Tuesday 10 January 2012

Konfliktløsning Aktiviteter

Marge ble neste i linje til stillingen som konserndirektør i firmaet sitt. Allerede på stillingen hun var i, var hun vendt litt problemer om å løse konflikter blant hennes team medlemmer. Etter å tenke på det litt og sjekke ut noen gode bøker, kom hun opp med noen gode konfliktløsning ideer og aktiviteter. Hun oppriktig håpet neste dag at en dag ville bli tildelt for disse aktivitetene, og det ville få en god respons fra de ansatte.
Er du også lei av å håndtere konflikter på jobben og kanskje mellom dine barn og andre? Slapp av, ta en pust i bakken fordi her er noen konfliktløsning aktiviteter som kan hjelpe deg å puste lettet ut. Så klar? Here we go!
Konfliktløsning Aktiviteter for Kids
Konstituert it Out-aktivitet # 1; Ja, vi alltid si til noen at "jeg forstår hva du går gjennom" eller om vi ikke prøve å forstå noen, blir vi fortalt at "sette deg selv i mine sko". Så i konfliktløsning, kan du faktisk bruke dette og løser konflikter. Studenter i denne aktiviteten må komme i par og de må faktisk handle ut en konflikt. For det glipper læreren vil holde av papir som har potensial konflikt - inducing situasjoner. Studentene vil bli bedt om å velge en glipp og handle ut som scene. Ungene må være lov å improvisere en sketsj portretterer konflikten til fordel for sine klassekamerater. Det vil demonstrere måter å håndtere og effektivt overvinne en konfliktsituasjon. På denne måten elevene ville forstå hva som skjer i en konflikt i reelle situasjoner, og de kan forstå hvordan konflikter kan unngås og løses.
Talk it Out - aktivitet # 2; Denne er for studenter og barn som er litt eldre enn elementære eller ungdomsskolen. I denne aktiviteten, vil læreren identifisere konflikter på lokalt nasjonalt og globalt nivå. Da etappe av alvoret i disse konfliktene har ikke bestemt. Den neste tingen å gjøre er å skrive et par trinn i konflikt eskalering, for eksempel mangel på klarhet, tvist, feil informasjon og så videre. Når dette er gjort, nå elevene ville bli delt i tre grupper, henholdsvis for 3 konflikt scenarier. De gruppene vil da bli bedt om å identifisere tiltak av de involverte partene i konflikten, noe som forverret den. Gruppene vil da trenge å foreslå og tenke på mulige løsninger som en del av konfliktløsning aktiviteter, men uten skylden heller parter. Å gjøre dette, vil hjelpe elevene å forstå hva de må gjøre når de kommer inn i en konflikt med noen. Det er en av de virkelig gode aktiviteter med hensyn til konfliktløsning teknikker.
Poster Perfect - Aktivitet # 3; å gjøre dette konfliktløsning aktiviteten, kan læreren be elevene å lage klasserommet dekorasjoner, viser måter konfliktløsning gjennom plakater. Studentene får et signal ved å fortelle dem å tenke på hva ville de gjøre hvis de er involvert i en konflikt. Læreren, etter å skrive ned en liste av reaksjoner, forteller studentene til å velge noen av dem og mannlige en plakat på den.
Disse var aktiviteter for konflikthåndtering for barn, her er nå mer på konfliktløsning aktiviteter for voksne, med referanse til en arbeidsplass. Grunnen for å beskrive arbeidsplassen konfliktløsning er at en arbeidsplass konflikter de mest diskuterte og møter mennesker. Så går her
, Konfliktløsning Aktiviteter for arbeidsplassen
Komme inn i andres sko - Aktivitet # 1, hvis gjort og gjennomført på en forsvarlig måte, kan det være en av de virkelig effektiv konflikthåndtering virksomheten. Som en mekler, eller sjefen, spør du de involverte parter i konflikten til å bytte roller, enkelt sagt. De kan få beskjed om å ta opp hverandres jobb ansvar og gi en tanke til møte den jobben kriterier. Alt dette etter å ha lest andres jobb beskrivelse. Lederne for begge parter må være til stede for å forklare forventninger fra dem. Det vil gi innsikt til motstridende partene om hverandres perspektiv. Alle som vil hjelpe ordne opp i konflikten.
Across the Table - Aktivitet # 2; En annen av de konfliktløsning aktiviteter, noe som er faktisk den mest tydde til og brukes på arbeidsplasser er å få partene i konflikten til møtebordet. Så forespørsel eller be noen senior nok fra ledelsen å være mekler. På denne måten vil partene være i stand til å uttrykke seg fritt, uten eskalerende uenigheten. Dessuten, ville personen fra ledelsen kommandoen respekt fra partene og kan gjøre dem til å forstå og akseptere en måte for konfliktløsning på arbeidsplassen.
På en arbeidsplass kan være en annen ting er å unngå en konflikt, og å løse det ville være å gjøre rapporteringen sjefene sortere ut problemene for sine underordnede eller kolleger. Dette er en effektiv metode for konflikthåndtering på arbeidsplassen.
Vel, var det om konfliktløsning aktiviteter, og hvordan mennesker kan indirekte forstå viktigheten av å løse konflikter så snart som mulig. Å være ekte og ærlig, ta ansvar, kommunisere skikkelig og streben i retning av et rettferdig avtale for de motstridende parter vil ytterligere bidra i denne forbindelse. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment