Friday 13 January 2012

Quit Smoking Produkter

Det er mange mennesker over hele verden som er dagligrøykere. Røyking som en vane kan vise seg å være svært farlig, siden det kan forårsake noen virkelig alvorlige lidelser. Selv etter å realisere virkningene av røyking, det er få mennesker som ikke er klare for å avslutte denne vanen. På den annen side, er det andre som sliter med å slutte å røyke, men rett og slett kan ikke, på grunn av avhengighet. For tunge røykere, er røyking en praksis som ikke kan stoppes over natten. Du kan sikkert bli kvitt det, men det tar vanligvis en stund. Det finnes mange forskjellige typer slutte å røyke produkter som er tilgjengelige på markedet i dag. La oss ta en titt.
Best Quit Smoking produkter
Nikotin Oppdatering: Dette er selvklebende små lapper som skal plasseres på noen del av kroppen, generelt hvor det ikke er hår. De leverer nikotin til kroppen med en konstant rate, som hjelper deg undertrykke cravings for røyking.
Nikotin pastill: Dette er små tabletter ment å bli plassert i mellom tannkjøtt og kinn. De har noen mengde nikotin som blander i blodet, noe som igjen reduserer craving for røyking.
Nikotin nesespray: Dette er et produkt som er ment å være sprayet gjennom nesen. Den består også noen mengde nikotin som absorberes av nesen fôr, noe som resulterer i at du ikke føle behov for å røyke.
Bupropion SR (Zyban): Dette er et medikament som skal tas kun på resept. I motsetning til andre legemidler eller naturlig slutte å røyke produkter ikke dette inkluderer nikotin. I stedet er dette legemidlet vist seg å øke nivåene av visse hjernen kjemikalier som hjelper deg å hemme cravings.
Filtrim: Dette er en unik enhet som er kjent for å redusere skadelige stoffer fra sigaretter. Du trenger bare å sette sigaretten på riktig sted på metal instrument, og trykker ned fra toppen. Dette er en god metode for å håndtere røyking abstinenssymptomer.
Herbal Sigaretter: Disse sigaretter ikke har nikotin, men andre urter som ikke er skadelig for kroppen. Når du bruker disse sigaretter, må du anta at du faktisk røyke på en nikotin en. Dette vil effektivt hjelpe deg å bli kvitt avhengigheten.
Nikotin Inhaler: En nikotin inhalatoren er også en enhet som gir lite doser av nikotin for å holde en kontroll på cravings. Når du bruker denne inhalatoren, får en liten mengde av terapeutiske nikotin oppløst i blodet, og dermed bidra til røykeslutt.
Vareniklin (Chantix): Dette er en av de mest effektive slutte å røyke produkter tilgjengelig kun på resept. Det er et godt slutte å røyke medisiner som er effektive for hindret nikotin reseptorer i hjernen, som til slutt reduserer tilfredshet nivåer av røyking.
Nikotin tyggegummi! Disse er tannkjøttet med passende mengder terapeutisk nicotine nivåer. Nikotin absorberes i blodsirkulasjonen gjennom slimhinnen i munnen, noe som igjen gjør at du føler deg ikke å røyke.
Dette er bare noen gode slutte å røyke produkter tilgjengelig i butikkene. Få av de ovenfor nevnte produktene ikke kun hjelpe deg å bli kvitt din røyking drakt, men også hjelpemidler i håndteringen av abstinenssymptomene. Det anbefales sterkt at du bruker disse produktene slutte å røyke etter å ha konsultert med en godt kvalifisert lege. I noen tilfeller av ekstrem røykere, avslutter en kombinasjon av urte røyking produkter samt medisinske terapier er viktig. I tillegg vil du også må bruke noen av disse produktene i løpet av dagen for å redusere cravings. Merk også at forannevnte slutte å røyke hjelpemidler er solgt av ulike merkenavn. Forhåpentligvis har denne artikkelen om røykeslutt produkter og deres fordeler vært nyttig.

No comments:

Post a Comment