Thursday 12 January 2012

Kitchen Cabinet Dimensjoner

De fleste betaler mye oppmerksomhet til design av kjøkken siden de vanligvis slår ut for å være familie rom der alle samles til måltider. Utforme et kjøkken kommer med ansvar for planlegging oppsettet av kjøkkenet, og også finne ut plassering av kjøleskapet, mikrobølgeovn og andre slike kjøkkenutstyr sammen med plassering av kjøkken skap. For å sikre korrekt plassering du må vite kjøkkenskap dimensjoner. For det meste kjøkkenskapet har standard dimensjoner, som produseres av selskaper. Du må kanskje endre dem avhengig av dine individuelle behov, men det vil bli dyrere og også ta deg tid. Når du kjenner standard kjøkkenskap dimensjoner, kan du designe ditt kjøkken tilsvarende, sparer du tid og penger som går inn tilpasse kjøkkenskap. Selv om, hvis du vet hvordan du skal bygge kjøkken skap, kan du spare de pengene.
Standard Kjøkken Cabinet Dimensjoner
Mens vanlige kjøkkenskapet dimensjoner i de fleste hjem er de samme, kan disse målingene variere avhengig av design som har blitt brukt til kjøkkenet. Den er vanskelig å oppgi nøyaktig hva dimensjonene av kjøkken skap bør være, men i avsnittene nedenfor vil vi prøve og forklare de forskjellige faktorene som definerer det som kjøkken skap dimensjonene bør være.
Base Skap, Base kjøkkenskap dimensjoner er vanligvis i området av en dybde på 24 inches og en høyde på 34-42 inches. Disse dimensjonene gjør varierer avhengig av designet på kjøkkenet skap, deres posisjonering og plassering. Hvis du plasserer en countertop, så skapet base økes til om lag 36 inches. Den er mulig å justere høyden på skapene i tilfelle du er høye og ønsker ikke å være bøyde seg for lav for å nå ut for ting. På en dybde av 24 inches, er det lett for alle å komme inn i skapet for ting.
Wall Skap, Som tilfellet er med base skap, på kjøkkenet skap dimensjoner for overskap også generelt er standard. Høyden på de fleste overskap forskjellig grunn posisjonering deres og den gjennomsnittlige utvalg av høyden er mellom 12-42. Dybden av disse kabinettene er normalt opprettholdes på 12-13 inches. Hvis du er henger you veggskap over et kjøkken countertop så du normalt trenger for å plassere den nesten 54 inches fra gulvet, og hvis den henger over komfyren så det må være minst 24 inches høyere enn der ovnen er plassert. Dette er svært viktig å forebygge eventuelle uhell på kjøkkenet. Med en bjelkelaget, tenderer høyden på overskap generelt å være rundt 30 inches, og uten en bjelkelaget den måler ca 42 inches. Bredden på overskap bør så mye som mulig samsvarer med bredden på underskapet. Har lignende kjøkkenskap dimensjoner spesielt der bredde angår, gir kjøkkenet en følelse av helhet og fremhever kjøkkenet innredning.
Andre typer Skap; Hvis du har besluttet å ha et skap under kjøkkenbenken, så måling av skapet vil variere avhengig av hvordan de er montert. Corner kjøkkenskap dimensjoner for en vask kabinett er generelt 36 inches høy, 36 inches bredt og 24 inches dypt. Dette fungerer veldig bra for de kjøkken som har en rett vinkel vask. Hvis det er en tilpasset skap, så kjøkkenskapet dimensjonene er 42 x 42 x 24. If ovnen er plassert på hjørnet på countertop og du har et skap over det da målingene vil normalt være rundt 30 x 15 inches. Mens minimum bredde i de fleste kjøkken skap som selges i dag er ca 36 inches, kan det være en god idé å velge kabinett som er litt bredere. Hvis du gjerne vil, kunne du også ha skap over kjøleskapet, med en dybde på ca 24 inches.
Avhengig av området på kjøkkenet, kan det hende du må endre kjøkkenskap dimensjoner for å sikre at de passer perfekt inn. Hvis du har mellomrom i mellom, kan du bruke et dekorativt element kjent som fyllstoff som en glatt bord lignende struktur. Du kan bruke disse arealene til å fungere som et skrinlegge med en uttrekkbar dør. Under valg av design for kjøkken skap, prøve og tenke på kjøkken design som ikke kjøre-of-the mill-. Ikke la kjøkkenskapet dimensjoner som er utbredt som en standard i markedet begrenser din kreativitet og design ferdigheter.

No comments:

Post a Comment