Friday 6 January 2012

Militære Klokker for menn

Det finnes mange typer tilbehør som menn liker å bruke for å vise sin styrke og mandig personlighet. En av de beste alternativene som tjener denne hensikten er sportslige klokker som har stilfull design og nyttige funksjoner. Når det gjelder klokker for menn, militære klokker er mest populære. På grunn av populariteten til militære klokker for menn, har mange kjente bedrifter komme opp med modeller beregnet på å brukes av de med alle slags preferanser.
Hva er Military klokker?
Militære klokker er stor og tøff ser klokker, hovedsakelig ment å brukes av menn. Disse klokker er ikkje bare egnet til å være sported av de fra militære og politi felt, men også vanlige folk som liker å skildre en grov titt. I tillegg til de ytre fysiske utseendet av disse mandige klokker, de har også funksjoner og innebygde funksjoner som ikke finnes i tradisjonell menns designer klokker. La oss forstå hva er standard funksjoner i disse kule militære klokker for menn.
Felles funksjoner i Militære Klokker
Nattsyn med H3 tritium teknologi er en god funksjon inkorporert i disse klokkene, som det gjør brukeren å vise ringe selv i områder der det ikke er lys. Deres kropp er laget av titan, en av de tøffeste elementene, som legger opp til produktets holdbarhet. Når det kommer til håndleddet klokker for menn, vannet motstand nivåene må være høy, med tanke på tøffe forhold. Disse militære klokker har en vanntett nivå til en dybde på 100 meter, på grunn som de kan bo kjører selv i tøffe værforhold stede utendørs. En annen god funksjon i militær klokker for menn inkluderer chronograph. Selv om de er robuste, de sikkert er gode jakt.
Best Militære Klokker for menn
Det finnes mange gode merker militær klokker for mennesker, slik som traser H3, Humvee, Hanova sveitsiske klokker, Luminox klokker, Militære Watch Company (MWC), Nite Militære klokker, Suunto klokker, Wenger, og UZI klokker, bare for å nevne noen . Alle disse merkene produserer nyttige militære klokker for menn, hver modell med sitt eget særpreg og brukervennlighet.
H3 Traser P6506 Commander Watch: Dette er en pen, men tøff armbåndsur, produsert ifølge amerikanske militære standarder. Nyttige funksjoner inkluderer 200 meter vann motstand og titan casing. Det koster rundt $ 360.
Luminox F-16 Fighting Falcon Chronograph Watch: Dette er en attraktiv militære klokke som har en stål, 200 meter vann motstand, motstand sjokk, og et unikt belysning system. Det kommer på rundt $ 570.
Hanova Swiss Military Navigator Pro Alarm Chronograph Watch: Funksjonene i denne armbåndsur består av en alt rustfritt stål, 100 meter vann motstand, ripesikker, tacheometer, og mange andre funksjoner. Du må kanskje betale ca $ 350 for å kjøpe det.
H3 Traser Classic Chrono Pro Blue Watch: Dette er sannsynligvis den flotteste militære ur. Den har fått funksjoner som 15 tritium lys belysning, 100 meter vann motstand, ripebestandig glass, etc. Det er tilgjengelig for ca $ 400.
UZI Defender Titanium Watch Uzi-32-T: De viktigste funksjonene i Uzi-32-T er 200 meter vanntett, selv-belysning system, og titan hardt casing. Dette stykket koster ca $ 240.
Suunto Core All Black Military Watch: Denne er en blanding av funksjoner og attraktivitet. Den har har alt som en høydemåler, barometer, vær-trendindikator, digitalt kompass, storm alarm, dybde meter, og flere andre unike funksjoner. Det koster ca $ 290.
Dette er noen kule militære klokker for menn. Merk at disse klokker er generelt tilgjengelig i mørke farger som sort, mørk grønn, blå, selv om deres oppringt fargen kan variere fra modell til modell.

No comments:

Post a Comment