Saturday 28 January 2012

Hair Relaxer Ingredienser

I enkle ord, er et hår relaxer brukes til å rette håret midlertidig eller permanent. For afrikanske hår, er det brukt til å lage perms, mens for de som har naturlig bølgete hår, er det samme produktet praktisert for fullstendig håret rette. Håret relaxer er effektivt for å bryte ned proteinene obligasjoner av hår, og dermed endre struktur og gir en utrettet utseende. Så, hva er det håret relaxer ingrediensene? Bla nedover for å finne alt om ingrediensene som brukes i håret relaxer produkter.
Noen hår Relaxer Ingredienser
Bruk av et hår relaxer er ingenting, men svekker naturlige styrke av hår av å bryte ned obligasjoner. Og produkter som selges i skjønnhet butikker inneholder sterke stoffer, slik som å gi tankene boggling resultater. Selv de beste hår relaxer merkevarer for hår rettetang inneholder stoffer som kan føre til negativ effekt, ikke bare hår, men også til huden og kroppsdeler. Listen under er noen av håret relaxer ingredienser, som brukes i kommersielle produkter og hjemmelagde versjoner:
Hydroksid fastsetting: Flere typer hydroxide forbindelser brukes i kommersielt solgte håret relaxer produkter. For å nevne noen, ammoniumhydroksid, natriumhydroksid og kalsiumhydroksid er lagt i konkrete beløp. Ut av disse er natriumhydroksid den viktigste komponenten for lut relaxer type.
Hydrogenperoksid: En vanlig ingrediens i mange hud-og hårpleieprodukter, er hydrogen peroxide også brukt i utformingen av håret relaxers. Kjemisk, er det en mild syre har bleking eiendom. Hydrogen peroxide øker effektiviteten av hår relaxers i forstyrre protein obligasjoner.
Fosforsyre: Selve navnet avslører at det er syrlig i naturen. Se produktet etiketten og vil du komme over fosforsyre i noen av håret relaxer merkevarer. This sure ingrediensen lagt i håret relaxer er kjent for å forårsake helsefare, spesielt i huden, luftveiene og nervesystemet.
Cocoa Butter: I naturlig hår relaxer, er kakaosmør en av de mer lagt håret relaxer ingredienser. Det gjør ikke inn i håret og bryter båndene som en kjemisk agent gjør. Kakaosmør moisturizes håret trådene, og dermed redusere hår rot, løsne krøllene og glatter hårstrå.
Activator Gel: Samtidig som en naturlig håret relaxer hjemme, gir aktivator gel blander godt sammen med kakao og smør en jevn concoction. Sammen disse to ingrediensene hjelp i utretting krøllete hår, og også, i å styrke håret. De gjør det beste kombinasjon for å rette ut tunge krøller.
Olivenolje: Olivenolje er en god ingrediens for håret avslappende. Bruk av varm olivenolje til håret jevnlig gi rette effekt, samtidig opprettholde den naturlige håret struktur. Og husk å forlate olivenolje i minst 2 timer. Kan du bruke olivenolje med andre plantebaserte ingredienser for å få rask resultat.
Coconut Milk: Lastet med sunne vitaminer og mineraler, er fersk kokosmelk en vanlig ingrediens i hud og hårpleie behandlinger. Denne hvite melkeaktig løsningen hentet fra kjøttet delen av kokos er nyttig for håret avslappende. Kort sagt, du kan bruke kokosmelk i forberedelse av hjemmelagde hår relaxer.
Hjemmelaget Hair Relaxer Oppskrifter
Ingen tvil er det en overflod av hår relaxer produkter i markedet. Men, mange som er veldig bevisste om hårpleie foretrekker å bruke naturlige hår relaxer. Pluss poenget er at du kan velge håret relaxer ingredienser som er plante-basert og trygt for håret. I tillegg kan du ha kontroll over mengden av ingredienser tilsettes i oppskriften, etter dine håret type og tekstur. Følgende er to enkle å gjøre håret relaxer oppskrifter for deg:
Oppskrift # 1: I en kjele, kombinere sammen ¾ kopp nylagde kokosmelk og saften av 1 ½ sitroner. Bland dem godt og holder i kjøleskapet 2-3 timer. Bruk den til håret ditt, mens dekker alle trådene. Avslutt med å pakke en varm håndkle i ca 1 time. Etter dette, vaske håret med en god shampoo. Dette håret avslappende oppskriften er egnet for håret med mindre krøller.
Oppskrift # 2: Ta ½ kopp olivenolje og 2 spiseskjeer av god kvalitet hårbalsam. Først av alt Varm olivenolje i en kjele over hvordan varme omgivelser. Når det er varmt, legger balsam og rør godt med en tre sleiv, til du får en jevn concoction. Fjern fra varmen og la det avkjøles. Påfør dette håret relaxer og la stå i 7-10 minutter. Skyll grundig med kaldt vann.
Unødvendig å si, er en hjemmelaget versjon laget med god hår relaxer ingrediensene alltid en bedre alternativ enn å bruke kjemiske basert formuleringer. Det kan ikke være like effektivt som kommersiell merkevarer i avslappende håret. Men, er det naturlige typen uten hår relaxer bivirkninger. Hvis du bestemmer deg for å bruke kommersielle produkter, bør du sjekke hår relaxer anmeldelser og velge den som har mange fornøyde kunder. Når du bruker produktet, strengt følg bruk instruksjonene i brosjyre for å få effektiv resultater.

No comments:

Post a Comment