Tuesday 31 January 2012

Real Estate Lukke Process

Når du går til kjøp av eiendom, det være seg bolig eller kommersielle, er å kjøpe fremgangsmåten den samme. gjøre deg til en sjekkliste over de ulike aspekter av eiendommen din, begynner du søket, bestemmer på en eiendom og spør prisen, budsjettet for det, ordne lån og boliglån, gjøre et mottilbud og til slutt, når alt er akseptabelt, kjøper du eiendommen. Når du bestemmer deg for å kjøpe eiendom du og REALTOR, eiendomsmegling lukke prosessen eller oppgjøret, begynner. La oss se på denne prosedyren i detalj.
Real Estate Lukke Process: Arbeid
Du går gjennom ovennevnte betraktninger mens kjøpe et hus grundig. Så du bestemmer deg for å kjøpe eiendom som er den avsluttende prosessen. Den avsluttende prosessen sist i hjemmet prosessen med å kjøpe og er den viktigste prosessen i en eiendomsmegler avtale. Den begynner når kjøpet tilbud eller mottilbud er akseptert av selgeren av eiendommen. Den siste minutt endringer vedrørende eiendommen er laget og den endelige tilbud blir akseptert. En rekke av dokumenter som kontrakten, fikk bevis for tittelen, boliglån forsikring, er rapporter fra hjemmet inspektør, etc., kreves for denne prosessen. You kan innebære en eiendomsmegler advokat for denne prosessen. Den trinnvise lukke prosess er nevnt nedenfor.
Earnest Money: Den oppriktige penger er pengene som kjøperen betaler til selgeren. Betaling av oppriktige penger betyr at kjøper er grundig interessert i å kjøpe huset. Selgeren kan vurdere at hjemmet salgsprosessen har begynt da han mottar pantet pengene. Kjøperen kan betale kontant eller kan gi en sjekk.
Sjekk Tittel: A lukke agent eller en tittel selskap er valgt hvis formål er å sjekke den korrekte tittelen på eiendommen. Han bekrefter selgerens rettslige krav på eiendommen og vil også se etter eventuelle andre lien på eiendommen. Jobben hans er å sjekke om alle nødvendige skatter er betalt av selgeren. Når tittelen er fjernet, kan i siste liten eiendom forhandlingene gjøres.
Avsløringer: En kjøper må se gjennom huset igjen i de siste 24 timer for å sikre dersom selgeren har forlatt huset slik han har lovet å i salgskontrakten. Kjøperen må utnevne en inspektør hjem til hjem inspeksjon prosessen. På grunnlag av rapporten sin, dersom kjøperen føler at det er problemer, kan han utsette den avsluttende prosessen.
Appraisal: Hver kjøper vil kreve fast eiendom finansiering fra en långiver. The långiver av kjøperen vil måtte gjennomføre en Eiendomstakst slik som å fastsette verdien av eiendommen. Hvis utlåner er fornøyd, kan han øke hastigheten på fast eiendom avsluttende prosess.
Godkjenning av lånet: Eiendommen appraisal blir viktig fra utlåner perspektiv. Hvis utlåner er fornøyd med eiendommen, vil han godkjenne lånet beløp. Denne godkjenning av fast eiendom lån er en stor lettelse for kjøperen. Når dette er gjort, vil tittelen selskapet får alle dokumentene fra långiverens side. Disse dokumentene vil bli signert på avsluttende dag, som er arrangert av tittelen selskapet. Selgeren må også opp alle de siste lån på huset før kjøper kan signere papirene. En sperret konto er også åpnet, i denne fasen, for glatt finansielle transaksjoner.
Kasserer's Kontroll: kjøperen trenger å få en sjekk for balansen beløp. Det endelige beløp beregnes etter vurderer alle honorarer og prisen på eiendommen, etter konsultasjon med den avsluttende agent og tittelen selskapet.
Stenger: Kjøper signerer alle viktige dokumenter som lånet papirer, skjøtet etc. Selgeren, enten signerer det alle tidligere eller vil signere den på samme dag. Dette varierer avhengig av statene der transaksjonene finner sted.
Final Touches: Etter at dokumentene er undertegnet av partene, er neste trinn innspillingen av denne transaksjonen av fylket. Da besittelse av eiendommen er formelt endret fra kjøper til selger.
Commercial Real Estate Closing Process
Den avsluttende prosess for næringseiendom er også den samme. Men det er noen flere elementer som må bli sett på. Næringseiendom er en investering eiendom og slik at hele prosessen må tas vare på uten feil. , Som næringseiendom eies av enheter og sjelden av en enkeltperson, er alle enhetene sjekket grundig på grunn av høy risiko for ansvar involvert. ; En formell sperret konto er åpnet på grunn av store mengder penger involvert. ; Tittel er komplekst fordi det er en organisasjon som er involvert. , A flid periode er fast hvor alle dokumentene og leieavtaler etc. er avtalt selgeren og kjøperen. , Bortsett fra de vanlige dokumentene, er det noen flere dokumenter som skal underskrives og leveres av kjøpere og selgere. For eksempel kan kjøperen ønsker den samme service selskap for vedlikehold av heiser, samme husholdersker etc. dokumenter knyttet til disse spørsmålene skal overleveres og undertegnet. , Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg til å kjenne fast eiendom avsluttende prosess. Real estate investeringer krever å bli behandlet med forsiktighet. Oppnevne en advokat for eiendomsforvaltning etter stengetid prosessen slik at du ikke trenger å bekymre deg for eventuelle problemer knyttet til eiendommen.

1 comment:

  1. Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og middels virksomhet? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitusjoner ?. du kan faktisk få et trygt og godt lån fra et anerkjent lånefirma du kan få $ 1000 til $ 10.000.000, dette er et anerkjent lånefirma kontakt oss idagE-post: trustfundfinaceservice@gmail.com
    Med vennlig hilsen din
    ADAMS BALYN

    ReplyDelete