Friday 27 January 2012

Senior Citizen Aktiviteter

Mr. Robertson, alder 89 år, hadde hatt en veldig slitsom dag. Først hadde han gått fiske med et par av hans venner, da han hadde gått til nabolaget parken hvor det var et fotografi konkurranse for pensjonister. Senere måtte han gå til kirken, hvor det var en bake salg skjer og hvor han solgte minst en hel bil lass av kaker at hans kone hadde bakt. Om kvelden måtte han delta på en kveld språk klassen hvor han var lærer spansk, noe som han hadde ønsket å lære siden en lang tid. Så etter alle disse aktivitetene, da han endelig kom hjem, var han død sliten. Men han var lykkelig. Minst han ikke satt hjemme, tomgang, som hans erkerival Mr. Andrews som var bare 85 år. Han var glad og tilfreds, og det var det som betydde mest.
Det er mange pensjonister der ute som Mr. Robertson, som til tross for sin alder, liker å bruke mesteparten av sin tid enten ute eller holde seg opptatt med alle ulike typer aktiviteter. Sitter hjemme, gjør ingenting, bare se på TV hele dagen, eller sladre med sine naboer, er ikke noe de ville dø for. Hvis du søker etter noen senior statsborger aktiviteter for eldre i hjemmet ditt, noe som vil holde dem opptatt, så vel som glade, deretter gitt nedenfor er en liste over aktiviteter som du kan prøve ut. Disse aktivitetene er både trygt og morsomt, så du trenger ikke bekymre deg om alderen bli såret.
Aktiviteter for Seniors
Det er flere aktiviteter for pensjonister å prøve ut. De kan plukke alt avhengig av hva slags hobbyer de har. Hvis de elsker å danse, så er det noen steder som lærer eldre folk kan danse, eller om man elsker å reise, så kanskje de kan gå for små turer rett utenfor byen og tilbringer en dag der med sine venner, eller hvis du er i fotografering, så kan du melde deg på noen nabolaget fotografering klasse og klikk noen virkelige gode bilder. Den oppgitte informasjon vil sikkert hjelpe deg mye.
Friluftsliv, Alderdom betyr at man ikke kan klatre fjell, eller gå for lange avstander eller bli ute hele natten, enten camping eller fotturer. Så betyr det at de som elsker å reise, kan ikke gjøre det lenger? Betyr det ikke mer friluftsliv? Jeg tror ikke det. Flere klubber organiserer små turer for folk som tilhører denne aldersgruppen. Senior folk kan også gå for fiske eller andre seniorrabatt gruppe aktiviteter som hagearbeid eller fotturer. De kan lage små turer i nærheten med andre mennesker og ha en galla tid. I løpet av sine yngre dager, hvis de hadde vært en idrettsutøver, så de kan engasjere seg i ulike sportslige aktiviteter som tennis eller svømming eller kanskje golf. Noen kan til og med velge et spill eller to av fotball eller squash. Dette er noen av de eldre borger morsomme aktiviteter. Trening er ikke bare bra for helsen, men de kan også være morsomt hvis det gjøres i gruppen. Det finnes ulike øvelser for pensjonister som for eksempel vann-aerobic eller kanskje yoga øvelser. Men husk alder mens du utfører øvelsene. Øvelsen som en 20 åring kan gjøre lett, bør ikke bli prøvd ut av en 80 år gammel mann. Fotografi og fugletitting er også noe der pensjonister kan bli involvert i.
Innendørs Aktiviteter; Hvis personen ikke er i stand til å gå ut og nyte, så ingen problem. Det er flere måter man kan holde seg opptatt, med ulike innendørs aktiviteter også. Her er slike senior statsborger aktiviteter for dem som ikke kan gå utendørs. Åpne en klubb hvor folk i samme aldersgruppe kan komme sammen og gjennomføre ulike kunst og håndverk arbeid. Man kan lage kort eller litt håndverk og kanskje selge dem i kirken veldedighet salget. Man kan også åpne en slags matlaging klubb, der damene kan bake kaker og cookies og selge dem i veldedighet salget. Noen andre senior gruppeaktiviteter er å lære et nytt språk eller lære å danse. Hvis man har planlagt å lære et nytt språk, men aldri fikk rundt til det på grunn av all arbeidsmengden, nå etter pensjonering, har man nok tid til å melde i en klasse og lære noen språk. Pensjonist kan også melde deg på en dans eller musikk klasse og lære å flytte til noen groovy musikk.
Disse morsomme senior statsborger aktiviteter er sikker på å holde en travel hele dagen. Tross alt, som ønsker å leve et liv innendørs, gjør ingenting. Disse aktivitetene vil gjøre eldste glade og også holde dem friske. Bare sørg for at de ikke belastningen selv og at de ikke gjør noe uforsiktig. La dem nyte. De har jobbet hele livet. Så nå er det tid for dem å nyte og ha det gøy.

No comments:

Post a Comment