Saturday 21 January 2012

Design ditt eget Dress

Elsker du ser Project Runway og ønsker at du også kan designe vakre kjoler for deg selv? Når du går shopping og ikke finne en kjole som passer deg eller en design som kjæler med deg, er det på tide å slå inn en motedesigner og design din egen kjole. Strid med hva folk flest vil fortelle dere, men kjolen utforme du ikke trenger en grad i klesdesign fra en anerkjent skole. Alt du trenger dessuten ha en uklanderlig måte forstand er et øye for mote trender, kreativitet, god observasjon og omhyggelig oppmerksomhet på detaljer. Du trenger ikke å være fanget i siste sesongene kjole design, gjør du? Her vil vi guide deg på hvordan du kan designe din egen kjole.
Hvordan å designe din egen dress
Så hvordan du går om å designe dine egne kjolen? Vel, det første du bør vite din kroppstype, godta alle sine feil og deretter tenke nøye hvordan du kan skjule dem. Neste steg er å ta en titt på alle klærne du har i garderoben din. Du kan ha kjoler som du har kjøpt for lenge siden, men passer ikke deg godt. En god måte å begynne å designe din egen kjole er å se hvordan du kan redesign disse kjolene og gjøre det noe som du kan bruke. Se siste blader og se hvilken kjole design er for tiden i mote. Internett tilbyr også et bredt spekter av muligheter for å hjelpe deg designe dine egne klær online. Din gamle maxi kjolen kan gjenopplives ved bare å endre design fra flowy til strukturert. Alt du trenger å gjøre, er å effektivisere maxi kjolen ved å kutte ut ekstra stoff fra sidene, slik at den omslutter kurver. Sy en sateng bånd under bysten, og den gamle maxi kjolen er kjapt forvandlet til et imperium linje kjole. Når du har eksperimentert denne måten, kan man lage noen design for en ny kjole.
Design din egen Prom dress, er du opptatt av å designe din egen kjole gå til skoleball? Vel, da kan du gjøre det veldig enkelt. Et skoleball kjole design bør være glamorøst og romantisk, og du bør utforme en henhold til kroppen din form og struktur. Hvis du er topptung, vil da prom kjoler med en grime nakken eller et imperium linje kjole ser utmerket på deg. Hvis du har store hofter og kjærlighet håndtak, så den beste måten å designe din egen kjole til skoleball er å velge en kjole som er montert på toppen og faller i en rett linje fra livet. Holde seg borte fra alt altfor frilly og voluminøs. For de med mindre byste, er tanken her for å lage kurvene og den beste måten å gjøre dette er å gå for mange lag og folder. Du kan også designe din egen skoleball kjole med en kjæreste hals, en båt hals eller et korsett. En meget trendy design til et skoleball kjole, er å velge en vakker origami kjole eller en skulder kjole. Stoff valg å designe dine egne kjolen kan omfatte silke, organza, sateng og blonder. Velg mørke skinnende nyanser hvis du har en oliven ansiktsfarge og pastell farger hvis du er lyshudet. Når du er ferdig med å utforme egen kjole til skoleball, er neste skritt å enten sy den selv eller få hjelp fra en kjent syerske. Hvis du ikke er flink til å sy, må du ikke forsøke å gjøre det som du kan ende opp som ødela kjolen.
Design din egen brudekjole, Ved første ideen om å designe din egen brudekjole kan synes å være en gal forslaget, men det er ingen større glede enn å gå ned midtgangen i din egen kreasjon. Tenk deg å fortelle dine bryllupsgjester at det er du som har designet den vakre kjolen. Å designe din egen brudekjole gå gjennom så mange kataloger og bryllup blader som du kan, for å få en mer klar idé om hva du vil. Avgjør om du ønsker et tradisjonelt all hvit uberørte brudekjole design eller et moderne design. En god brudekjole design, er å velge en stroppeløs brudekjole med blonder detaljer og en flowy organza skjørt. Hvis du ønsker noe mer haute couture enn gå for en design som har en perle og hvitt juvel encrusted bodice med en voluminøs skjørt laget av tyll og hånd sydd med hvite fjær. Dette designet er sikker på å skape oppsikt i bryllupet ditt. Det er best å ta tjenestene til en profesjonell syerske for å lage din brudekjole. Pass på at hun forstår alle designelementer på kjolen din, og om mulig kjøp av de materialer for kjolen. På denne måten kan du være sikker på at syerske bruker de beste materialer, og du kan unngå ubehagelige overraskelser i fremtiden.
Design ditt eget brudepike kjole, å designe en kjole til brudepike, må du velge et design at brudepike kan bære av. Den beste brudepike kjolen design som passer for alle kvinnene, er den klassiske skjede kjole eller skift kjole. En omlegging kjole i silke eller satin en beroligende farger som lavendel eller vin er best slik det passer for alle complexions. Hvis du ønsker noe mer dramatisk, Hvorfor ikke gå for en origami kjole med folder på bodice og origami detalj på skjørtet? En annen kjole designet for brudepike er en femtiårene stil kjole komplett med en full skjørt og floral design. Der er mange nettsteder som lar deg designe din egen kjole på nettet for et lite gebyr, slik at du kan ta hjelp fra dem også.
Disse var noen måter på hvordan du kan designe din egen kjole. Husk for en design for å være behagelig og attraktive, har det som passer deg. Det er ingen vits i å ha en gjeldende trend, når det ikke klarer å få deg til å se flott ut. Du kan også designe klær til barn, etter din egen stil og tilpasninger. Designe din egen kjoler vil garantert gi deg mye glede, stolthet.

No comments:

Post a Comment