Thursday 5 January 2012

Gym Vesker for kvinner

Men alltid lurer på hvorfor kvinner har en så stor pose hele tiden. De som pip inni posen mener at kvinner tar sine verden med dem når de hodet ut. Vel, om dårlig gutta ikke vet at det kalles, perfeksjon. Vi jenter er alltid klar til å møte alle problemer, kommer det kanskje. Å se frisk og presentabel 24 X 7, bærer vi hele makeup kit med utvalg av parfyme og deodoranter (Gosh vi hater stinkende skapninger!). For å holde håret på plass, og endre utseende i henhold til ulike arrangementer i løpet av dagen slik som, styremøter, presentasjoner, gym klasse, og natt ute, osv., bærer vi forskjellige hår tilbehør og produkter.
Bortsett fra dette har vi også til å bruke en liten plass i vesken for vårt arbeid forholder dokumenter og filer sammen med viktige nøkler, hankies, vev papir, medisiner, og blah, blah ... godt, men det alle viktige ting. Og likevel vår poser ikke ser ut som VIP ekstra stor koffert. Hvorfor fordi vi er perfekte, organisert, og elsker å se chic i hva vi gjør. Men vi har et problem når det kommer til gym poser, som de fleste av gym bag for kvinner ser veldig maskuline og så umoderne, at mange av oss ikke føler for å gå til gym. Men ikke lenger. Jeg vil fortelle deg hvordan du velger riktig gym poser for kvinner, hjelper at du bære din verden til gym.
Hvordan velge den perfekte Gym Vesker for kvinner
Det er ikke så vanskelig, men du må holde følgende ting i bakhodet mens velge gym bag. Et treningsstudio bag for kvinner må ha:
Kosmetisk Seksjon: En må ha. Du trenger ikke vil at kjekk kollega å se deg uten sminke! Så i denne delen kan du lagre kosmetikk inkludert hudpleie og hårpleie produkter sammen med forskjellig tilbehør.
Interiør web Pocket: Hvor du kan holde mobilen, håndholdt PC, ipod, elektroniske gadgets osv. som hjelper deg med å holde på tøff med venner, familien og arbeid selv når du arbeider ut.
Security Lomme for Verdisaker: Du ikke skal utøve bruker din branded ur og platinum kjetting, ringer, øredobber, og lommebok etc. Så i dette lommen du kan holde dem trygt og lås dem også.
Interiør vann flaske Pocket: Selv om gym har vannet kjøligere, er det alltid bedre å bære din egen vannflaske. Så velg en pose som inneholder en separat vanntett pocket for flasken.
Nøkkel Fob: I stedet for å søke over hele verden, holde nøkler på ett sted hvor de er lett å finner. Dette vil spare mye av din tid og gjøre livet lettere for deg.
Seksjon for klær: Hvor du kan holde gym klærne til kvinner og andre antrekk, i tilfelle du skal ut for partiet rett etter treningsøkten, så posen skulle gi plass til minst to par av klær sammen med ekstra seksjon for vått og stinkende klær.
Shoe Seksjon: Du kan ikke trene på seg en blyant hæl, så hold sport sko par her.
Power Strip: Det kan bære vekten av de ovenfor nevnte verdslige ting!
Feminine Look: En pose bør også ha en sporty feminine utseende med delikat og jentete design på den. Det finnes ulike gym poser som ligner tote poser som du kan bære med nåde.
Dette var noen av de grunnleggende egenskaper som alle mote gym poser bør besitte. Ovennevnte funksjoner blir viktig hvis du direkte hodet til treningsstudioet etter kontoret eller gå til kontoret rett etter gym klassen. I slike tilfelle du ikke har tid til å gå hjem og endre posen og all that jazz. Det er mange gym vesker tilgjengelig dag som har disse funksjonene. Noen av dem har også avtagbare lommer som gjør dem ideelle for yrkesaktive kvinner. For eksempel, kan du fjerne skoen, klær, og vannflaske lomme hvis du ikke trenger det på kontoret. Bare holde uønskede lommer i bilen, og du er fri til å streife rundt med en lettere sekk. Bortsett fra dette, mange vesker har avtagbare og justerbare skulder strimler. Og den gode nyheten er at er noen billige gym poser tilgjengelig i markedet som gir deg alle de ovennevnte funksjoner i rimelige priser. For eksempel, Sherpani Meta Gym pose, Rei Cargo gym bag, og Lululemon Classy Classic gym bag etc. er noen av de populære merkene som tilbyr gym poser for kvinner. Du kan også se etter de andre ulike gym poser for kvinner i det lokale markedet og få en hjem i dag.
Med denne innsikten på gym poser for kvinner, vet du hvordan du ser elegante og feminine i gymsalen. Nå får klar og traff gym med en stor pose som vil sikkert få deg til å se sexy selv før du får det timeglass figur!

No comments:

Post a Comment