Wednesday 25 January 2012

Kjoler til Wear til en Beach Wedding

Så, har du allerede zeroed ned den beste havet sikte på å knytte knute med kjærlighet til livet ditt? La meg gratulere deg først, for å velge for en casual bryllup med mindre antall formelle samtaler og gjester. Det er en morsom tid at du kommer til å nyte med din snart-å-være liv partner på det mest romantiske destinasjonen du ønsker. Hva mer vil du? Men vent, har du også valgt kjoler som du vil ha på denne beste dagen i deres liv? Du har ikke det. Har jeg rett? Vel, kan velge stranden bryllup kjoler være vanskelig. Som en tommelfingerregel, stranden bryllup kjoler er stort sett uformelle, og dermed har du en gylden mulighet til å bli kvitt den formelle kjoler, en gang for all! Men, siden det er "dagen", kan du ikke bruke noe vanlig også. Forvirret? La meg hjelpe deg!
Kjoler å Wear til en Beach Wedding for Brud
Siden de fleste av stranden bryllup er altfor uformelt enn kirken brylluper, reglene for uformelle bryllup kjoler er ikke strenge. Men for å gjøre 'sanden gange "praktisk, bør du unngå tunge løyper, lange slør og satin pumper. I stedet velger de ukonvensjonelle brude kjoler liker kneet lengde eller fargerik brude kjoler. Du kan også bruke hvit fantastisk skjorte med et fargerikt sarong. Du kan også velge i-moten sundresses for strand bryllup. Sats på floral utskrifter og dristige farger skift for en strand bryllup. Du må også vurdere bryllupet fargetemaet mens du velger fargene på brude kjoler. Farger som - chic hvite, krem, beige, lavendel, blå, fersken, gult, lilla, plomme, lys nyanser av oransje, rosa, gul, brun, osv. er bildet perfekt til stranden bryllup kjoler. Du må også velge mindre prangende brude smykker som perler på ei snor og dewdrop øredobber.
Kjoler å Wear til en strand bryllup for Groom
Denne delen av artikkelen kommer til å velsigne de gutta som hater svart slips saker og har den pre-bryllupet blues, bare fordi de trenger å bære det tunge tuxedo for all evighet (kun for den dagen faktisk). Vel, siden du må velge et uformelt bryllup kjole, velger casual skjorter og snor bukser. Unngå en dress, og hvis du vil ha det, må du aldri bruke det! Du skal velge farger som kompliment fargene av brudens casual bryllup antrekk. Du kan også velge den samme nevnte fargenyanser. Bare sørg for at du ser like trendy og casual som alltid. Prøv Hawaiian blomst trykt skjorter eller cubansk guayabera med kontrastfarge (hvit) kne lengde shorts. Sørg for at skjorte matcher sarongen at bruden på seg. Unngå iført en uavgjort og også la de øverste knappene på skjorta åpen. Hvis du ønsker å bruke et slips, så bærer det veldig tilfeldig / løst.
Kjoler å Wear til en Beach Wedding for Wedding Party
Tvilsomme om hvilke er de kjoler til klær til en strand bryllup for brudepike og groomsmen? Vel, bør du stranden bryllupet antrekk kompliment brudens og brudgommens kjoler og bryllupet tema. Brudepike kjoler for beach bryllup omfatter kjoler, plisserte kjoler eller skjørt frilled sammen med casual topper. Faktisk er sarong og hvit topp det ultimate kombinasjonen for brudepiker. Hvis du søker etter tropisk brudekjoler, så kan du utstyre dem videre mer med en blomster krans og hodebånd. Så langt som groomsmen antrekk er bekymret, kan de bruke tilfeldige skjorter med løse bukser. Khakis ser også kjempebra med hvit lin skjorter. Leder styret til brudepike og groomsman's kjoler, er at de ikke skal overvelde de viktigste attraksjonene i bryllupet (bruden og brudgommen, selvfølgelig!)! Også vurdere sesongen i tillegg til været på stranden på tidspunktet for bryllupet. Spesielt, skjørt gutter som er iført hatter og jenter som er bruk med lette stoffer.
Kjoler å bære på en strand bryllup for gjester
Hvis du er en gjest av en strand bryllup så sørg for at du kjenner retningslinjene om stranda brudekjoler for gjester, som kan nevnes på invitasjon kortet og handle deretter. Du kan velge lyse nyanser av rødt, blått, lilla og korall farger, når de skal velge skjorter, slips og kvinners kjoler å ha på en strand bryllup som gjest. Kvinner kan også melde deg på t-lengde sundresses og mønstrede korte sundresses. Søk etter blomst trykt, stoffer, hvis det er en tropisk og casual bryllup. Barnas stranden bryllup påkledning bør være akkurat det samme som den voksne antrekk for stranden bryllup. Du kan finne gode tilbud på forskjellige brude butikker, hvis du søker etter billige kjoler å ha på i bryllup for gjester. Som en generell gjestenes antrekk regel jeans og dristige klær ikke tillatt, mens kvinner gjestene bør unngå iført hvite og off hvite. Hvis du fortsatt er forvirret, så kan du bare spørre brudeparet eller deres foreldre og få en idé om bryllupet fargetema.
Under valg av kjoler å ha på i bryllup på stranden det ideelle valg av stoffene er laget av den semi-transparent stoff, nettoført stoff, myk bomull, silke, Duchesse sateng, chiffon, lin, Georgette, crepe, damask, charmeuse, etc. Sørg for at kjolene passer godt for jenter og er helt bekymringsløse for gutter. Vel, dette var alt jeg hadde å fortelle deg om søte kjoler å ha på til en strand bryllup. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment