Tuesday 17 January 2012

Slik Hold Your Man Happy

Jeg leste en artikkel for noen dager siden som sier at skilsmisse har økt 10% mer enn i fjor, og for mange mennesker som ikke gjør noe fornuftig. Mer enn kvinner, er menn søke skilsmisse i dag, og de har noen ekte grunner. Men, slutter mitt sinn fungerer når jeg tenker 21. århundre kvinner. Dagens kvinner er moderne, vellykket, vakker og vet hvordan ting skal gjøres, og likevel de fleste skilsmissesaker arkivert i domstolene er av menn. Hvorfor det? Når du har alt du trenger, hvorfor behovet for et skille. Du kan ha mange svar på dette emnet, I gamle tider, kvinner pleide å gjøre alt håndlaget fra mat til renhold av huset, og da vi gikk i en alder av teknologi og ødelagt oss selv. Partnere begynte å ta hverandre for gitt, kvinner begynte å forlate mat i fryseren slik at menn ville varme den opp i ovnen. En moderne kvinner begynte å arbeide og hevet standarden på konkurranse. Ikke ta meg feil, har jeg ingenting imot kvinner som arbeider og gjøre ting for seg selv. Men det er bare en tanke, kan teknologien være ansvarlig for det faktum at menn og kvinner i dag tar hverandre for gitt og andre forhold problemer som holder beskjæring opp. Jeg er enig i at de fleste menn ikke legger nok innsats som er nødvendig for et forhold. Dens en moden ting å gjøre, og slike ting kan bare forventes av en kvinne. Det er derfor i denne artikkelen drøfter vi noen punkter om hvordan du holder din mann lykkelig?
Hvordan å holde mannen lykkelig? Dette spørsmålet synes svært vanskelig å noen kvinner. Mitt spørsmål er, hvorfor? Vet du ikke fyren? Er ikke dette mannen du forelsket i? Hvordan kan du forelske deg i noen hvis du ikke kjenner ham. Svaret er enkelt, vet du alle svarene. Du trenger bare litt øver på ferdigheter som brukes til å gjøre forholdet glad og frisk. Relasjoner er som filer. Du bare ikke fylle opp indeksen og være fornøyd, må du oppdatere den nå og da. Det er nødvendig og det er det som gjør det så gøy. Prøver forskjellige ting når det er påkrevd, og gjenta de samme tingene som brakte deg nærmere. Så la oss se litt informasjon som vil hjelpe deg å holde din mann er forelsket i deg.
Slik Hold Husband Happy
Det skjer ofte at kvinner er for innhold eller opptatt i sine liv og ikke klarer å forstå hvorfor deres ektemenn er ulykkelig og desorientert. Hva kvinner ikke klarer å innse at de trenger å tenne deres forhold etter kort gap tid. Jeg har observert ektepar i lang tid nå og jeg tror at de er veldig godt forstå hva problemet er. De vet bare ikke hvordan du skal gå for det. Så her er noen punkter som kan vise seg som svar på hvordan å holde mannen glad.
Gi Sex Viktigheten; Dette høres veldig billig og rart for kvinner, er fysisk tiltrekning pioneren av noen forhold. Kvinner kan gå uten sex for hele livet, men menn kan ikke. Sex er mer enn trang, det noe at vi er født med, og det påvirker også vårt stressnivå. Ikke vær fornøyd med bare en kjapp med en eller to ganger i året. Dette fungerer aldri. Menn liker overraskelser i sex. Prøv møte på døren med annet enn bare en kappe eller vente på ham i seng med noen sexy undertøy. Kom med mer romantiske ideer for menn.
Gjør ham føle seg viktig, Fortell ham hvor mye du elsker ham, de tre gylne ordene fortsatt fungerer. Det er en av de beste måtene å holde mannen interessert i deg. Sørg for at hver gang han reiser til arbeid, kysse deg og fortelle ham Love You. Dette gjør forholdet sterke. Han kan se på andre kvinner, men han vet innerst inne at han har sin spesielle personen hjemme.
Gi ham Space, Det er det viktigste. Ikke få ham til å føle at han er i et ulykkelig forhold. Gi ham hans luft å puste. Ikke klag når han holder satte med sine venner. Menn har alltid foretrekker hengende rundt med gutter enn jenter. Når han kommer hjem hilse ham med et smil og kyss og spørre ham hvordan var din natt. Ikke bli sjalu.
Hold ditt forhold Young; Dette er en av de beste forholdet tips for kvinner. Hold flørte nivåene til et fullt volum. Alt som du gjør som gjør mannen din føles viktige eller ønsket er fantastisk. Holding hender og blunke når ingen ser på deg er morsomt, lekent og romantisk.
Hold huset rent; Tro meg, vi menn er uorganisert, men renslighet er en ting som slår oss på. Vi elsker at rommet vårt og huset vårt er spot gratis, lyser den automatisk opp stemningen og sørger for at de neste timene er alle går for fruens ros.
Hvordan få Your Boyfriend Happy
Det første du må huske på her er, han er fortsatt ikke din mann. Så prøv å ikke å belaste ham med nasjonale oppgaver og problemstillinger. Relasjoner arbeid på en enkel logikk som kalles gi og ta. Du gir kjærlighet, omsorg og lykke og du får mye mer. Så la oss se noen flere punkter på hvordan du holder din mann lykkelig.
Kompliment Ham, Hvis du ikke gir kjæresten din nok komplimenter starte nå. Dette er en svært vanlig misforståelse at bare jenter elsker komplimenter. Gutter elsker å høre lovpriser fortelle, ham at du er heldig som har han. Sett ham på cloud ni. Beundre det som er viktig for ham. Som sin nye sykkel, sko sin boksehansker. Gutter er mer sentimentale at jenter.
Cook Hans favoritt mat, En av de beste romantiske ting å gjøre for kjæresten din er kokk ham hans favoritt snack. Veien til mannens hjerte er gjennom magen, kan det høres gammeldags, men 100% sant. Du trenger ikke å være ekspert på matlaging bare gjør det små snacks som han elsker vil gjøre deg dronningen av sitt hjerte for hundre år framover.
Fysisk nærhet; Som jeg har nevnt før, er sex en av de viktigste tingene i et forhold. Alt jeg vil si at hvis din mann er eventyrlysten, bør du også delta i. Prøv nye ting å krydre romantikk på soverommet.
Være sannferdig, vi er ikke guder til å forstå og lese hva som skjer i tankene dine. Så si det høyt og tydelig om noe plager deg. Menn liker jenter som er mindre komplisert og er åpne om sine følelser. Ikke holde noen hemmeligheter fra kjæresten din, det kommer til å komme tilbake en dag å hjemsøke deg.
Dusj ham med støtte og kjærlighet, støtte ham i hans ambisjoner, er du en viktig del av livet hans og du må være den ene. Menn prøve å finne støtte i armene til andre kvinner når kvinnen i sitt liv er ikke interessert i deres ting. Si Jeg elsker deg ofte. Tenk på noen søte meldinger å forlate kjæresten din i kofferten sin. For eksempel Takk for å være der. Stol på meg disse små gester gå langt i å styrke og sementere et forhold.
Jeg håper denne artikkelen om hvordan du holder din mann lykkelig har ryddet noen av tvil du hadde i tankene. Det beste forholdet råd for kvinner er slitasje ditt hjerte på ermene. Vær ærlig og åpen om følelsene dine, vil dette gi deg og din mann kjærlighet og fred i sinnet som var savnet i forholdet ditt.

No comments:

Post a Comment