Wednesday 4 January 2012

Non Resept Eyeglasses

Å tjene det opprinnelige formålet med synskorreksjon, har eyeglasses kommet veldig langt til å være vår hit mote statement. Det er årsaken til at ikke-reseptbelagte briller er så mye populært blant folk i alle aldre. Dette er klart linse briller som kommer med ulike iøynefallende rim stiler, design og mønstre. Det meste av tiden, er ikke reseptbelagte eyeglasses forveksles med lesebriller som er foreskrevet til personer som lider med presbyopi. De er ganske kalt som billige ikke reseptbelagte briller. La oss skille mellom to helt forskjellige typer briller uten resept at vi diskuterer. En av dem er faktisk slitt utelukkende for mote formål, og den andre er slitt for det formål å synskorreksjon.
Non Resept Eyeglasses
Som jeg sa tidligere, er mote reseptfrie briller for menn og kvinner, slitt for å være trendy og moteriktige. En av de beste eksempel på reseptfrie brillene er solbriller. Solbriller er ganske vanlig og man kan kjøpe dem uten resept, til enhver butikk. De beskytter øynene mot solstrålene og UV-stråler og de også få oss til å se moderne. Fra vanlige folk til glitrende kjendiser, har alle hjertelig velkommen sine nyeste trender. Bortsett fra solbriller, folk liker også å ha klar linse briller som ikke har synskorreksjon evne. Slike fake briller, er på moten i disse dager, i motsetning yesteryears, når folk med briller ble antatt å være det mest teit. De er tilgjengelige i menn, kvinner og unisex typene.
Billige Non Resept Eyeglasses
Billige ikke reseptbelagte eyeglasses er synskorreksjon linser som er foreskrevet for pasienter av presbyopi. Presbyopi er et øye problem som oppstår på grunn av aldring. Disse er over-the-counter briller som er tilgjengelig på alle slags apotek utsalgssteder. Denne typen briller er en stor flukt fra de mange besøkene til optometrist. Alt du må gjøre er å utføre en bit av forskning på briller trender i 2010 og kjøpe den som har de beste synskorreksjon eiendom for den enkelte. Du kjøper disse billige ikke reseptbelagte briller er ganske billig og enkelt. Du trenger ikke resept å kjøpe dem, men du må holde øye omsorg som din beste alder motto mens de gjør det. Men, kanskje computer vision problem og øye stammer ikke Bli produktiv resultater fra disse slags briller.
Non Resept Eyeglasses Anmeldelser
Mange kjente merker har sine egne utvalg av reseptfrie briller for menn og kvinner. Navn på disse merkene er: Coach, Dolce & Gabbana, Kate Spade, Marc Jacobs, Gucci, Valentino, Christian Dior, Versace, Oscar & Fitch, osv. Sammen med merker, er det flere trender som er populære i disse briller. Heller enn innfatning glass med fortid, er folk velger for bredde og chunky ser rammer briller med gravert merkenavn på dem. Noen av disse trendene er smale felgen, tykk rim, vintage metall wrap rim, runde klar rim, runde metallramme, Lennon metal, lite ennå chunky rim, tykk rektangulære rim, forrigling spoiler, etc.
Hvordan velge reseptfrie Eyeglasses
If synskorreksjon ikke er din prioritet, så egnethet den største faktoren som du må vurdere når du kjøper briller. Det beste som du kan gjøre er å finne øyeglasset rammer for ansiktet figurer som passer din type. En person med rund ansiktsform bør velge rammer med smale proporsjoner, mens folk med hjerte ansiktsform må velge for lett topp felger. Personer med oval ansiktsform må velge brede rim briller, mens folk med firkantet ansiktsform bør velge bredere rammer. Du må være temmelig spesifikke og velge den beste øyeglasset rammer for kvinner og menn. Dersom du ønsker å kjøpe solbriller, så sørg for linsen farge som du velger er enten nøytrale (sort eller brun) eller samsvarende med klær at du har festet. Også ta hårfarge hensyn. Ifølge det, bør Blonds velge pastell og all den delikate nyanser, mens brunetter bør velge mørkeste nyanser av sort og brunt. Personer med grå eller sølv hår bør velge for nyanser av blå, grå, sølv, sjokkrosa, mens rike høst fargetoner og nyanser av blues er ideelle for røde hoder.
Som du kan se, er uttrykket "ikke reseptbelagte briller" som brukes i to helt forskjellige betydninger og dermed må du være ganske spesifikk når du kjøper den beste briller for deg selv. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment