Wednesday 4 January 2012

Baby Room Temaer

Så du er klar til å ta imot din engel? Jeg er sikker på at det må være en ut-av-denne-verden følelsen! Du er ferdig med alle andre preparater innbydende barnet, men er fast på baby rommet dekorere ideer. Og det er, men naturlig, det er tross alt det viktigste rommet i huset! Før vi går videre til baby room temaer, er det noen ting du bør huske på ved oppretting av baby rommet. Først av alt, plassen. Man skulle tro at en baby krever nesten ingen plass, men det er ikke så. Rommet bør være stort nok til å romme sengen, garderobe og annen liten skap, en seng, leker osv. De fleste av tiden barnet tilbringer han var tenåring og voksen i samme rom, så du må også ha dette i tankene. Du vil også må vurdere budsjettet. Uansett hvilken baby barnehage temaet du velger, bør det være egnet selv for en voksen gutt og for at du må sørge for at møbler og fargen på veggen er i samsvar. Så først fikse en budsjett, og hold deg til det. La oss nå se noen av de populære baby room temaer.
Baby Room Temaer Ideer
The Pink Tema: Å være en jente, dette er mitt mest theme favoritt! Vokst opp jenter kanskje har lyst forskjellige farger, men baby jentene sikkert gi første prioritet til "jentas farger", den rosa fargen! Så hvorfor ikke gjøre rosa babyen rommet temaet? Du kan bruke forskjellige nyanser av rosa for baby room dekorasjoner. Som for eksempel kan sengetøy av barnet jenta være lys rosa der som teppene kan være mørk rosa. For å unngå overdose av rosa, bruk lysere baby room farger til andre ting. Som gulvet bør fortrinnsvis være hvit. Gardinene kan være lys blå med rosa kant. Stick sommerfugler og damen bugs på veggene, kan du til og med få veggene malt med disse skapningene på den! Hvis det ikke er mulig å male hele rommet veggen på denne måten, maling kun veggen som er motsatt av sengen. Du kan ha alver og engler dusjing deres velsignelser, malt på den veggen. Gi en siste finish på rommet med en rosa og off-white lampen.
Underwater Tema: Dette er en av de beste baby soverom ideer. Barn eller voksne, elsker alle like dette temaet. Dekorere en baby rom med en undersjøisk tema er ganske enkelt. Male veggene med enten blått eller grønt. Plasser en blå eller grønn lyspære over veggen for å få en følelse av havet. Spread fargerike kuler i rommet, kan du til og henge dem på møblene. Få ulike amfibier og fisk malt på veggene. Hang søt rev lerret malerier i hele rommet. Hvis du vil avslutte plasserer et hav skapning lampen, som en blekksprut lampen ved sengen.
Safari Tema: Barn elsker dyr, å holde dette i tankene la oss se hvordan vi kan bruke dette temaet for baby room design. Start med å male veggene enten grønn eller lys blå. Tegn jungelen ting som store trær, løv, reir osv. på treet. Deretter henger utstoppa dyr leker som aper på døren. Også maling grensene av vinduene grønne, kan du også male dyr labbene på vinduet grenser! Hang spider planter å bringe det perfekte jungelen utseende. Ark, dekker pledd og pute med bilder av dyr er et must! Hvis budsjettet ikke er et problem, veggmalerier av enorme, men tamme dyr som elefanter og giraffer er det beste alternativet.
Celestial Tema: Dette er en av de beste baby barnehage temaet ideer. Til å begynne med, fargen taket blå, deretter maling masse blanke måner, stjerner, galakser, kometer etc. til det. Du kan få et himmellegeme veggmaleri gjort, eller til og med stokk plakater av himmelen. Disse plakatene som kan dekke hele veggen er tilgjengelige i mange, få en av disse. En av de kreative baby room dekorere ideer er å male en vegg som symboliserer dagen og det motsatte som natt! Møblene bør også være i henhold til temaet, så velg pastellfargede vuggen og skuffer. En fancy himmelske lampe og en vind klokkespill vil fullføre utseendet på barnerommet.
Disse var noen av de beste baby rom temaer for deg. Jeg er sikker på at engelen vil gjerne bo i et rom med noen av de ovennevnte temaene! Du kan gjøre små endringer i ovennevnte ideer som barnet vokser, slik at rommet er egnet for ham selv når han vokser opp.

No comments:

Post a Comment