Friday 6 January 2012

Wasp Nest fjerning Cost

Vepsene er en av de mest funnet insekter over hele verden. Vepsene blitt en plage i slutten av sommeren når de jakter på mat. De trives på frukt, nektar, insekter, husholdningsavfall, etc. kolonier eller reir av veps kan bli funnet i hagen din, rundt huset ditt, osv. Hornet brodd akkurat som bier, derfor må du være forsiktig mens nærmer seg reiret. Hvis du har tenkt å fjerne vepsebol, bør du fortrinnsvis konsultere profesjonelle vepsebol fjerning tjenester. Selv om du kanskje nødt til å betale til kostnadene ved vepsebol fjerning, vil du i det minste sørge for sikkerheten til familien din. Før vi forstår vepsebol fjerning kostnadene i detalj, la oss se hvorfor det er farlig å fjerne vepsebol selv.
Wasp Nest fjerning hjemme
Svermer av veps nærheten av hjemmet ditt er en indikasjon at det er et vepsebol i nærheten. Som nevnt ovenfor, veps stikke hvis de forstand en trussel. De kan også stikke uten en grunn. Dessuten, i motsetning bier de ikke stikke bare én gang, men kan føre til flere vepsestikk. Giften of veps er spesielt farlig og kan føre til hevelse, rødhet, kløe, etc. Hvis du er allergisk mot veps brodd, så det kan også føre til anafylaktisk sjokk, som kan vise seg å være dødelig. Dessuten kan det svir på halsen eller munnen hindre dine puste, og kan være farlig. Når en vepsestikk eller blir drept, frigir det feromoner til alarm annen veps om en potensiell trussel. Det kan invitere svermer av veps på stedet av handlingen. Derfor skal du unngå å slå i hjel en veps nær reiret sitt. Det er grunnen til at vepsen fjerning heime skal unngås så langt som mulig.
Hvis du må, sørg for at du tar alle de nødvendige forholdsregler for å unngå ulykker mens vepsebol fjernes. Få noen til å hjelpe deg i denne jobben er en bedre idé, siden vepsebol fjerning er sjelden en manns jobb. Bruk lag av beskyttende klær og dekker hver tomme av kroppen din. En birøkter's dress er ideelt for denne jobben, men det kan være vanskelig å skaffe en. Dekk ansiktet og hodet med et slør og bruk tykke hansker. Sørg for at din assistent dekkes tilsvarende. Nærmer vepsebol stille, det meste i kveld, når veps er søvnig. Be assistent til å holde en stor boks med et lokk mens du kutte grenen som er vert for reiret. Uten på noen måte skaper ruckus, raskt kutte grenen og legg den i boksen. Dekk lokket umiddelbart og komme ut av det så fort som mulig. Senk boksen i vann eller begrave den under bakken. Ikke la den ut for lenge veps kan tygge nesten alt.
Alternativt, kan du få noen av de kommersielt tilgjengelige veps spray eller mordere og spray dem på reiret. Hvis reiret er i nærheten av inngangsdøra til huset, bruker en alternativ gå ut av huset. Seal alle dører og vinduer og sørge for at familien din er enten trygg inne i huset eller er sikkert vekk fra redet. Plan for flukt etter at du sprayer insektmiddel. Bruk verneutstyr som nevnt ovenfor. Tilnærming reiret og sprøyte insektmiddel på en gang. Flykte fra stedet umiddelbart. Ikke tilbake før du er sikker på at alle vepsene er døde. Om nødvendig, gjenta prosessen neste dag også.
Wasp Nest fjerning Cost
Du må ha innsett at vepsebol fjernes i hjemmet er en risikofylt business. Derfor er det best å stole profesjonelle tjenester. Du kan nærme miljø rådet i ditt nabolag, som kan belaste deg mindre enn de private tjenestene. Profesjonell vepsebol fjerning tjenester er godt rustet til å ta vare på veps kolonier og eventuelle angrep. Kommunen kan ta betalt ca $ 40 å $ 100. mot vepsebol fjerning pris, mens gjennomsnittlig kostnad for å fjerne vepsebol av private tjenester er hvor som helst mellom $ 60 til $ 110.
Vepsebol fjernes koste hjemme er mye mindre, hvis du er villig til å ta risikoen forbundet med det. Etter å ha lest denne artikkelen er jeg sikker på du heller betale for en profesjonell hjelp enn å risikere nakken.

No comments:

Post a Comment