Sunday 22 January 2012

Få Vel Gaver for menn

Ingen liker åpenbart å bli syk, og alle av oss tar alle mulige anstrengelser for å holde seg borte fra sykehus. Men som vi mennesker, har vi en tendens til å falle syk noen eller den andre gangen. Noen tar sykdom på en leken måte og anser det som en tid for å slappe av, vekk fra de vanlige spenninger og rutiner. Men folk som er alltid opptatt, frustrert når de må sitte fast til sengen å ikke gjøre noe ressurssterke, de fleste menn faller i denne kategorien. Legemidler tar vare på deres fysiske helse, men for å opprettholde sin psykiske helse, litt mer innsats er nødvendig. Du trenger å muntre seg opp og gi beskjed om at en mindreårig sykdommen er ikke slutten på verden, det er bare ett spørsmål om tid. Som de er menn vil bare beroligende ord har ingen effekt på dem, men får vel gaver vil sikkert gjøre susen! Det er mange flotte gave og gaver, særlig for menn, du trenger bare å vite hva du har å søke etter. The Følgende skrive opp vil gi deg noen unike komme godt gaver for menn ideer.
Get Well Soon Gaver for menn
Klassisk Get Well Soon Gift: Folk generelt foretrekker å gi klassiske bli frisk gaver, som de er trygge og ikke er for funky for en pasient. Dessuten, du trenger ikke å være sikker på om det spesielle gaven er bra for pasienten når det gjelder klassiske bli frisk gaver. Lurer på hva denne gaven er? Vel, det er den store får vel snart ballong og selvfølgelig blomster. Uansett hva er årsaken til sykdommen, kan denne gaven gis til enhver pasient, uavhengig av selv den pasientens alder. Du får mange fargerike får vel snart ballonger i markedet. Velg en subtil farget ballongen, koble den med blomster, helst hvit og inodorous (pasienten kan være allergisk mot sterke lukter). Dette er en av de rimelige bli frisk gaver. Hvis pasienten er i nærheten av deg, kan du pynte rommet sitt med blomster og får vel snart ballonger når han ikke er der!
First Aid Box: Det er åpenbart ikke bruk for gaven en pasient med en førstehjelp boks når han er allerede på sykehuset! Men dette førstehjelpsskrin jeg snakker om er en av de morsomme får vel gaver for menn. Du vil finne slike kits i markedet. Vanligvis er disse settene inneholder en humoristisk bok om legenes tabber, en over-sized termometer som har en morsom linje skrevet på den, bubble gum band hjelpemidler, et skilt som sier sykehuset Hellraiser og skjelett arm drops! Sørg for at pasienten har forlatt med noen toleranse makten etter får syk, før du gir denne gaven til ham!
Gave kurv! Hvis du ikke er sikker på hva pasienten kunne tenkt, kan du gaven ham bli frisk Gavekurver for menn. Som du må ha gjettet, disse Gavekurver inneholder sesongens friske frukt, honning, urte te, godteri, kylling suppe pakke, stearinlys, kjeks, osv. Du kan tilpasse disse Gavekurver ved å legge til noe som en blå krus med 'helt' trykt på det, eller en helbredende populær bok, osv. Disse kurvene kommer i alle størrelser og priser, så du kan velge den som passer i budsjettet. No at du vet hva alle tingene er funnet i disse kurvene, kan du lage en selv også.
CD: En fredelig søvn er hva enhver pasient craves for, så gifting ham et sett med meditasjon CD er en flott gaveidé. Det er også mange avslapning CDer tilgjengelig i markedet, kan du lage et sett med tre-fire av de beste CDer og presentere det til ham. Han vil helt sikkert setter pris på din omtanke!
Disse var noen av de beste får godt gaver for menn. Legg kreativiteten til disse gaver, for å gjøre dem mer spesielle. Men husk at de kommer godt gaver og ikke fødselsdagen gaver, så ikke prøv å gjøre dem for fancy, med enkelhet er regelen.

No comments:

Post a Comment