Thursday 26 January 2012

Slik Lay Tile

Legging av fliser er en stor jobb. Mange kaller fagfolk for å legge fliser på badet eller på noen annen konkret gulv i huset sitt. Men de tar betalt mye. Så hva nå? Mange mennesker prøver å gjør det seg, men i stedet for å legge flisene på riktig måte, de gjør noen vanlige feil som de er klar over og dermed hva som skjer er at enten flisene løsner eller de pause. Derfor, her er noen tips for deg som vil lære deg hvordan du legger fliser på riktig måte, hvordan du kan forebygge de vanligste feilene og også hvordan å spare penger.
Legging Fliser Made Easy
Denne artikkelen snakker i hovedsak om metode for legging fliser på betonggulv. For å gjøre en kjedelig betonggulv se bra ut, er den beste måten å dekke det opp med keramiske fliser på gulv. Her er noen tipsene noe som vil gjøre jobben lettere og penere.
Bestem størrelse og farge, The første du må gjøre, under gulvflisene installasjonen er å bestemme, på størrelsen av flis og også det området du ønsker å dekke den flisene. Platene kommer i forskjellige former og størrelser. Plukk opp en av valg og sørge for at alle brikkene er av samme størrelse. Få noen ekstra fliser også, fordi mens legge dem, noen av dem kan knekke. Også samtidig legge fliser diagonalt, er mange brikker bortkastet as tidsavgrensninger. Dessuten, bestemme fargen på flisen. Velg noe som vil gå med resten av rommet. Når du løse fliser, vil det være en kjedelig jobb å ta dem av igjen, hvis du ikke liker fargen kombinasjonen. Svinn av penger, tid og energi.
Rengjør gulvet, Neste, mens lære å legge flisene, sørg for at gulvet som du skal legge flisene, er enda og rent. Hvis ikke så, nivå det riktig. Også, hvis det er noen sprekker på gulvet, reparere dem eller annet det kan være et problem etter at du har lagt flisene. Rengjør gulvet før legging flisene og fjerne alle spor av olje og skitt. Gulv og planering, er den viktigste oppgaven før du lære å legge flisene. Alt dette vil gjøre jobben langt mer enklere og samtidig legge flisene.
Plan; Nå plan for hvordan du ønsker å legge fliser. Lag en grov øye anslag for hvordan flisene skal legges, hva gulv bør være som. Dette vil hjelpe deg til å ikke kaste bort fliser og det vil også spare tid. Ved hjelp av en markør, kan man også tegne en skisse av fliser og slik det skal legges for å hjelpe deg videre.
Make den Mørtel; Neste steg på hvordan du legger fliser søker mørtelen. Start gjør mørtelen der du må bruke for å plassere brikkene i sin rette posisjon. Hvis du vil, kan du også benytte limet til å feste flisene. Bruker nå en murskje, akkurat som du ville smør en toast, sette noen av mørtelen på baksiden av flisen og plasser det i riktig sted. Pass på at mørtelen og gulvet er i god kontakt med hverandre eller andre, mens du går på flisene neste gang, kan det bryte eller sprekk. Mange ganger hender det at samtidig legge flisene, kan man bli lagt skjevt. det mange som ikke merker det der og da, og når de gjøre det senere, har mørtelen allerede satt i. Så, og samtidig legge flisene, føler du at det ikke har vært riktig plassert, deretter fjerne den, rense den av mørtel og plasser det igjen. Om det er mørtel på flisene, rengjør det før det tørker opp.
Ved hjelp av lim, noen mennesker, i stedet for å bruke mørtel, gjør bruk av lim også for legging flis på betong. Velg et lim som er sterkt nok til å holde flisene og som ikke vil ødelegge flisene eller gulvet. Noen gjør de vanligste feil å punktere bare hjørnet av flisene tenker at det vil holde til gulvet sterkt. Men det er ikke det som skjer. Det øker faktisk sjansen for flis å knekke. Ved hjelp av en tannsparkel, la limet jevnt over hele flis og deretter sette den. Trykk på flisen forsiktig, men bestemt for å plassere den på gulvet fast.
Blanding av Mørtel, Etter legging av fliser, bland fugemasser som du nå må sette i mellom flisene. Fyll i mellomrommene mellom flisene nøye og etter det, tørk den ekstra. Som det tørker opp, tørker flisene med en våt klut. Ikke bli overrasket hvis flisene ser litt disig. Det er på grunn av overflødig fugemasse. Rengjøre det, og flisene vil miste den disige utseende. Så nå vet du hvordan du skal legge fliser.
Der, nå vet de enkle trinnene for hvordan man legge fliser og hvordan du kan legge fliser gulv. Bare følg dem og sørg for at du er svært forsiktig mens bruk av mørtel eller lim. Ingen flere har du å ringe fagfolk og ikke mer har du å bruke penger bak dem.

No comments:

Post a Comment