Wednesday 25 January 2012

Eyeliners at opphold på

Eyeliners er ment å gjøre øynene dine ser attraktive. De er ment å fremheve skjønnheten i dine øyne. Men flekkete eyeliners? Running eyeliners? Utflytende eyeliners? Nei, jeg tror ikke de gjør en se bra i det hele tatt. Så hvis du står overfor lignende problemer, da er du sikkert lurer på om det er noen måter å ha eyeliners at opphold på. Heldig for deg, er det. Hold lesing for å finne ut hvordan.
Tips for å holde Eyeliners In Place
Det finnes flere måter du kan bruke eyeliners som stikker på, som ved hjelp av en eyeliner som ikke smitter ikke hvilke vil få deg til å se ut som mindre av en rotete person. Gitt nedenfor er noen råd hvor du kan følge for å forhindre at eyeliner from smøre.
Ingen Moisturizer, Mens du søker fuktighetskrem i ansiktet ditt rett før du begynner å bruke makeup, sørg for at du ikke får noe av det på øyelokkene. Ved utilsiktet, får du gjøre det på, og deretter fjerne det. Eyeliner og fuktighetskrem gjør ikke en god kombinasjon og sammen, gir de deg det utseendet som ser bra hvis du er rockestjerne eller om du går for en rock show, men ikke hvis du skal jobbe eller for en PTA møte .
Ikke uten Min Primer; Du kan glemmer annet element av makeup sett, men ikke glem primer. Det er den må ha noen pro makeup kit. Primeren nøytraliserer og dekker øyelokkene med et beskyttende lag. Dette laget absorberer sminke som du bruker og låser den og sikrer den i lang tid. Så det er derfor, hvis du vil bruke sminke som holder på, bør du alltid ha en primer.
Golden Rule of Putting Eyeliner: en gyllen regel at du bør huske på ved bruk eyeliner er at du bør starte fra det ytre hjørnet av øynene dine, og deretter gå videre til innsiden. Hvorfor skulle du det? Vel, sikrer dette trinnet sminken er riktig program. Når du bruker eyeliner for første gang, må du vente til det tørker helt.
Bruk blyant og Liquid Liner; Hvis du er forvirret mellom flytende eyeliner vs blyant eyeliner, så her er noe som vil tømme forvirring. Det er best at mens bruk eyeliner, kan du bruke blyant eyeliner før du bruker flytende ett. Dette skyldes at første strøk av blyant eyeliner vil trekke linjen og også fungerer som den perfekte dekning for å bevare eyeliner. Sure, gir flytende eyeliner øynene dine et enda bedre utseende, men det er mer utsatt for flekker. Blyant eyeliners også, fades bort ganske fort. Så, hvis du ønsker eyeliners som lever på, er det bedre at du bruke både væske samt blyant produktene klokt for best resultat.
Gjennomskinnelig Powder; Etter at du har søkt your eyeliner, bruk en myk øyenskygge børste og sette en liten mengde gjennomsiktig pudder over eyeliner din. Du må bruke en liten mengde, slik at den ikke ødelegge øyesminke, av krøllete. Dette pulveret vil sikre både casual samt party makeup.
Lavere og Øvre Lashes, Hvis du ønsker eyeliners at opphold på, da er det best at du bruker blyant eyeliners på nedre vippene mens for de øvre vippene, du bruker flytende ett. Se ned mens du har implementert eyeliner for en perfekt line.
Vær forsiktig, Hvis du ønsker å se bra ut, så må man ofre mye. Alle de modellene som du ser, måtte møte alvorlige vanskeligheter for å være det de er i dag. Så hvis du ønsker eyeliners som holder på, så du må være forsiktig at du ikke gni øynene ubevisst. Når du gjør det, alt arbeidet ditt går i dass. Alltid ha dette i tankene. I begynnelsen vil det være vanskelig for deg, men sakte, med tiden, vil du få brukt til det.
Puh! Det var lett, rett? Du trenger ikke å gjøre mye å ha eyeliners at opphold på. Bare følg disse enkle trinn og vips, vil flekkete eyeliner være en ting fra fortiden.

No comments:

Post a Comment