Wednesday 18 January 2012

Beard Grooming

En manns skjegg har alltid betydd intelligens og maskulinitet. Be er Albert Einstein eller Russell Crowe, har skjegg styling alltid fascinert menneskene. Vi kan tegne et bedre bilde hvis vi betrakter den oppfatning av en kvinne. En tykk ustelt skjegg hengende lenge er definitivt ikke er godkjent av kvinner, mens en godt trimmet stilig skjegg er et symbol på mandighet, som satt frem av den kvinnelige folk. Goatees og franske kutt har blitt populært blant tenåringer og voksne, både. Verdt å nevne, tuppen av stubbles skade mildt mens kyssingen er rett og slett elsket av kvinner. Kvinner sier, "de ser forførende", mens menn sier, "jeg elsker å skade". Hva som helst, er din stil kvotient er, skjegg grooming et viktig kriterium for å opprettholde sin form og vekst.
Beard Grooming Styles
Den mannlige folk er mye fristet til å ta i bruk ulike stiler for skjegg deres. Og du kan være en blant dem! Derfor bør du huske på at stilen må utfylle ansiktet. Valg av riktig skjegget stilen følger av dine ansiktstrekk. Så, ikke bli revet med mote! Den siste serien av skjegg stiler for menn, inkluderer følgende. ; Fippskjegg Beard, Verdi, Garibaldi, Soul Patch, Van Dyck, hakestropp, Donigal, franske Cut, Det var på listen over brødet trender. De varierer i form og størrelse. Før du får den perfekte kuttet, la skjegget vokse naturlig. Så gå til en kjent herre salong og få det trimmet. Du må opprettholde formen av tidsskriftet trimming. Bortsett fra trimming, stell og vedlikehold er også viktig å holde det mykt og skinnende. Veiledningen til brød grooming er presentert i kommende avsnitt.
Beard Grooming Råd
Hvorfor trenger du å stelle skjegget? Det er en av positive egenskaper for å bli metrosexual. Lang, shabby, rotete, hårtopp og grove skjegg er repelling. Facial hår hos menn er irriterende hvis ikke preparerte rettidig. Menn som følger skjegget grooming tips regelmessig, har en behagelig personlighet. Det er aktuelt for deg også, hvis du ønsker å forbedre ditt utseende og aksept. Så her går vi med lett å gjøre tips og triks av skjegg grooming.
Råd # 1, Lag en markedsundersøkelse av skjegget pleieprodukter. Du kan få det gjort enten fra en profesjonell eller gjøre det selv. Bruk saks som brukes av frisører for riktig trimming. Du kan få riktig skjegget trimming ideer fra en frisør, og deretter fortsette hjemme. Den tradisjonelle prosessen vedtatt av barberere er fortsatt populære. Fingerferdighet mens trimming er viktig å få riktig form. Det andre alternativet er å få en elektronisk trimmer. Det pålegger bedre kontroll av hender og hurtighet. For å opprettholde kvaliteten opt for rensing shampoo og hårpleie produkter for menn.
Råd # 2; Det vesentlige av hårpleie er nødvendig for helsen til skjegget ditt. Unn håret ditt akkurat som håret ditt. Ekstra forsiktighet bør gis til lange skjegg. Olje skjegget mens oljing håret. Rengjør det tre ganger om dagen med en god kvalitet sjampo. La den tørke helt, og deretter kam jevnt. Påfør gels og serum for å holde stilen for lang tid. Pass på at du rengjør kjemikalier når du er ferdig med mote. En vanlig skjegg massasje styrker røttene og forbedrer blodsirkulasjonen i ansiktet.
Råd # 3; Den viktigste faktoren er hygiene. Skjegg stiler er til noen nytte hvis urent. Oftere menn lider av flass i håret, invaderer skjegg gradvis. Dette er svært skjemmende og avvise til kvinner. Før du møter en slik tilstand, lage og innsats for å holde den ren. Renset skjegget grundig med en anti-flass shampoo. Massasje med sitronsaft for å eliminere flass naturlig. Skyll grundig og deretter tilstand den. Renslighet er en viktig faktor av skjegget grooming-prosessen.
Jeg antar har skjegg grooming tips vist seg nyttig for deg. Få kuttet og trimme den rettidig. En litt forsiktighet vil holde skjegget myk, smidig og blank. Føl deg som en hunk, med en perfekt formet skjegget. Imponere kvinner med glamour forstand.

No comments:

Post a Comment