Tuesday 17 January 2012

Urovekkende Dreams

Drømmer er sagt å være et vindu i vår underbevissthet sinn og dermed forstyrrende drømmer eller mareritt rake opp spørsmål om rusk av minner og informasjon som fylles opp avgrunn av det ubevisste og det bevisste sinnet. Drømmer har alltid vært enigma for menneskeheten, gjenstår et uløst spørsmål goading de lærde og lekfolk å løse det. Og dermed, det er ikke rart at drømmen tolkning ble et kjæledyr prosjekt for mange psykologer og åndelige mennesker.
Dream Analyse
En av hvert tjuende individer i USA hevder å lide av drømmer som forstyrre dem og nesten to ganger så mange barn og tenåringer må møte tilbakevendende drømmer annenhver natt. Selv forstyrrende drømmer ikke kan være teknisk merkes som mareritt, gjør det sikkert distresset et individ. I sin bok Drømmetydning, svarte Sigmund Freud mange ufattelige spørsmål om drømmer og deres symbolske betydning. Han mente at drømmer er en slags spion-hull som gir oss tilgang til uoppfylte ønsker, potensiell eller følelser av underbevisstheten vår. Drømmer på en måte opptre som verge å sove vår, og dermed beskytte sov personen fra ytre stimuli som klima, støy, smerter, kropp stimuli, etc.
Selv om drømmen er betydelige på grunn av rollen det spiller, ganger du kan ikke, men lurer på dets betydning, særlig når du blir plaget av forstyrrende drømmer.
Årsaker til Urovekkende Dreams; Post Traumatic Stress syndrom; Stress; Fear eller Phobias; Anger / Rage; Forlegenhet; Avsky; Sleep Disorder; Mental Condition; Substance Abuse; Health Problem; Hva Mean Disturbing Dreams
Noen mennesker tror at det er spesielle betydningen festet til forskjellige typer drømmer. Like drømmer om å falle fra et sted oppgi din ekte eller skjult angst om noe skjer i livet ditt, eller en følelse av forlatthet av noen nær deg. Mens andre drømmer som blir fanget, eller blir forfulgt av noen speiler ditt virkelige livssituasjon og din manglende evne til å gripe en slik situasjon. Selv om noen forstyrrende drømmer infused med vold blir forstått av noen mennesker som en advarsel av en uløste spørsmål, kunne det være mye mer enn det. Hvordan tyde drømmer er intet mindre enn en art, kan det ikke oppnås med gjette arbeid. Så, hvis du gjennomgår en masse stress som følge av klare drømmer som støt deg til kjernen, så det ville være bedre å gå til en profesjonell som har noen mengde kompetanse på området.
De fleste av drømmen utøvere lete etter noen felles drøm symboler for å analysere drømmer. Symboler i drømmen som bil, tornado, skolen, telefoner, etc. formidle en okkult ønske eller følelser. For eksempel, drømmer om du kjører i bilen, uttrykker dine ønsker å rømme fra en bestemt situasjon. Noe som er stort i omfang som en tornado reflekterer en stor eller formidabel endring i bomiljø, arbeid eller til og med forholdet. De fleste av de som klager forstyrrende drømmer ofte viker unna fra å nevne at de så seg selv eller noen nær dem, døende eller døde. Death drømmer er noen av de mest vanlige drømmer, og ikke på noen måte forutsier en forestående undergang. Død eller døde mennesker i drømmen din bare bety at en del av deg eller en fase i livet er slutt og en ny kapittel har begynt i livet ditt. For eksempel, hvis du ser bestevennen din døde eller døende i drømmen, ikke får skremt, betyr det at dere to er ikke hva du pleide å være, og forholdet er i endring til det bedre eller verre.
Hver eneste person er redd for endring og motstand mot endring er en iboende i alle. Dersom en endrer så stort som graviditet og barnefødsel vevstoler over deg, så levende og usammenhengende drømmer blitt vanlig. Seksuell og forstyrrende drømmer under svangerskapet er et resultat av ulike hormonelle endringer i kroppen og det gjenspeiler forsøk på å forsone seg med realitetene i livet.
Som vår bevisste og ubevisste sinn forsøker å gi mening til den verden vi lever i, er det ikke overraskende at vi ofte ender opp å drømme om ting som skjer med oss ​​eller andre. Derfor styrer sex være en integrert del av våre liv eller annen måte å komme opp i våre drømmer. Mens det er ingen skade i å ha en slik drøm, noen ganger innholdet av sex drømmer etterlater oss forvirret og forferdet. Urovekkende seksuelle drømmer kan inneholde bilder av voldtekt, incest, vold noe som kan indikere bakenforliggende psykiske årsaker. Derfor, for å komme til roten av dette problemet, gå til en god psykolog eller drømmen ekspert. Mens du er der, kan du bli bedt om å fylle ut spørreskjemaer om at tiltak drømmene dine i henhold til forstyrrende drømmer og mareritt alvorlighetsgrad indeksen.
Forstyrrende drømmer, kan på ingen måte tas bokstavelig som meldinger fra din underbevissthet sinn. Det bør ses kun som løse refleksjon med oppturer og nedturer i livet ditt, svingende følelser, ønsker og håp. Forstå psykologi drømmer kan fri deg fra å bry seg drømmer og gjøre deg innsiktsfulle om dine følelser og liv.

No comments:

Post a Comment