Thursday 26 January 2012

Svart Kjoler for Juniors

Vi jenter elsker å kle seg og når det gjelder å kle seg for noen spesiell anledning som en prom night, eksamen fest, hjemkomst og alle slike anledninger i skolehverdagen, spenningen om det bare blir doblet. Siden det er ingen mangel på jentas klær elementer som kan prøves så spesiell anledning kjoler, skaper dette svært faktum også en stor forvirring (les kaos) i sinnet til hver eneste jente. Mens alle de andre jentene er i søken av en spesiell og uvanlig klær for anledningen, hvorfor ikke holde seg til festen bære tradisjonene og fortsatt ser unik? Får du mer forvirret? Vel, jeg snakker om den svarte kjoler for juniorer som har vært der i år og er en topp valget blant jentene selv i dag. Unødvendig å si, følgende artikkel avtaler med svarte kjoler som du kan bruke som formelle attires for juniorer.
Mønstre av Black kjoler for Juniors
Det finnes noen dressing mønstre som vil være akkurat det samme, selv med de stadig skiftende mote trender, for eksempel vår egen lille sorte kjolen! Det er varemerket av eleganse, skjønnhet og femininitet. Ingen tvil om det er et godt egnet antrekk for alle formelle og semi formelle begivenheter som du trenger for å delta i løpet av tiden. Vel, jeg er enig med noen folk som sier at det ikke er noe nytt i svarte kjoler, men la meg fortelle deg, at du kan prøve ulike unike formell kjole mønstre i sort farge for å gjøre dem søte og personlig. Her er noen av mønstrene av svarte kjoler for juniorer.
Drapert Neck Kjole med Sheer Illusion: Du kan lage en polyester eller spandex kjole med ryggen perle trim, en drapert hals og ren illusjon front. Du kan bruke en ren netto som kommer med vakre og elegante perler. Dette kan være en av de beste konfirmasjonen kjoler for juniorer. Hvis du ønsker å kjøpe den, så kan det koste deg et sted i nærheten av 90 USD.
Ruched Marilyn Mock-Halter Dress: Denne polyester eller spandex kjole kommer med sanselige mock grime nakke og attraktive ruched midje. Hvis du ønsker kan du også melde deg på nettet blonder eller satin blonder å opprette en grime knute. Halter mønstre er en av de mest elegante formelle kjoler for juniorer. En Ferdige kjole kan koste deg et sted rundt 70 dollar.
Samlet Side Jersey Dress: Dette er en av de fantastiske formelle sorte kjoler for juniorer som er ute etter petite klær alternativer. Laget av polyester eller elastene, kommer dette matt jersey kjole med side ruched detaljer, som faktisk ser svært trendy og moteriktige. En Ferdige kjole kan koste deg et sted i nærheten av 60 dollar.
Forskjønnet Belt Deep V-hals Dress: Denne polyester eller spandex formell part kjole kommer med en dyp V-hals som ser flott ut og som er ganske modig gjort. Den kommer også med en pyntet belte som du kan dekorere slik du vil. Hvis du bruker et lærbelte, så kan du også gjøre stroppene med det samme materialet. En Ferdige kjole kan koste deg et sted rundt 70 dollar.
Tulip Tier Black Dress: Dette er den beste cocktail kjole mønster for juniorer. Laget med polyester eller chiffon, kommer denne kjolen med en forskjønnet stein skulderrem, sateng trim og tilbake zip. Med utsmykning skulderstropper gjør denne kjolen markere deg blant en haug med folk. En Ferdige kjole kan koste deg rundt 80 dollar.
Kimono Black Dress: Dette er en av de beste lille sorte kjoler for juniorer når det gjelder pluss størrelsen klær. Laget av polyester eller spandex, kommer denne kjolen med serk V hals og stein pyntet imperium midje. Dette mote gjør denne kjolen en topp valg for petite og pluss størrelsen kvinner også. Et ferdige kjole kan koste deg rundt 50 dollar.
Asymmetrisk Midje Jersey Dress: Det asymmetriske mønsteret og dyp V hals av disse formelle kjoler for jenter, trekker oppmerksomheten mot alle de ruched og kutt av kjole og ikke figuren til personen. Det er grunnen til at denne kjolen passer pluss størrelsen jenter. Du kan få det med ¾ th ermer eller sleeveless mønster også. En Ferdige kjole kan koste deg et sted rundt 80 dollar.
Du kan også prøve noen andre mønstre av svarte kjoler for juniorer som illusjon halsen lukker kjoler, drapert criss cross tilbake kjole, lukkeren plissert kjole med kuttet ut rygg, nakke nøkkelhullet kjole med beaded midje, belte ponte kappe med knappet lommer, taffeta tie midjen kjole med ruffled front, forskjønnet drapert en skulder kjole, etc. Du må også være hensynsfull om din kroppstype, og velg din kjole tilsvarende. Når du velger en kjole, er det ganske viktig for deg å accessorize det med minimal mote tilbehør som ikke vil vise seg å være overveldende for kjolen og din personlighet! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment