Saturday 7 January 2012

Mini Zen Garden

Zen hagearbeid er et gammelt stress relief aktivitet som gir en følelse av fred og ro i sinnet. Buddhistiske munker introduserte begrepet Zen hage i sjette århundre. Disse japanske hager var spesielt designet for meditasjoner. Disse hager er en perfekt blanding av menneskeskapt materiale og naturen selv.
Zen hage er opprettet for å oppleve ro. Disse hagene aktivere en person å konsentrere ved å stenge alle dører av distraksjon og stress av omverdenen. Men nå, fordi det er en begrensning av plass overalt det er litt vanskelig å lage en Zen hage for selv. Så, er mini Zen hage i dag som opprettes for å få den samme følelsen. Før lære hvordan å lage en mini Zen hage, la oss se hva som er en Zen hage.
Hva er en Zen Garden?
Det er en form for japansk hage som tilbyr en titt på en grus som ligner rennende vann, holdt steiner å gi et skinn av et fjell og planter. Alle disse elementene er brakt sammen å gi en perfekte følelse av naturen. Zen hager har fått enorme popularitet i USA. Opprette en Zen hage er veldig enkelt også. Videre legges det til en unik skjønnhet til landskapet. Vedlikehold av disse hagene er ganske enkelt og greit etter det har tatt en riktig form og struktur. Ordet "Zen" er avledet fra sanskrit som betyr dhayana som er, å tenke på. Det er faktisk en skole av Mahayana buddhisme som aksentuerer meditasjon for oppvåkningen av det bevisste. Zen betyr også "tørre" som betyr en hage som knapt krever vann. Så, er det ikke enkelt å vedlikeholde?
Zen hagene er ment å være en god kilde for å gi ro til sinnet, sjel og kropp. Miniature Zen hager spille en svært viktig rolle i dagens stressende verden og forretningsmiljø. Hvis du vil lage en selv da må du ha en mini Zen hage kit som inneholder en håndlaget container, fin sand, bambus rake, polerte steiner, figuren av ulike stiler og farger. Bortsett fra alle disse tingene du kan også kjøpe et komplett Zen hage feng shui guide, hvis du ønsker det. La oss nå se hvordan å lage en mini Zen hage for deg selv.
Hvordan få en Mini Zen Garden
Ta beholderen og hell fin sand i den. Størrelsen på beholderen avhenger hvor stor hage du ønsker. Du kan også bruke en kjede boks eller en sushi skuff. Dekorer de små polerte steiner og grus i sanden. Gjør ulike mønstre på sanden ved å bruke bambus rake eller en Forked pinne. Du kan også gjøre det vakrere ved å plassere noen ulike formet steiner eller ved å holde Buddha figur i hagen og gi den et mer autentisk utseende. Du kan gjøre det attraktivt ved legge noen tilbehør nevner nedenfor.
Mini Zen Garden Tilbehør, Fisker, Mini Pavilion, Små Pavilion, Goose, Medium Rocks, store steiner, Rocks med ord, dekorativ Marbles, Sand, Mostly Zen hager er funnet i nærheten av templer eller nær gamle byer der munkene pleide å bo. Noen av de berømte stedene der du kan finne slike hager er Tokyo og Kyoto. Men nå kan du selv har en inne i ditt hjem i form av en mini Zen hage.
De Zen hagene er tilgjengelige i mange former liker executive Zen sand hage, teksturert Zen sand hage, Zen drømmer sand hage, desktop Zen hage og executive valnøtt Zen hagen. Du kan også lage personlig Zen hager for å holde det hvor som helst du ønsker. Ifølge Zen og Feng Shui tro, er hvert hjørne av huset eller miljøet spesiell og fortjener respekt og takknemlighet. Så, får en mini Zen hage for deg selv og føle endringen.

No comments:

Post a Comment