Tuesday 31 January 2012

Gravstein Inskripsjoner

Når en familiemedlem, nær venn eller noen du har elsket for en levetid, etterlater deg på grunn av døden, er det definitivt en grufull opplevelse. Det er ingen ord som forklarer den intense følelsen av tap og ensomhet som du går gjennom som du gjør ordninger for begravelsen deres. Hvorfor er det, at tilstedeværelsen av denne elskede aldri gjør en slik innvirkning på deg som hans / hennes fravær gjør? Der er så mange ganger, når du føler for si ting til denne personen, men du ikke på grunn av meningsløse grunner. Det kommer alle tilbake når de borte utover lytter eller følelsen noen av disse ord og følelser, og deretter du sitter igjen med ingenting men sorg. Men, selv når du ikke får en sjanse til å uttrykke deg selv før dem, kan du sette opp det du føler i form av gravstein innskrifter på gravsteiner. Finn noen vakre og rørende gravstein inskripsjoner eksemplene nevnt nedenfor kun for deg!
Gravstein Inskripsjoner Ideer
Gravstein innskrifter eller gravstein epitafier er noen berømte sitater og uttalelser som du ønsker å gravere på graven gravsteinene av avdøde kjære. De kan være ord av lykke, tristhet eller dikt som beskriver ham / henne. Det er mange ideer du kan komme opp med for disse innskriftene slik de vil være de ord vil permanent opphold på sine graver. Du må derfor være forsiktig i å velge de rette ordene for dem.
Headstone Inskripsjoner Før Name; Disse bereavement sitatene kan personens prestasjoner, dikt eller bibelske vers han / hun elsket, ordtak som definert dem, deres personligheter og prestasjoner, eller selv de gode de gjorde for noen. Uansett hva du velger å skrive på gravsteinene, alltid sørge for at de er de gode ting som verden ville huske om avdøde. Pass også på forholdet mellom departed er nevnt i den inscription as personen ville ha vært noe å noen. Ta en titt på noen gravstein utsagn som kan være skrevet før navnet på avdøde og etter disse utsagn og dikt kunne følge. ; Rest i fred; I hengiven minne fra; Dessverre ubesvarte; Precious minner fra; I kjærlig minne; Evig elsket; I kjærlig minne fra; Cherished minner fra; verdifulle minner fra; I minne fra; Headstone Inscriptions Etter Name; Det kan ulike gravstein inskripsjoner for ulike familiemedlemmer, også avhengig av andre relasjoner The Departed hadde. Gravstein inskripsjoner for foreldre kan bibelvers som de er mer formelle og presise. Det er mange jødiske gravsteinen innskrifter også som kan brukes til enten jødiske folk eller selv enkelte kristne. Disse ideene for gravstein innskrifter er vanligvis lange dikt, ordtak og vers som skrives etter navnet. These gravstein inskripsjoner er
Ja om jeg går gjennom dalen av dødsskyggens Jeg vil frykter ingen ondt, for du kunst med mig. Thy kjepp og din personalet de trøster meg. Salmene 23:04, Velsignet er de som sørger for de skal trøstes. Matteus 05:04; Salige er de barmhjertige, for de skal innhente barmhjertighet. Matteus 5:07; Salige er de rene i hjertet, for de skal se Gud. Matteus 5:8; Mens vi har tid, la oss gjøre godt. Han rørte livet til mange. , Hans mot, hans smil, gledet hans nåde hjertene til dem som har hatt det privilegium å elske ham. ; En kvinne av dyd godhet og beskjedenhet. , Gud gi oss ro å godta de tingene vi ikke kan endre, mot endre ting vi kan og visdom til å vite forskjellen. ; Selv om hun sover hennes minne doth bor. Og heie trøst for henne sørgende gi, hun fulgte dyd hennes sanneste guide. Levde som en kristen, en kristen døde. ; Gravstein Med disse innskriftene nevnt i artikkelen ovenfor, håper du finner noe riktig for den dyrebare person. Sørg, finne deg noe vidunderlig å skrive på sine gravsteinene ettersom de vil sikkert være husket av disse ordene.

No comments:

Post a Comment