Tuesday 31 January 2012

Bil Maleri Priser

Bil maleriet blir uunngåelig når bilen begynner å vise tegn på slitasje. Den gamle malingen begynner å flasse av og flekker av rust begynne å vises på utsatte deler. Et friskt lag med billakk beskytter bilen og dens deler fra ytterligere skade. Dessuten, en maling kan kjapt pep opp utseendet på noen gamle bilen. Derfor, mange mennesker søker denne muligheten, i stedet for å erstatte sin gamle bil. Kan imidlertid bilen maleri ikke alltid en billigere måte å revamping utseendet på bilen din. Tilpasset bil maleri prisene er så høye at du faktisk kan vurdere å bytte den gamle bilen til en nyere en, om enn litt downscale modell. Det er flere faktorer som påvirker bilen maleri estimater. La oss ta en titt på noen av dem.
Hva påvirker Car Maleri Priser
Billakk jobb prisene er sterkt avhengig av kvaliteten på jobben som du forventer. Hvis du vil ha en veldig fin kvalitet jobb som vil gi bilen et helt nytt utseende, så forvente å betale flere tusen dollar i overskudd. Hvis du får en billig, lavpris jobben gjort, vil det alltid reflektere i kvaliteten på arbeidet. Hvis du ønsker å ha en fabrikk finish maling jobb, da kan det være å investere i en overlegen kvalitet maling, ellers kan du gå for dårlig kvalitet maling som til slutt vil kreve en males jobb i ukes tid. Utarbeidelse arbeid før man maler jobb er også en viktig faktor som bestemmer bilen maleriet koster. Noen auto butikker vil gi den ferske pels på eksisterende maling mens noen andre kan ødelegge eksisterende maling helt og følge flere tiltak for forberedende arbeid før faktisk male bilen. Sistnevnte resulterer ofte i utmerket jobb, men koster også mye mer. Stedet hvor du får jobben gjort også saker når du tenker på bilen maleri priser. Anskaffelseskost kan også skyte deg hvis du også har tenkt å gjøre noen reparasjoner.
Billig bil Maleri Priser
Noen nasjonale auto kjeder som MAACO tilbyr billigere priser for bil maling jobb. De har en seks måneders garanti på sine maling jobb, noe som koster rundt USD 250-400 USD. Selv kan kvaliteten på arbeidet ikke kunne sammenlignes med tilpasset maling butikkene, kan du sikkert regne med bedre arbeid enn veikanten auto butikker. Disse butikkene sitat om USD 1000 - 2000 USD for et substandard kvalitet på arbeidet. På MAACO kan du også få en oppgradert maling jobb som inkluderer bruk av god kvalitet maling. Roadside auto garasjer bruk dårlig kvalitet maling, gjør liten eller ingen forberedelse og sjelden fikse skader på bilen. Malingen skreller vanligvis ut i løpet av uker, og det er ofte ingen garanti på sine maling jobb.
Custom Car Maleri Priser
I auto butikker som er dedikert til custom maleri, kan du få den fineste kvalitet maling jobb for bilen din. Disse butikkene sand ned den originale malingen av bilen og reparere mindre bulker og riper. Så et strøk med primer er brukt på bilen, slik at bilen malingen fester seg på en bedre måte. Så en god kvalitet billakk påføres med spray våpen for å få en god finish. Da flere lag med transparente strøk brukes for å beskytte lakken. Tilpasset bil maleri priser kjøre hvor som helst mellom USD 4000 - 8000 USD. Det koster å male en bil vil også avhenge av størrelsen og gjør av din bil.
Hvis du vurderer en DIY jobb da må du være på utkikk etter bilen maleri instruksjoner. Men du må kjøpe bil maling forsyninger og bil maling kit også, som ikke vil komme noe mindre enn USD 2000. Selv kan du senke bilen maleri priser ved å spare arbeidskraft koster, kan du ikke være i stand til å gjøre en svært profesjonell leter jobb. Derfor, forsøk det bare hvis du er sikker på om din maleri ferdigheter.

No comments:

Post a Comment