hagen din vil definitivt forlater folk awestruck.

No comments:

Post a Comment