Thursday 5 January 2012

Jeans for Women pære formet

Et elegant par jeans er et must for enhver jente garderobe. Men noen over curvaceous og fyldigere jenter unngå iført jeans. Men hvem sa pære formet kvinner kan ikke se sexy i jeans. Faktisk dersom de velger en rett jeans, de er sikker på å tiltrekke oppmerksomhet og få hodene snu. De har en fordel av sin type, som pære form er en av de unike kroppens former. Så hvis du også har en pære formet kroppen så les denne artikkelen videre å vite om hvordan du velger rett jeans for deg selv og få hjem som garderobe må haves i dag. Og den gode nyheten er at det er forskjellige jeans tilgjengelig i markedet. Alt du trenger å gjøre er å identifisere de beste jeans for pære formet kvinnene.
A Perfect Jeans i pære formet kvinner
Du kan se fantastisk og holde opp med fashion trender ved å velge riktig Jeans. Å smigre dine eiendeler må du gå for en jeans med rett montering, patter, farge, tekstur og design. Vi vil diskutere hvert av de aspekt i detaljer, slik at det blir enkelt for deg å velge riktig par jeans.
Farge: Fargen kan spille en stor rolle i å gjøre du ser fantastisk i jeans. Mørk farge jeans for pære formet kvinner blir det perfekte valget. Mørke farger gjør at du ser tynnere og gjøre den større delen ser smalere. Så alltid går for svart eller mørk blå bukse. Lagre lyse farger på øvre halvdel.
Tekstur og mønster: Det er bedre å unngå å bomull eller cord som de gjør at du ser fetere. Stick til ren jeans med tøyelig materiale, ettersom det vil tillate deg å være på farten. Alltid går for vanlig, enkle jeans som ikke pynt på det. Sats på teksturer som er vanlig og gå for en lengre jeans, som de gjør at du ser høyere.
Montering: Det er det viktigste når det gjelder jeans for kvinner med pære formet kropp. En feil fit kan gjøre at du ser ut som en mote katastrofe, så alltid velge den rette plass. Hipstere og blusset jeans er det beste for deg. Skinny jeans for pære formet kvinner blir et stort nei nei, som de bare gjør ser dem fett og malplassert.
Midje linje: Hvis mulig bør du gå for lav prisvekst jeans. Det er en god idé hvis du har flat mage og stor kropp. Lave jeans skape en illusjon av mindre hofter gjør du ser slank. Høy midje jeans vil gjøre hofter ser stort så unngå det. Mange av de beste merke jeans for pære formet kvinner tilbyr rekke beslag, kan du velge mellom.
Bortsett fra dette, må du gå for en bukse som har en zip, og ikke knappene. Også velger jeans med mindre lommer da de bare legge litt masse til din figur. Teaming opp jeans med andre kompatible kvinners bekledning er også viktig å se høyere og slankere. Unngå bruk skjorter som dekker hoftene som de gjør at du ser fetere enn det du egentlig er. I stedet slitasje topper som er rett over midjen linjen. Unngå iført mørke farger topper, i stedet gå for friske farger som vil tiltrekke seg oppmerksomhet til overkroppen. Du kan også eksperimentere med fastspent skjorter men gå for vertikale linjer som de vil gjøre deg ser høyere. Hvis du har en tonet kropp du kan prøve ut skulderen topper som går godt sammen med hipstere og boot cut jeans.
Jeans for pære formet kvinner må bli prydet med høyre tilbehør. Du bør gå for store poser hvilke gjør du ser litt mindre ans tynnere. En liten pose gjør bare du ser stor. Også gå for høye heler som de legger få inches til høyden din. Med denne informasjonen, er det lettere å kjøpe en av de beste designer jeans for pære formet kvinner som vinner sikkert mange utmerkelser for deg.

No comments:

Post a Comment