Wednesday 4 January 2012

Best Rifle for Home Defense

Hvis du vil bruke våpen for hjem forsvar, må man vurdere mange forskjellige punkter. Før du velger en passende rifle for hjemmelagets forsvar, bør følgende faktorer tas i betraktning. ; Forstå alle de lover angående bruk av våpen i din jurisdiksjon er nødvendig før et valg om våpen. ; Andre ting å vurdere er det sosiale miljøet der du bor. Urbane og rurale er eksempler på disse sosiale miljøer. Risikoen for over penetrasjonen er høy i urbane områder. ; Brukerens nivå av erfaring med håndtering av skytevåpen bør også tas i betraktning når du velger en bestemt våpen. ; Med denne grunnleggende kunnskap for å bruke våpen, la oss komme inn i detaljene av beste skytevåpen for hjem forsvar.
Home Defense Rifles
Spaken handlingen carbine som er kamret for 0,44 Remington Magnum er ansett som en av de beste rifler for hjem forsvar. Such rifler er enkle å bruke, pålitelig og holder ammunisjon i massevis, på grunn av sin rørformede magasinet. Ammunisjon nødvendig for denne rifla er rimelig og tilgjengelig lett. Spaken handlingen carbine som er kamret for 357 Magnum eller 38 Special er også en av de beste rifler for hjem forsvar. Den har en høy kapasitet rørformede magasin som er lang. Denne rifla faller i lav prisklasse og er derfor rimelig. Ammunisjonen for denne rifla er lett tilgjengelig og rimelig.
Benelli MR1: Dette rifle er regnet som en av de beste for hjemmelagets forsvar. Auto Regulering Gas operert (ARGO) systemet som brukes i våpenet er dens spesialitet. Denne pistolen blir brukt av det amerikanske militæret og dets pålitelighet har blitt påvist i kriger. The Benelli MR1 er tilgjengelig med fem-runde standard magasiner. Kanonen er imidlertid også kompatibel med M16 standard magasiner. The Benelli MR1 er laget av syntetiske materialer og 5,56 x 45 mm NATO patronen kan brukes til denne pistolen.
AK-47: The AK-47 geværer kan også betraktes som godt våpen for hjemmelagets forsvar. De importerte de er rimelige og pålitelige. Disse våpen er også i stand til å holde høy kapasitet magasiner. Rimelige ammunisjon kostnaden gjør AK-47 en av de beste rifle for hjemmelagets forsvar.
Best Shotgun for Home Defense:, The hagler med en 18-22 inches fat anses best for hjemmelagets forsvar. Remington 870 Pumpen actionserie er noen av de beste hagler. The Marine Magnum (forniklet), Beretta 1201 and Mossberg 500 Special Purpose er få andre modeller. Pumpehagler bør foretrekkes fremfor autoloadere siden, deres drift anses å være mekanisk pålitelig.
Best Håndvåpen for Home Defense:; mindre størrelse på håndvåpen gir dem en fordel over rifler og andre store våpen. Disse våpnene kan lett skjules og manøvreres. The 'Para Ordnance P14.45 "er en av de beste håndvåpen. Den har en kapasitet på å holde 14 +1 runder med kassett.
Informasjonen som presenteres i denne artikkelen gir en viss idé om hvem som er den beste rifle for hjemmelagets forsvar. Beslutning om å velge en passende selvforsvar våpen bør tas ved å vurdere ulike faktorer som vervet seg i artikkelen.

No comments:

Post a Comment